Hatalmas tanítás (szerintem végső tanítás), de annyira méltatlan ehhez a NAGYSÁGHOZ a riporter naivitása! Egyszerűen fogom a fejemet a negédes buta kérdéseken! Értem én, hogy valakit keríteni kellett a Partl Viki helyére, csakhogy Őt nem fogja pótolni egy Horányi Ágnes! Ahhoz túl kiforratlanok és buták a kérdései! Müller Péter több helyen is tapintatosan rendet tesz a fejében, de ez így van rendjén! Tudom, fáj az igazság, de nem úgy vannak a dolgok, ahogy ő azt elképzeli! Sokat kell még tanulnia, szenvednie, hogy értse, miről is van szó!
Szerintem nem mindig szándékosan, de mélyebb értelemben van összefüggés, hogy miért PONT MOST történnek az ilyen dolgok! Talán "sötét felhők" gyüledeznek. Dehát látjuk hogy BAJ van! Eddig a sztárocskák napi szintű elhalálozásán aggódtunk, most már viszont a természet (2019-) és az emberiség (2020-) is markánsan veszélyben van! Nem vészmadárkodni jöttem, csak figyelek az idők jeleire.
A Pilis is egy ideje veszélyben van! Fel akarják túrni (bányák), transzformátorokat akarnak telepíteni és iparosítani akarják! Hab a tortán, hogy jóval lepusztultabb és elhanyagoltabb, mint évekkel ezelőtt! A Föld egyik legszakrálisabb helye (buddhisták szerint Tibetet is beelőzte), de mi "magyarok" belerondítunk! Egyre szebb példákat mutatnak az "idők jelei". Például levetetik a tibeti imazászlókat és a technika mindenre tudni fogja a "választ"! Valami nagyon készülődik! Kiben/miben, hol és mikor tisztelhetjük az "új istenséget"?
Minden egyes kapcsolat/kapcsolódás a szellemi védelmet erősíti! Ez képes megóvni a balsorstól és a háborúktól, ami most különösen fenyegeti az emberiséget!
"A Vízöntő-korszak a társadalmi és fizikai transzmutáció plátói világhónapja."
"A VARÁZSTÜKÖR című könyvemet A Vörös Oroszlán megjelenése után írtam. Férjemmel 1931 januárjában érkeztünk a weimari Németországba, nem sejtve, hogy egy fertőző góc közepébe merültünk, amelynek pusztító gyűlölet-vírusai hamarosan romhalmazzá változtatják egész Európát..."
"A Varázstükör a szemtanú hiteles beszámolója a hitleri téboly időszakáról, a háborúról, az ostromról, de ugyanakkor tudósít egy másik misztikus lélekvilágról, ahol "az életnek rengeteg változata van"."
Hoxi kivágta a linkjeimet, mert az "összeesküvés-elmélet" itt nem sík! Pedig nagyon fontos információk voltak! Megy a modizás ezerrel, de elfogadom! 😔 🤚