Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Léleklátó, spiritualitás..mi a véleményetek? fórum

Léleklátó, spiritualitás..mi a véleményetek? (beszélgetős fórum)


jan. 28. 20:44
Szia! Én nemrég voltam kiváncsiságból egy jósnőnél. Cigánykártyát él Lenormandot használt. A jelent nagyon eltalálta. Olyan dolgokat mondott, amit nem tudhatott és egyáltalán nem általános dolgok. Nagyon elgondolkoztatott.
28. evana (válaszként erre: 27. - Napsugár8)
jan. 24. 19:16
A diétás fórumon 2014-2015-ben voltam. Azóta én alig voltam a fórumon a másik felhasználónevemmel sem, ami törlésre került. Szó sem volt itt diétáról. Nem hívtam társakat. A spiritualitásról szerettem volna beszélgetni, mert volt 1-2 érdekes találkozásom, ezt szerettem volna kibeszélni néhány emberrel, akit ez érdekel. Csak erről lett volna szó. 4-5 éves fórumról most nem akartam beszélni, nem is indítottam újra. Lehet írtam oda vmikor, anno több ilyen fórumra is, de most csak erről szerettem volna beszélni, mert engem nagyon ledöbbentett amit átéltem.
27. Napsugár8 (válaszként erre: 26. - Evana)
jan. 24. 18:41
Ne menj sehova, csak azt írták a többiek, hogy társakat hívtál a fogyódhoz úgy, hogy közben nem tudják, kihez csatlakoznak, mert ezt a fórumot indítottad Anonim. És amikor azt kérdezték tőled, hogy mi a nick-neved, akkor kerestem rá az Evana felhasználóra. Én is szerettem volna tudni, hogy ki az, aki újra szeretné éleszteni a korábbi években nagy sikerrel működött Dukán-diétát... az én adatlapomat bárki megnézheti, ott van az összes eddigi hozzászólásom, ott vannak a naplóim, a klub-tagságaim, a megírt cikkeim... nem titkolok én semmit, és eszem ágában sincs bántani senkit. A többi sem bántani akart, csak megismerni!!! Erre inkább törölteted magad???
26. evana (válaszként erre: 25. - Napsugár8)
jan. 24. 18:31
Kedves Napsugár! Töröltem a másik regisztrációm. Örülök, hogy erre áldozol időt, hogy egy 5 évvel ezelőtt elfelejtett regisztrációmmal törödsz. Elfelejtett jelszót hiába küldtek arra az emailcímemre, amibe nem tudtam belépni. Így regisztráltam újra. Amint látod ma használtam 5 év után. Nyilván vannak még így egy páran. Most egyik regisztrációm sem fog élni, mert ezután törlöm magam. Szerettem volna csak beszélgetni, de anélkül itt nrm lehet, hogy vki ne álljon bele az emberbe. Ha nem érdekel egy téma tovább lapozok. Nem nyomozok ki mikor lépett be. Attól, hogy kiírja neked, hogy Napsugár, még számomra ugyanúgy ismeretlen vagy. Véletlen anonimon maradtam ennyi. Kívánok mindenkinek jó fórumozást, kevesebb másokba beleállást. Az emberek már csak ilyenek....Köszönöm!
jan. 24. 18:11
Ezt a fórumot az új nick-névvel indítottad, Anonim módra, és az eddigi hozzászólók arra a nick-nevedre kíváncsiak, ami névvel mostanában itt szoktál közöttünk lenni.
24. Napsugár8 (válaszként erre: 23. - Evana)
jan. 24. 18:10

Csak annyi gond van, hogy Hoxa alapszabály szerint tilos a dupla nick-neves regisztráció!!!


Márpedig, ha elfelejtetted az Evana nickneved jelszavadat, és egy új nick-névvel regisztráltál ismét, akkor megsértetted az alapszabályt!

23. evana (válaszként erre: 22. - Napsugár8)
jan. 24. 16:34
Bocsánat, igen. Véletlenül a régi regisztràciós nevemet írtam, mert ezt hasznàlom sok helyen- ha szabad. Azóta regisztráltam újra, mert elfelejtettem a jelszavam és az emailcímem kódját, mert nem használtam. Azóta már újra be tudtam volna lépni, de az újabbal lèptem be.Erről meg is feledkeztem, de nem értem most ez miért akkora gond. Ezentúl majd ezt hasznàlom, hogy mindenki megnyugodjon. Bár sajnos azt érzem, hogy inkàbb csak kötözködni vannak itt az emberek.
22. Napsugár8 (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 24. 07:25

Valamit elírtál, vagy dupla-reges vagy!

Evana 2014-ben regisztrált, 2015-ben járt a hoxán utoljára, akkor most ezt a fórumot sem tudtad volna Anonim megnyitni!!!


[link]

21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Tumbo)
jan. 24. 04:31
Én is voltam. Elég megdöbbentő volt, azért is nyitottam a fórumot. Félelmetes volt, ahogy elmondta a jelenem meg a múltam. Nem általánosságokat mondott, hanem konkrétumokat.Amiről más nem is tudhatott. Egy csomó minden már bejött. Itt sem általánosságokról beszélek.Szerintem attól függ kihez mész el. Én egy árva szót sem beszéltem, ő mégis elmondott mindent. Azóta ástam bele ebbe magam, hisz amúgy én ebben eddig nem hittem. Most is kételkedő vagyok kissé, de azért meggyőző volt és elgondolkodtató.
20. szőkelédi (válaszként erre: 19. - New(l))
jan. 22. 21:19

Szívja az energiát...

Van akinek sárkány ,vagy kígyó van . Ezt nem én mondom 😆

Néztem én is ,mint a hugyozó malac mikor mondta.

De az agykontroll tanfolyam az valódi volt.

19. New(l) (válaszként erre: 17. - Szőkelédi)
jan. 22. 21:06
És mit csinál az a denevér vajon? :)
jan. 22. 21:03
Véletlenül anonimra sikerült a fórumnyitás, de egy nick névvel is az lennék. Ha bárkit érdekel Evana a nicknevem, nem hiszem, hogy ettől kevésbé lennék nem anonim.
17. szőkelédi (válaszként erre: 3. - Andi6020)
jan. 22. 20:34
Negatív tapasztalatod volt ? Nekem állítólag egy denevér van a vállamon és egy pasas tette rám . Nem ,nem voltam látónál ,csak úgy a képembe tolták . Hát így jártam ,ez van :P :)
16. szőkelédi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 22. 20:32
Szia ! Ez egy elég ingoványos talaj,nem vagyok látó ,de nekem elég volt az agykontroll tanfolyamon az esettanulmány. Na hát az majdnem olyan , jó fos..tós dolog .
15. magdimnika74 (válaszként erre: 5. - Epresturmix)
jan. 22. 20:29
bakker :) ez jó :)
14. Amaunet (válaszként erre: 11. - Birebora)
jan. 22. 18:15

"(4) A munkáltató a nyugdíjasnak nem minősülő munkavállaló határozatlan tartamú munkaviszonyát a munkavállalóra irányadó öregségi nyugdíjkorhatár betöltését megelőző öt éven belül a munkavállaló munkaviszonnyal kapcsolatos magatartásával indokolt felmondással a 78. § (1) bekezdésében meghatározott okból szüntetheti meg."


"78. § (1) A munkáltató vagy a munkavállaló a munkaviszonyt azonnali hatályú felmondással megszüntetheti, ha a másik fél


a) a munkaviszonyból származó lényeges kötelezettségét szándékosan vagy súlyos gondatlansággal jelentős mértékben megszegi, vagy

b) egyébként olyan magatartást tanúsít, amely a munkaviszony fenntartását lehetetlenné teszi."


[link]

13. tumbo (válaszként erre: 8. - Birebora)
jan. 22. 17:58
szerintem nincs.ha azt mondják,hogy nincs szükség a munkájára,akkor mehet.nekem óriási mázlim volt.a főnök,akivel pedig nem voltunk túl jó viszonyban,azt mondta,hogy én nem vagyok olyan merev,mint a másik nő.férfiak közt ez nem is volt baj.
12. tumbo (válaszként erre: 7. - Amaunet)
jan. 22. 17:53
nem beszéltünk előtte semmiről.nálam idősebbeket is kirúgtak.
11. birebora (válaszként erre: 10. - Amaunet)
jan. 22. 17:50
Oké, nem baj, majd utána nézek, és köszi:)
10. Amaunet (válaszként erre: 8. - Birebora)
jan. 22. 17:46

Van.

Most nem keresek utána, de pl. a munkáltatók kedvezményeket kapnak, ha ilyen személyt foglalkoztatnak.


(remélem nem beszélek hülyeséget! most nincs időm utána keresni)

jan. 22. 17:44

"Sajnos elég kevés emberrel lehet érdemben erről beszélgetni."


Szerintem inkább szerencsére. Szerencsére kevés ember az, aki ebbe az üzletbe, mint ügyfél pénzt áldoz.

8. birebora (válaszként erre: 7. - Amaunet)
jan. 22. 17:42
Van még olyan, hogy védett kor?
7. Amaunet (válaszként erre: 6. - Tumbo)
jan. 22. 17:41

Kérdés, hogy te vagy a lányod miről beszéltetek neki?

Azt tudhatta, hogy hány éves vagy, hogy védett korban vagy és nem rúghatnak ki.

Gondolom, beszéltetett miközben a tenyered "olvasta".:)

6. tumbo (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 22. 17:22
én voltam.a lányom rábeszélt.kétségbeesett voltam,és persze nem hittem az egészben. megnézte a tenyeremet,mondta,hogy előző évben volt egy hasi műtétem.ezt vajon honnét tudta.hogy a munkahelyemről fogok nyugdíjba menni,miközben sorba rugdosták ki az embereket.meg,hogy jövőre nagyobb pénzhez jutok,mondom az ki van csukva,mert mindenki minimálbéren van,és nem lottózok.a következő évben bevezették a cafetériát,havi 120 ezer forintot.és onnét mentem nyugdíjba.persze fenntartásaim azért vannak.
jan. 22. 17:20
Én voltam már látónál. Írt fel nekem szemüveget. Azóta én is látó vagyok.
jan. 22. 17:16
Érdemi beszélgetést vársz úgy, hogy te inkognitóban vagy🤔
jan. 22. 17:04
Egyszer voltam, többet sose mennék.
jan. 22. 16:46
Bízom benne, itt találsz partnereket.
jan. 22. 15:50
Sziasztok! Elsősorban olyan embereket várok, akiket érdekel ez a téma, akiket érdekel akár a kártya, ennek háttere, vagy volt már látónál, jósnál. Sajnos elég kevés emberrel lehet érdemben erről beszélgetni.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook