Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Spárgával tűzött csirkemell sajtmártásban recept

Spárgával tűzött csirkemell sajtmártásban recept

A Spárgával tűzött csirkemell sajtmártásban hozzávalói:
2 csirkemell,
12 db spárga,
6 fokhagymagerezd,
6 szelet bacon szalonna,
10 dkg márványsajt,
3 dl tejszín,
1 evőkanál parmezán,
só,
bors,
olívaolaj,
vaj


A Spárgával tűzött csirkemell sajtmártásban elkészítési módja:
Vágd félbe a melleket, majd hegyes, éles késsel szúrd fel és töltsd meg a megtisztított spárgával. Szózd, borsozd meg, majd olívaolaj és vaj keverékén néhány perc alatt süsd elő. A bacon szeleteket fektesd tűzálló tálra és helyezd rá az elősütött húsokat. A sajtmártáshoz öntsd a tejszínt fazékba, tördeld bele a márványsajtot és a parmezánt. Főzd takaréklángon addig, amíg a sajtok elolvadnak. Öntsd a mártást a húsokra (a tetejére 1-1 paradicsomkarikát is tehetsz) és süsd alufólia alatt 15-20 percig, majd a fóliát levéve néhány percig hagyd megpirulni. Köretnek párolt rizst vagy burgonyapürét kínálj hozzá.


Kategória: Húsételek receptjei


A spárgával tűzött csirkemell sajtmártásban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook