Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Spagetti sertésszűzzel, pirított mogyoróval recept

Spagetti sertésszűzzel, pirított mogyoróval recept

A Spagetti sertésszűzzel, pirított mogyoróval hozzávalói:
50 dkg spagetti
30 dkg sertésszűz
2 szál sárgarépa
1 szál fehérrépa
3 szál újhagyma
2 szál angol zeller
olívaolaj
1 dl szójaszósz
2 evőkanál méz
5 dkg natúr földimogyoró


A Spagetti sertésszűzzel, pirított mogyoróval elkészítési módja:
A spagettit sós, lobogó vízben kifőzzük. A húst és a megtisztított zöldségeket felcsíkozzuk. Serpenyőben olívaolajat hevítünk, és néhány perc alatt megpirítjuk rajta a felcsíkozott sertésszüzet. Kiszedjük a serpenyőből, és a zsiradékon megpirítjuk a felcsíkozott zöldségeket, hozzáadjuk a szójaszószt, a mézet, beleöntünk kb. fél dl vizet. Összeforraljuk, majd beleforgatjuk a sós vízben kifőzött spagettit. Beletesszük a pirított sertésszüzet és összeforgatjuk. Tálaláskor megszórjuk az apróra vágott, majd száraz serpenyőben megpirított mogyoróval.


Kategória: Egytálételek receptjei


A spagetti sertésszűzzel, pirított mogyoróval elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook