Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Vietnami csirkesaláta recept

Vietnami csirkesaláta recept

A Vietnami csirkesaláta hozzávalói:
1 csirke
4 ek só
1 kis fej káposzta
2 evőkanál olaj
1 közepes hagyma
3 evőkanál ecet
2 evőkanál cukor
2 friss erős paprika
2 evőkanál vágott petrezselyemlevél.


A Vietnami csirkesaláta elkészítési módja:
A feldarabolt csirkét puhára párolom, lebőrözöm, kicsontozom, a húst gyufányira aprítom. A káposztát, a hagymát és a paprikát finomra vágom. A káposztát 3 evőkanál sóval beszórom, állni hagyom. Felhevített olajon megpirítom a hagymát. Elkeverem az ecetet, a cukrot és 1 evőkanál sót. Átöblítem a káposztát, lecsöpögtetem. Ráöntöm az ecetes levet, ráteszem a paprikát, a petrezselyemzöldet, a hagymát és a csirkét, jól összekeverem.

Tálalható melegen vagy hűtve, egyedül vagy karfiolrizzsel.


Kategória: Egytálételek receptjei


A vietnami csirkesaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook