Sote 1.-es számú női klinika (beszélgetés)
Jártam már a sote-n egyszer műtét miatt,most meg genetikai tanácsadáson.
Ismerem a járást az ambulancia környékén.Csak azt nem tudom,hogy hol jelentkezzek be,és kihez,és mire.
Azt a betegfelvételit mondjátok ami az ultrahang mellett van?
Szia! Én kétszer "szültem" (császár volt) itt. Bár volt fogadott dokim, Ujházy András adjunktus, akit mindenkinek teljes szívvel ajánlok. Ő szakmailag és emberileg is maximálisan bizonyított számomra. Nem voltam egyszerű eset, nem véletlenül volt mindkettő császár. Első fiamnál az utolsó 5 hétbe kerültem hozzá. Felhívtam, és mindent elmagyarázott érthetően. Nem a magánrendelőjébe kellett bejárnom, hanem a Sote-ra. Igaz, akkor már csak a CTG-k voltak hátra.
Második fiamnál elejétől hozzá jártam, nem is volt kérdés. A 12. hét után már a klinikán csináltak mindent: uh, vizsgálat, AFP, cukor. Telefonon tudsz időpontot kérni. Azért jó, ha van 1 doki, akire számíthat a nő. Ujházy mindent türelmesen elmondott, elmagyarázott. Biztonságban éreztem magam végig. Az asszisztencia is kiemelkedő munkát végzett. A gyerekágyas osztályon azért nem rossz, ha az ember 1 vagy 2 ágyas szobát fog ki, nem 4-est...de ez gondolom, még odébb van. :)
Azok segítségét szeretném kérni akik ide jártak terhesgondozásra,ultrahangra,fogadott doki nélkül.
Orvost kell váltanom,és az eddigi orvosom azt javasolta hogy ide járjak ezentúl.
Annyit hallotam hogy külön van az ultrahang és a konzultáció.Gondolom nekem első alkalommal konzultációra kellene jelentkeznem.
Hogy működnek ott a dolgok?Telefonon is el tudom intézni az első alkalmat?
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok szülészekkel az 1. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Baross utcai kórházból
- Mi véleményetek az I. számú szülészeti klinikáról?
- II. számú Női Klinika tapasztalatok?
- Miket kell vinni a II.számú női klinikára szüléskor a babának és a mamának?
- Volt már valaki vesebiopszián kisgyerekkel az 1.számú gyerek klinikán?
- Kezeltek valakit a SOTE 2. számú klinikán endometriózissal?