Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!! (beszélgetés)
Találtam egy receptet,teljeskiőrlésű liszttel készítendő csokis muffin.Ha már nem lesz ilyen meleg kipróbálom és referálok Nektek.
Remélem finom lesz mert már úgy ennék valami sütikét!:DDDD
Be hát!
Szívesen látunk!
Mesélj Magadról egy kicsit!:DDDD
Ha igazán jó csokis krémmel csinálod akkor biztosan nagy sikere lesz!
Én keserűcsokiból szoktam jó fajta csokikrémet csinálni de Nesquik kakaóporból is finomat lehet.
Átlapoztam a könyvemet,az a címe,hogy a Nagy Süteményeskönyv és nagyon jó csokis sütik vannak benne.:(((((
Sziasztok !
Végre hétvége .Holnap nincs kezelés,szuri és fájdalmas torna. Na jó azért tornázgatok majd ,de nem olyan nagyon szatír módra. (bár tudom az én érdekem ) Súlyom a régi:( pedig nagyon nagyon egészségesen táplálkozom . Semmi lisztes dolog...
Most még Marika 1 palacsintáját sem enném meg ,ami nálam nagy szó DDD
Bár úgy lenne!!!!!:DDDDDD
Tudom,hogy fini a diétás fagyijuk,de mivel sajnálatos módon extrém érzékenynek bizonyultam az édesítőre nem nagyon eszem olyat.Sajnos azonnal átszalad rajtam,ami nem lenne olyan nagy gond ha nem kellene elmennem itthonról.:DDD
Mi sem megyünk idén sehová,meló ezerrel,csak egy kis horgászatot iktatunk be.
Borzasztó,hogy nemsokára vége van a nyárnak!
Nekem van egy könyvem ami telis teli van finom csokitortákkal.
Milyen jellegűt szeretnél?
Na el is köszönök tőletek, mert mindjárt 10 óra és még össze kell dobnom valami ebéd féleséget is.
További szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Drága Ancsa!
Nincs semmi kül., a meleg már kikészít rendesen, de azért még élek. A joghurtos gyümi jó ötlet, de megsúgom, hogy a lakóparkos cukiban lehet kapni diétás fagyit is, azt nyugodtan eheted, mert még a kalória is kevés benne és nuku cukor. :DD
Mondjuk az igaz, hogy általában mindig csak egyféle ízben van, de az is jó.
A ritka bekukk okát pedig már leírtam nektek: nyár van, itthon a három pulya, akik lekötik az időm nagy részét, egy mobilnet csatlakozó és nélkülem is megy érte a harc a nagyok közt.
Sajnos idén a nyaralás elmarad, csak a lurkók mennek(tek) táborozni egy-két helyre, mi meg "Maradon" medencézünk Apával......:DDDD
Ti merre jártatok vagy jártok majd? Remélem, ha legközelebb talizunk akkor már meg sem foglak ismerni, olyan sovika leszel!!!! :DD
Sziasztok Lányok!
Szép jó napot Mindenkinek!
Köszönöm!
Mi újság Veletek,ritkán kukkantasz be!:(((
Hogy bírod a meleget?
Kitaláltam egy jót,illetve nem én hanem loptam a receptet csak egy kicsit variáltam rajta.
Mint tudjuk nagyon édes szájú vagyok és imádom a fagyit.De hát ugye...
Ezért vettem joghurtot,fagyasztott málnát és aprító gépben összegyócsáltam a gyümit tettem rá egy kis fruktózt vagy édesítőt,joghurtot ízlés szerint.Jól összedaráltam és már készen is volt az üdítő hideg finomság!:DDDD
Ancsa!
Drukkolok neked és kívánok sok-sok erőt a kitartáshoz!!!!!!! :D
Csak ügyes legyél, én hiszek benne, hogy sikerülni fog!!!!!
Szólj ha sikerült cangát szerezned, majd mehetünk együtt tekerni, rám is férne már egy kis mozgás. :D
Mellesleg honnan tudtátok, mert az adatlapon nincs feltüntetve csak az éveim száma???????
:DDD
Aranka!
Ígérem hű mindig hű leszek önmagamhoz! :D
Köszönöm neked ezt a szép felvételt!
Puszikállak.
Jaaaaaj Lányok!
Nagyon figyelmesek vagytok, köszönöm szépen! Régen nem köszöntött már ennyi ember egyszerre, mint most. :D
Úgy látszik ez egy bűvös kor. :DDD
Mégegyszer köszönöm szépen Mindenkinek, aki gondolt rám! Jól esett nagyon!
Szia Zsuuuuzsíííí!
A Jó Istenke éltessen nagyon sokáig!És a füled is érjen bokáig!(csak ha akarod):DDDDDDD