Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!! (beszélgetés)
Van is mire büszkének lenned! :)) Mások egy életen át küzdenek és mégsem sikerül nekik a "csoda".....
Én már 17-18 éve küzdök a súlyommal és ez idő alatt inkább csak rosszabb lett. :((
Na, de majd most..... :))
Azt jól teszed, hiszen aki a kicsit nem becsüli.....:)
Én eddig mindig hirtelen akartam nagy változást és mikor rájöttem, hogy nem megy, türtelemetlen lettem és feladtam, de most.....
KI FOGOK TARTANI! :)))))
És közben mindenkinek drukkolok, hogy sikerüljön elérni a célját.
úúú dejó neked! :)
Hajrá! :)
Amúgy meg köszi :)
Nagyon ügyi vagy! Drukkolok neked! Nyárra már törpügyi leszel :))
Nekem még 2-3 kg-om van a dupla számjegyig :(( Mikor mennyi....
Szia Szélike!
Nem baj, ha eszel, csak próbálj egészséges kajákat enni, mértéket tartani és heti legalább 3-szor tornázni és akkor nem lesz baj. :))
Kitartás, ne add fel!
Szia Aranka!
Szuper jó Neked! Én hétvégén is csak vasárnap engedhetem meg magamnak, hogy olyan sokáig aludjak. De az igazság az, hogy a szervezetem már hozzászokott a korai keléshez, mert már csörgőóra nélkül is kipattan a szemem legkésőbb 6-kor. Amúgy meg ne csúfold magad öregnek, amígy fiatalos vagy kívülről és belülről is annak érzed magad. Nem öreg vagy, hanem érett és tapasztalt!!!!!
Ja és gratula a párodnak :)), az enyém ilyen dolgokban abszolút analfabéta :((
110 alatt vagyok!!!!! :))))
Örömtánc!!!!
Már csak 9,4 kiló ééééés két számjegyű leszek!!!! :))))
Sziasztok !
Szélike írj egy nevet ,vagy becenevet ,hogy közvetlenebbül tudjunk beszélgetni:-))))Bírod a nyers zöldségeket? Emlékszem tavaly akár merre mentem mindenhol büdöset éreztem,míg rájöttem ez az én táskámból jön .Persze mert örökké tele volt karalábé kockával:-)))
Zsuzsa engem 8 kor ébreszt kv-val a férjem... mondjuk van ,hogy hajnal 4 körül alszom el... Hiába az öregség:-(((
Megyek kihasználom apát aki ügyesen befesti a hajamat LOL Szép napot!
Sziasztok!
Hú alig bírom visszaolvasni olyan sokat írtatok.
Sajnos én nem tudok sokat jönni de ha van kicsi időm jövök.
Továbbra is megy az evés és evés. Tegnap este rekordot döntöttem a hűtőnyitogatásból.
Szép napot.
Milyen kontrollok?
Na megyek mert nem lesz belőlem semmi :D.
Zsuzsi jó étv.
puszi
Jaj, de izomláza van a combomnak!!!
Ez a Réka egy szatír! :))
Egy, másfél hétig kihagytam a tornát, mert betegeskedtem. Még ugyan nem gyógyultam meg teljesen, de tegnap nekiduráltam magam az edzésnek és tessék....
Ti mindennap tornáztok?