Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!! (beszélgetés)
Kellemes sétikálást!
Azért vigyetek magatokkal esernyőt, nehogy útközben elázzatok. :DDD
Én is így készítem, kivéve a tejfölt, mert én kizárólag tejjel higítom. :DD
Nekem a tejföltől kicsit savanykás íze nem jön be.
Ja és light vajjal, hogy "diétás" legyen. :DDDD
Lánykák végre nem esik az eső. Ráveszem a párom egy nagy sétára a tescohoz. Muszáj a telefont ma intézni ,mert holnap rátolják a sok pénzt ,és ugye azt nem akarom:-))) eltudom én másra is költeni azt az ezrest...
Este jövök addig is legyen szép napotok !
Még valami Szélike gyere gyakran és akkor velünk foglalkozol DDD
Én régebben csináltam porból krumplipürét és a férjem nagyon szerette,de mostanság már krumpliból csinálom,mert nekem jobban ízlik.Én jól összebotmixerezem a főtt krumplit teszek bele jó sok vajat és egy kis tejfölt,ha nagyon sűrű akkor higítom tejjel.Isteni finom!
Ez is light!:DDDDD (pont mint a kacsabőr)
Lila káposzta feltétlenül készül mellé mert imádjuk!:DDD
Megint oda a diétámnak,de majd csak csipegetek!:-(
Leves téren nálunk sem túl nagy a választék, amit készíthetek: hús-, zöldség-, gulyás-, bab-, paradicsom- és tárkonyos pulykaragu leves. Krémlevesek és társaik szóba sem jöhetnek vagy legfeljebb csak én eszem meg mindet. :DD
A reformkajákat sem becsülik meg túlzottan. :((
Ha valami újdonsággal próbálkozom és véletlenül ízlik a család egyik felének, a másik fele biztosan finnyog rá, így legközelebb már nem is csinálom.
Bezzeg, ha a süti repertoáromat bővítem, azt örömmel fogadják. :DD
Oké, rossz volt a feltételezés. :DD
Én már kipróbáltam, nem olyan rossz. A lusta (amilyen néha én is vagyok) és idő szűkében lévő háziasszonyoknak megteszi. Ha jól készíted el még össze is lehet keverni az eredetivel. :DD
Sziasztok!
Mindenkit szeretettel üdvözlök! Szép napot!
Én továbbra is eszek és eszek. Próbálom megtalálni az okát miért van ez így.
Én a reflux és hasonlők miatt nem eszem:-(((
Halat , túrót, spenótot és natúr joghurt bármikor jöhet:)))
Na milyen egy rugóra jár az agyunk. :DDD
Aranka: rántott dolgokat én is csak akkor eszem, ha van itthon spéci morzsa, vagy zabkorpával készítem. :DD
Manul: imádom a párolt lila káposztát, a kacsahúst már kevésbbé, de a ropogós bőr nekem is a gyengém. :DD
Anita: por vagy igazi krumli?
Én is,főleg a jó ropogós bőrét!
Ja kacsabőr light!:DDDDD
Na látjátok!Milyen kincseket rejtenek ezek a hűtők!
Nem a fagyasztó nagy hanem én vagyok kicsi!:DDD
Nem nagy a ládánk csak mély,az pedig jól jön a nyáron fogott halak tárolásához.
Nálunk mindíg van B terv,ugyanis szezonban fagyasztok le halat így ínséges időben van mihez nyúlni.:DDDDD
Csak néha már unalmas az a sok hal!:D
Sziasztok !
Igen Zsuzsa ,a gratuláció nektek szólt !
Nálunk is krumplipüré lesz. Férjnek gyereknek rántott húsival/milyen jó az előre panírozás :-))) .Én nem eszem rántott dolgokat... így natúr halat sütök magamnak , hacsak a fiam nem jön hozzánk ,hogy besegítsen.
Na persze, ha valakinek óriás a mélyhűtője....:DD
Nekem nem túl nagy, és nincs is mindig tele, így elég ha csak kinyitom az ajtaját.
Már régóta tervezzük a párommal, hogy veszünk plusszba egy fagyasztót, de nincs hely, ahova rakni tudnám és különben is azt fel is kell tölteni vmiből, hogy megérje üzemeltetni. :((
Meg van!
Találtam a mélyhűtőben panírozott halrudacskát! :))
Krumlipürével imádja. :))
Én ilyenkor derékig tornázom magam a fagyasztóládába,ott mindíg találok valami kincset!:DDD
Ma is találtam egy kacsát,amit még az anyósom hozott,így nálunk az lesz pároltkáposztával.
Ez nagy kincsnek számít,nem is tudom hogyan felejthettem el!A zöldségek alatt volt elbújva!:DDDD