Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!! (beszélgetés)
Nyugodalmas jó éjszakát Mindenkinek!
Sziasztok!
Legyetek jók !
Jó éjszakát !
Gondolom szorgalmasan járkáltatok felvételi előkészítőre...:DDD
Nekem eszem ágában sem volt ezért pénzt kidobni, letöltöttem az előző évek feladatsorait és megoldásait a netről és úgy tölttettem ki a gyerekkel, mintha épp felvételizne.
Átlagon felüli lett a matek felvételije (jobb lett, mint az osztály kitűnő tanulójáéi) ezzel tudott bejutni az említett suliba...:DDD
Inkább csak hetente!!!! :DD
Ha mégsem bírnád ki, mérd magad minden nap, de csak a hétvégi mérést vedd igazán figyelembe. :DD
Jó éjt Spiderwoman!!!! :DDD
Szerintem ha naponta méred elmegy a kedved tőle.
Jó éjszakát te kis pók evő- ivó DDD
Szerintem is baromság ez a központi. A matek nagyon gyenge általában mindenkinek. Csak tudnám mire jó ez a cirkusz ?
Fókuszban lesz vajon Java ?
Amúgy totál megértelek, két éve én is elsőször csináltam végig és teljesen kiborultam a végére.
Az egész herce-hurca idegölő és nagy részét feleslegesnek tartom, főleg ezt a központi meg egyéb felvételiztetés intézményét.....:((
Még egy kis adat:
0. angol: jelentkezők 284, felvehető 16, utolsó felvett sorszáma 117. :DDDDDD
Most néztem meg neked a mi sulink (Leövey K. Gimi) honlapján az adatokat. 2008-ban humán szakra felvehető 14 fő, jelenkezők száma 144, utolsó felvett sorszáma 80, az én lányom a 62. volt. 2009-ben ugyanerre a szakra felvehető 14 fő, jelenkezett 111 fő, utolsó felvett sorszáma 81., 2010-es végleges adatok még nincsenek fenn, de a felvehetők száma 15, jelentkezett 99 fő.
Szóval láthatod, hogy nem esélytelen!!!! :DDDD
Majd szorítok nektek!!!!!
4 és 5 évfolyamosra is jelentkezett ... remélem azért a 4 sikerül lévén 8 éve tanulja az angolt...34 létszámmal indul.
Hát remélem sikerül
Ne dühöngj, az nagyon jóóóóóó!!!!
Hány diákot vesznek fel arra a szakra? Egy teljes osztálylétszámnyit vagy felesben van egy osztály egy másik szakkal?
Mint írtam már neked, hogy az én lányom olyan szakra jelentkezett, ahova csak 15 embert vettek fel, 62. vagy 63. volt a listán és nem utolsóként jutott be. Volt olyan aki a listán még hátrébb állt és felvették.
Ez azért van, mert nem tudhatod előre, hogy a listán szereplők közül ki hanyadik helyre jelölte az általatok elsőként jelölt sulit. Minket is figyelmeztettek, hogy nehogy bepánikoljunk és sorrendet módosítsunk, mert nagyon sokan kimaradhatnak előlünk emiatt és hiába állunk magas sorszámmal a listán simán bejuthatunk.
Izgultam mint állat, mert a második helyen megjelölt suliba még sokkal hátrébb álltunk, a harmadik meg....., de mégis bejutott az elsőbe....:DDD
Szóval még ne keseredj el nagyon!!!! Van reális esély az elsőre!!!
Ép dühöngök , kíváncsiságból nézegetem a sulikat.
Legtöbb már feltette a végleges vagy az ideiglenes listát. Na az 1 suli még mindig ott tart ,hogy a jelentkezettek névsora látható:((( Ott 63.
:DDD
Lám-lám mikre nem jó ez a fórum...:DDD
Lányok megnéztem az iskoláknál a névsort. 1 suli minden oda jelentkezett ott van.
2 . ideiglenes névsor ott nincs a listán .
3. ugye azt elcseszték... Na de nem gondolhatják komolyan ,hogy ha nem vették fel az 1. 2. helyre akkor ölbetett kézzel fogok nyár végéig várni.
emlegetted a madártejet kedves.erre mi lett a vacsi a családnak?nos kitalálja valaki?igen nyert madártáj.apukám imádja.megettem fél tányérral és azt hittem meghalok(egy hete nem eszek édességet)máskor meg két tányérral benyomtam.vala elindult az agyamban.
ja és még maradt 200kcal ami rám vár.