Sima-csúszós talpú cipővel mit lehet tenni? (tudásbázis)
Persze, mielőtt odaérsz, gyorsan lekapod.
Mi ha a városba bebuszozunk, sokszor már a buszon levesszük. :D
A friss hó, ami még ropog, az nem csúszik, csak amit már letapostak, vagy amit elsöpörtek, de nem szórták fel.
Wani, ha van jobb ötleted, írd meg. Sima talpú csizmát táv-tanáccsal valamelyest biztonságossá tenni...nem könnyű. Ugyanakkor az ember szeretne segíteni, én legalábbis a lányomnak sem tudnék mást tanácsolni.
Legfeljebb neki kölscön tudnám adni a hótaposómat, és a buli előtt majd átveszi.
Lehet smirglit (csiszolóvásznat, nem papírt) ráragasztani, de mi van, ha útközben leválik?
Összekarcolni is lehet a talpát, de ahhoz meg mit szól majd a cipész...és ez nem is biztos módszer.
Az úton, amíg odaérsz, ki nézi?
Amikor odaértél a buliba, még előbb leveszed, egy zacsiba dugod, kész.
Itt falun szokás, hogy egy régi zokni szárát és orrát levágják. A cső alakú anyagot ráhúzzák a cipő vagy csizma elejére, és nem csúszik.
Pesze ha ez a "védő" át-itatódik latyakkal és az is megfagy rajta, akkor egy idő után csúszik ez is, de hát holnapra nyugodtan merem javasolni, nincs annyira hideg! Érezd jól magad! :D
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet kapni telitalpú platform bokacsizmát és mennyiért?
- A nyitott orrú cipővel mit lehet csinálni, hogy ne vágja szét a lábujjat?:(
- Parafa talpú szandált mivel lehet tisztítani?
- Hol lehet női, lapostalpú csizmát venni?
- Hol lehet valami szép magastalpú cipőt kapni, nekem most a Buffalo 1310-2 tetszik nagyon. Magyarországon, nem webáruházban?
- Lehet kezdeni valamit egy olyan lakk cipővel, aminek lehorzsoltam az orrát, vagy dobhatom egyenesen a kukába?