Shea vaj és mannaszappan (beszélgetés)
Egy szappan 900-1300 ft..és sokáig elég..én azzal is fürdök..a shea vaj, kókusz vaj,stb. 2400 ft..és tökéletesen sima, egészséges lesz a bőr..több féle szappan van..igyekszem mindet beszerezni:)
A Coco szappan hajmosásra is jó,és fürdésre is..nekem jelenleg tündérkert szappanom van..hát..az valami csodás..valóban nem kell utána testápoló:)
Én is használtam sheát az ekcémás bőrömre, de legjobban a kókuszzsír hozta helyre! Mondjuk lehet összekeverni is a kettőt, van aki így használja.
A kókuszzsír nehezen szívódik be, inkább éjszakára szoktam kenni magam vele (attól függ melyik testrész)
Azt hiszem Barco vagy ilyesmi a márkája, főzéshez vettem elsősorban, de bőrre is kenhető.
A shea vajjal nekem is jo tapasztalataim vannak, popsira pirosodas eseten csak azt hasznalok a gyerekeknek, de az utobbirol nem tudok mit irni.
Egyebkent en is a natur szappanok hive vagyok :)
Igen, nekem van! :)
Már egy ideje magam készítem az arckrémeimet, a fő összetevője a shea vaj. A szemkörnyékre is azt használom. A ráncaim mintha eltűntek volna a szemem alól, az arcbőröm is szép sima. Régebben soha nem találtam magamnak megfelelő krémet, mert miután felkentem, nem sokkal utána már húzódott, feszült.
Szia!
De jó, hogy írtad! Kincsem bőrére már ezer dolgot kipróbáltam...
Priviben megírod, hol veszed, rendeled és mennyiért?
Köszi
Ez a két termék csodát tett a bőrömmel..örökké ekcémával küzdöttem..főleg az arcomon..a bőröm száraz volt, repedezett.
Ha gyógyírt keresnétek bőrproblémákra, érdemes kipróbálni..kisbabáknál jótékony hatása van a popsira a shea vaj..garantáltan egészséges bőre lesz!:)
Nekem nagyon sokat segített..a tündérkert szappannal együtt:) férjem meg már "lopja" az arcára a vajamat!:)
Nektek van valami tapasztalatotok?