Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Kulfoldi fórumon olvastam, hogy nagyon sokan az ájulásra illetve Mahir által gerjesztett cirkuszra tippelnek. Sokan írják, hogy terhes Feride. Van olyan, aki Melih a testvértől várja a megoldást, hiszen sokkal többet vártak ettől a szereptől, és még eddig nem rukkolt ki semmivel!
Ez jo otlet, hogy esetleg Sinan bosszujaba az illik bele, ha ott mindenki elott kitalal Feriderol, hogy az egesz csak egy szinjatek volt, es o Mahir szeretoje??? Feride jellemehez szerintem nem nagyon illik az ajulasos menekules, bar az is igaz, hogy nyiltan nem vallhat szint es utasithatja el az eskuvot, hiszen pont azt a birot hivtak el, hogy legyen tanuja, aki kikototte, hogy figyelemmel kiseri kesobb is, es ha kell, felfuggeszti kesobb is az allasabol, ha nem megy ferjhez...
Jo megoldas lehetne valoban az anya ajulasa - ra illene is ez a megjatszas.
Nagyon tetszettek Nazif és Feride jelenetei. Észrevettétek, hogy kimaradt az a rész vagy legalábbis én nem láttam amikor Mahír beakar rontani Feridéék házába. Feride testvére is meg volt döbbenve, én tőle várok valami megmozdulást, hátha ő segít, az anyja szerintem nem mer, annyira a férje uralma alatt van.
Piszok nehéz dolga van Feridének, hisz megismerte Nazifot most már személyesen is, tehát a mostani lépésével az ő életével szabadságával is meg kell küzdenie. Kíváncsi vagyok mit találtak ki a forgatókönyvírók. Ne legyen igazam, de én eltudom képzelni, hogy igent mond Feride, mert ez egy tragédia.
Nagyon jó volt Berg fantasztikusak voltak az utolsó jelenetek.
Ez lenne a legjobb folymatás ! Nekem az jutott eszembe, hogy vagy Turgut megszökik és itt a háznál kever valami kalamajkát, vagy pedig Sinannak lesz valamilyen megmozdulása, hogy kibabráljon Feride apjával.
Egy kezdődő rosszulléttel zárult az 53. rész gondolom ezzel kezdődik a következő. Kiváncsian várom a jövő heti előzeteseket.
A készítők kínosan vigyáznak, hogy a feszültség minél tovább tartson.
Nemtudom tudok e ma aludni.Szörnyü volt a vége és nagyon ugynéz ki Feride semmit nemfog tenni.De jólenne ha valami történne,csak nelegyen esküvő.
Lehet, hogy egyszerű és hatásos megoldása lesz az ügynek. Feride elájul és amikor élesztgetik elárulja (súgva) Sinannak, hogy (Mahirtól) terhes aki erre elhalasztja az esküvőt. A nyilvánosság elől egyenlőre elzárva az információt. MS-re tekintettel Sinan lehet cinkos az ügyben.
Olvasgattam FB véleményeket, nagyon kíváncsi leszek, hogy oldják meg a forgatókönyvírók Feride helyzete nagyon kilátástalan. Ha Mahír bemegy leállítani az esküvőt, az apját újra bezárják, mert elfogultnak nyilvánítják Feridét és ha nemet mond Feride akkor is meg van az esély ugyanerre, hisz amiatt maradhatott az ügyön, mert azt állították, hogy Sinan a vőlegénye és nem elfogult Mahír apja ügyében.
Nagyon kíváncsi vagyok.
Cansu nekem nem szimpatikus én örülök, hogy nem jött össze Kenannal, leginkább amiatt nem szimpi, mert annak idején összehozták Halittal is és ebből a mostani ügyből kifolyólag ezek szerint jó volt a megérzésem, neki nem szent a család....
Nekem az az érzésem, hogy Sinan belement a játékba Mehmettel, de valóságban mivel átlátja a dolgokat nem fog Feride ellen cselekedni.Ő tudja,hogy milyen nagy szerelem van Mahirral.Inkább a Feride apját fogja kompromitálni.Azért Sinan Feridét békénhagyta, ha igazán féltékeny lett volna, rendezhetett volna egy pár jelenetet.Már nagyon időszerü,hogy Mehmetről lehulljon a lepel.Azt csak most tudtam meg, hogy aki a kórházban van és látta Mahirt és Turgutot az az apja.Mintha Turgut ellensége lenne.Hétfőn egy kicsival többet tudunk meg.Azt olvastátok, hogy Cansu Dere-ugye találgattak,hogy Kenannal jött össze- kibékült Cem Yilmazzal és az gyorsan el is vált.Szép felesége volt egy gyönyörű kb.2éves gyerekkel.Szerintem van olyan mint Cansu Dere, de úgy irták a lapok, hogy hét éve Cansuval többször szakitottak, de most fellángolt a szerelem és Cem feldobott mindent ezért.
érdekes fordulat lenne,de tetszene ez a fajta folytatás.
Elképzelhető, hogy Berg az esküvőn kijelenti, hogy Mahir-tól gyermeket vár, és megtorpan a dolog. -megy a jó szándékú találgatás.
Az egyetlen dolog, amit meg kell figyelni, hogy az, hogy bárki, hogy nem lát minket. Ha a kapcsolat meg is tükrözi, hogy a fellebbviteli bíróság, a határozatot megfordul. Ez a döntés adtak kapcsolatban áll velem. Apád megy vissza a börtönbe, és én elvesztem a szakma.Tehát ha meglátják öket együtt Nazif papa visszakerül a börtönbe.Most akkor mi lesz? Megint feláldozza a szerelmüket és hozzámegy Sinanhoz? Ő nemugy nézki mint aki nemakarja az esküvőt mármint Sinan.Az a baj hogy a következő részben még ez biztos nemderül ki.Addig pedig föhet a fejünk és rághatjuk a körmünket.
A bosszú része az is lehet, hogy nem veszi el, hiszen MS-t akarja megalázni, és a miniszterelnöknek kellő médiazajjal így is tud ártani. Feride legfeljebb csak neki tetszik, ami még nem ok arra, hogy egy "foglalt" nőt akarjon magának.
Sinan szerepe ha jól értettem, valamikor Sinan apjának Feride apja miatt kellett talán elmenekülnie vagy nem tudom pontosan, de valamit tett Sinan apja ellen, tehát egy bosszú része, hogy Feridét elakarja venni.
Részlet az FB-ról
"Ahogy meg tudja érteni a töredék az Farida Sinan esküvőjére is. Ez a jelenet az utolsó jelenet a könyvtár lesz a vége 53.Bölüm. Mahir esküvő napján, hogy ki a börtönből. Yasin kérni Farida. Akkor majd együtt jár a házába Farida. Yasin, Maher megpróbálta megállítani hirtelen fog törni. De Maher hallgatni fog rá. Farida tele, amikor úgy döntött, hogy vége. Farida házassága nem engedi Maher. Mahir most a börtönből az oka Orhan. Orhan mert ez ad kifejezést most. Mehmet Saimler úgy gondolja, az esküvői terveket baj. De semmi sem lesz baj. Farida tudni fogja, mit kell mondani, mit kell tennie. Egyrészt a férfi, akit szeret, az apa az egyik oldalon. Farida fog dönteni mindennek ellenére. És ez a döntés lesz sokk mindenkinek. Farida meglepetésére ebben a szakaszban a Maher
(Mellesleg mehmet ingyenes saime káromkodás))"
Úgy tűnik maga az "esküvő" csak egy epizód a sorozatban, ha ennyivel a vége előtt lezajlik.
Elkészült az 51. rész fordítása.
Meg kell hagyni ,jol fel tudják csigázni a nézoket.Hogyan derul ki Mahir számára,hogy eskuvo van Ferideéknél és vajon meg tudja állítani Yasin, vagy bemegy a házba és reagáll a torténtekre.Hosszu lesz még hétfoig enyyi izgalomra várva!
Abban biztos lehetsz, hogy szorongunk páran, de legalább izgalom van amit időnként sokan hiányoltak.
Nagyon izgatott vagyok én is.Feride ebből a bandából nem tud csak úgy lelépni.konkrét bizonyíték kellene Feride apja ellen,és így anyja és testvére is Feride mellé állnának!Lehet hogy ez Turgut lesz?/csak fantáziálok/De nem világos számomra Sinan valódi szerepe Feridével szemben,hiszen tudja Mahir iránti érzelmét?
Abban reménykedem én is hogy Feride nemet mond valahogy vagy nemtudom ,de bennem mindig az van hogy Ő mondja Mahirnak állandoan hogy nehagyja el és akkor most Őtenne ilyet? Valaki tényleg mellé állhatna már a családjából.
Szerintem Feride azt már nem teheti meg, hogy megesküszik. Esetleg ha már titokban megszervezték az eskövőt, nemet mond, és lelép!Aztán élesben elindul az igazi "hadjárat".Valamit Feride az Öccsével beszélt, lehet hogy az valamit jelzett, hogy legyen résen.Az anyja arcjátékából az tünt ki -persze a szöveget nem értjük-, hogy nagyon nem tetszett valami, amikor az apja közölt valamit.Tényleg jó lenne a forditás, tisztábban látnánk, de majd kiderül!
Most láttam a 3elozetest az 53 részbol.Rogton jottem a hoxára ,hogy ti mit szolltok hozzá,mert megdobbentett.Segény Mahir ,most már nagyon várom a hétfot ,mégha nincs fordítás akkor is.Kíváncsi vagyok hogyan fogja tudni megoldani a helyzetet Ferde.
Lehet hogy tudja vagy ha nem akkor is van valami oka hogy Yasin nemakarja engedni.Annyira utálom az apját meg Sinant most azért Feride is észhez térhetne és rájöhetne párdologra és kinyilhatna már a gyönyörű szeme.Akkor valószinű hogy csak az 54.részbe tudjuk meg hogy milesz az eskűvővel én elég nyugtalan vagyok de ahogy olvasom nemvagyok egyedűl.
Kiderul a reszlet forditasabol, hogy Feride apja ezt mondja:
orommel mutatom be onoknek a menyasszonyt es a volegenyt. Tudom, ugy tudtak, hogy a mi eskuvoi evfordulonkra voltak hivatalosak, azonban egy meglepetest keszitettunk elo...
Valoszinuleg tenyleg ez lesz majd a vegen, hiszen meg elotte is sok minden tortenik, amig Mahir kiszabadul. Vajon sejtheti, mi folyik bent, hogy ilyen boszen akar betorni??
A Mahir - Sinan összecsapás azóta lebeg a levegőben amióta a 2. időszak elején Sinan leütött egy ketrecharcost.
Gondolom Yasin vissza akarja tartani, hogy elkerülje a cirkuszt! Egy Mahir-Sinan összecsapás már nagyon esedékes!
Mindenesetre a hétfői rész nem lesz unalmas az biztos!
Srácok, meg kell várni a fordítást tőlünk, mert egyikünk sem tud csinálni most (Én megragadt egy hatalmas áramszünet, isten tudja, mikor áram jön vissza ... Talán néhány óra, esetleg egy nap alatt ...), így ez azt jelenti, 51 összefoglalót fog késni is. Sajnáljuk, hibáztatni az időjárási -37/-40C Tehát még várnunk kell.
Pont most láttam én is tiszta ideg vagyok nemtudom mi lesz félek hogy nincs menekvés az esküvőböl.Nemtudom Mahir meg Yasin mért dulakodnak egymással ugylátom mintha Feride házuk vagyis a kőkerités mellett lennének.Lehet hogy Mahir beakar menni Yasin meg nemengedi?
További ajánlott fórumok: