Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Az 53. rész előzetese esküvőnek látszó jelenetekkel. Szerintem a nézők csigázására való tekintettel, csak az 54. részben oldódik meg a helyzet (ez csak tipp)
O, te jo eg, kijott a 3. elozetes filmreszlet, es latszik, hogy mikozben Mahir kijott a bortonbol Yasinnal, kozben Feride otthonaban az apja kiseri le a lepcson szep vilagos ruhaban, es kiderul, hogy az eskuvojere gyultek ossze a vendegek - Sinan persze ott vigyorog kozepen...
Ha jól emlékszem az 51.rész forditását mára az 52.-et meg vasárnapra igérték. Mintha Mahirt kiengednék a börtönből.
FRAGMAN 2
Nilay: Itt vagyok Yilan.
Yilan: YOU B ****!
Nazif: Orhan!
Feride: okoztam fájdalmat, hogy a férfi, akit szeretek a saját kezébe engedelmeskedik a szabályoknak ...
Hogyan tudom elmenteni Mahir?
MAN: Adja meg a nyilatkozatot, mint megbeszéltük, akkor nem baj, marad egyáltalán.
Turgut: Suat, figyelj rám.
Készíts egy jó terv ...
İskender: Van magyarázat a Turgut incidens.
AHMET SAVCI: Magától értetődő, hogy, mind a két állítás és Mahir Kara vallomása,
Mahir Kara nem bűnös.
Suat: Szállj be a kocsiba!
Feride: Ah ah! Mit csinálsz?!?!
Tehát valakinek a vallomása segitett Mahirnak.? AHMET SAVCI fogalmam sincs hogy ki gondolom az egyik biró?
Sajna, az 51 resz angol osszefoglaloja meg kesik, de itt van mar a kovetkezo, 53. resz elozetese, amit leforditottam (a zarojeles szovegek magyarazatok, ill. sajat megjegyzesek).
Feride es Yasin minden erofeszitese ellenere megszuletik a hatarozat Mahir letartoztatasara. Nazif Kara utan, ugy tunik, Mahir is artatlanul kerul bortonbe. Feride eleteben eloszor megbanja, hogy hitt a rendszerben es megakadalyozta, hogy Mahir elszokjon az igazsagszolgaltatas elol. Hisz Mahir nyaka korul egyre jobban szorul a hurok.
Mig mindenki osszefog Mahir megmenteseert, Orhan nyilta nkijeelenti, hogy o nem fog a batyja mellett tanuskodni. Feride es Nazif tudja, hogy Mahir szamara nincs mas kiut.
Turgut, hogy becsapja az apjat, elmagyarazza neki, hogy egy titkos megizatasa van, azon dolgozik (ez volt Ferida apjanak uj terve, hogy igy menti meg Turgutot). Bar az apa, İskender eloszor hisz neki, kesobb rajon, hogy hazudott neki and he will burn Mahir. Aztan (sajnos) el is mondja Turgutnak, hogy mindenkinek elmondja az igazat (hiszen o tanuja volt a loveses jelenetnek), es megtagadja a fiat. De ez nagyon veszelyes lesz İskender szamara (nana, mit gondolt...). Mert Turgut megkeri Suat-ot, hogy lepjen akcioba. Es a szemely, akit Turgut fel akar aldozni - a sajat apja.
Feride úgy érezte, hogy már így is mínuszban van.:)
A rendőrségi fogda, nem tartozik a bírósághoz, és Yasin jelenléte bátorította fel Feridét.
Én is hiányolom, nem tudom miért hagyták abba, illetve szombat, vasárnap reggen 3-3 rész adnak. Azt nem tudni hányadik rész és ismétlés-e vagy új részek.Sok gagyi filmet sokadszorra bezzeg leadnak.Azért kávézás közben én is szerettem nézni, mert a Seh-t nem lehet megunni.A Karadayi következő részei nagyon izgalmasnak igérkezik több szálon is.Nekem ebben a részben kicsit sok volt Feride részéről a szerelem.Egy birónő nem engedheti meg magának, hogy hivatalos /rendőrség/ helyen a fogvatartottal enyelegjen, bármennyire is szereti.Még szerencse, hogy a nyomozó kicsit helyretette.
Most unnepek utan egyszerre csak mintha elvagtak volna, egyszeruen felbehagytak a Seherezade sorozatot a Fem3 reggeli adasban, ne mtudom, mkiert. Pedig jo volt neha belenezni reggelizes kozben...
Ez nagyon erdekes, mert az angol forumon is vitatkoznak, hogy az vajon Mahir ugyvedje-e, aki Turguttal targyal, vagy vki mas. Nezd meg meg egyszer, masodszorra mar nekeem is inkabb ugy tunt, hogy ez egy uj szereplo, aki csak hasonli Mahir ugyvedjere.
Sikerült megnéznem a hétfői részt, nekem nagyon tetszett, tele van feszültséggel. Az előzetesben láttam, hogy Turgut Mahir ügyvédjével tárgyal amit az apja kihallgat, na erre nagyon kíváncsi leszek....
A meglepetés esküvő, hát erre nagyon kíváncsi vagyok!
Békés, Boldog Új Évet kívánok 2014-ben mindenki számára!
Boldog Békés Új Évet kivánok a forum minden
irójának és olvasőjának .
Mindenkinek Békés Boldog Új Évet Kívánok!!!
Nagyon boldog,békés új évet kívánok mindenkinek!!!!!!!
Békés Boldog Újévet kivánok mindenkinek.
Békés, boldog, egészségben gazdag újesztendőt kivánok Mindenkinek!
Szeretetben,sikerekben és anyagiakban gazdag Boldog Újévet kívánok minden fórumozó kedves ismerősömnek.
[link]
Minden fórumozó Kedves Hoxásnak Nagyon Boldog,Szerencsés Új Évet kivánok.
BéKéS ,BOLDOG UJ éVET KíVáNOK MINDENKINEK!
Kis Nazif interjú .....
.... Kit szeretsz legjobban a sorozatban Karadayi?
Kenan Aqabay (Imirzalioglu) - vele egy időben, játszani a különböző játékokat. Sok szeretettel Cetin Tekindor. Néha néni Berguzar (Korel) hozta fiát, Ali és én együtt játszunk. Imádom őket .....
"Hajad finomsága, szemed színe, bőröd szaga, a hangod mindened szeretem teljes szívemből! Az enyém vagy Farida ... Az enyém vagy, szeretlek! Az életünk meg pecsételődött szeretlek ...szeretlek "
A karadayi - beli szerep kicsit megtornásztatja Halit lelkivilágát, de ennyi kell is neki. Abban biztos lehet, hogy Berg ténylegesen nem csalja meg, de ha csak gondolatban is félrelépett :)
Igen tudom mert a lányom kedvenc szinésze és a Gladiátorba én is nagyon szerettem.
Igen erre, akkor nem csak én figyeltem fel rá.Egyből összeállt a kép, amikor a londoni továbbképzést olvastam.Én állandóan kutakodok Bergék után és meg kell hagyni, hogy minden a legnagyobb rendben a magánéletük.Lehet, hogy voltak mélypontok, mert a Szuli szerep másnál is kiverné a biztositékot, annyi nőt testközelben látni és szerintem Halitnak ez még imponált is.Megfordult a kocka és úgy látom, hogy most Berg. valamit törleszt a Karadayi szerepben.Halit pedig nagyon ragaszkodik Berg-hez és a családhoz.Tisztába van vele, hogy Berg.milyen értékes és pedig egy szerencsés, hogy egy ilyen felesége van és szereti is.Arra azért kiváncsi leszek, hogy Halitnak milyen szerepe lesz a jövőben.Már "hős szerelmes" alakitás nem neki való.Azért a Szuli nagyon megviselte, nem egy egyszerü alakitásról van szó, csakilyen sokoldalu szinész tudja eljátszani. Lovaglás, vivás, szóval nem lehetett könnyű, igaz rengeteg pénzt tudott vele keresni.
Russell Ira Crowe (Wellington, Új-Zéland, 1964. április 7.) Oscar-díjas ausztrál filmszínész.
Ha vége lesz a Karadayinak nemtudom mit nézek mert gondolom se Kenannak se Bergnek nemlesz mostanába se sorozat se film.
Russel Crowe-re gondolsz? Mert én róla olvastam hasonló cikket.
A gyermeket vállaló színésznők sorsa az emiatt keletkezett időveszteség. Így járt Tuba is legutóbb. Ilyenkor elmaradnak nemcsak a filmek, hanem a reklámok is.
Higgadtan a pálya befejezését is mérlegelve kell dönteni a tervezhető szüneteknél is.
Egy török fórumon olvastam, hogy az előző évadhoz képest szinvonalában sokat romlott ez a második évad.Első egy igényes, jó szinvonalu minősitést kapta,az utóbbi epizódoknál érezhető sok pontatlanság, ami erre a forg.könyvirókra és rendezőre nem jellemző.Sok népszerü filmje van pl.az Ezel és felsoroltak egy párat.Állitólag világszinvonalon készitették eddig a filmjeiket, azonban most mintha összecsapnák.A filmet a két szuper főszereplő húzza, az Ő érdemük, hogy ilyen rangsorolást kapott eddig a film.Több hozzászólónak is hasonló a véleménye.Várják, hogy valami átütő dolog jelenjen meg. Kenant és Berget viszont mindenki dicsőiti, főleg Berget, hogy ezt a szerepet más ilyen hitelesen nem tudta volna eljátszani, Ezeken elgondolkodtam és ez igy is van. Azt irták, Tuba nem tudta volna igy eljátszani.Eszembejutott, hogy a nyáron egy angol szinész, ismert- csak a neve nem jut eszembe- látta Berget a Karadayiban és el volt ragadtatva a játékától és szépségétől, s úgy nyilatkozott, hogy a világon mindenhol megállná a helyét. gondolom Ti is láttátok ezt.Lehet, hogy ennek révén megy ki az angliai képzésre?Hiszen kb. szeptemberben Berg,Halit és Ali volt is kint.Azt, hogy két évig távolt legyen Berg., nem jó ötlet, hiszen Ő már felkapaszkodott a csúcsra és ez nagy visszaesés lenne.Attól még vállalhat gyereket kevesebb elfoglaltsággal, úgy gondolom ezt Halit sürgetheti, mert nála már sietve ketyeg az óra.
Nem mindegyik török film vége a főszereplők halálával végződik.Az Asi a Gönülcelen,Ask ve ceza,szépen végződik.Vannak fordulatok,amikor valaki meghal,de nem a főszereplő.Januárban sem az a sorozat kezdődik,amit vártam volna.Na de nem a mi igényünknek szól.
A [link]
Hozzászólás elküldve: Ma, 05:32
Lol Mennat-mama ... megállapodtak, kivéve egy dolog csak. Lehetne sokkal rosszabb, mint most ... Azt hiszem. Körülbelül egy jó 20-22 epizódot bal kéznél, természetesen a rossz meg kell tartani a győztes, mert ez egy kicsit túl korai, hogy a Mahir / Feride előttük ... És értem, túl megelőzve a gonosz. Fokozatosan, de biztosan, a jó indul nyerő, és egyre előttük, és a finálé, minden akkor már megoldódott, és kész.
Ráadásul, ha nem lett volna a rossz mindig nyerő, akkor nem lett volna tanúja Feride egyre erősebb és okosabb minden egyes epizód ... Ez az a fajta történet, amelyben a gonosz kell tartani a győztes egy ideig, amíg a jó átveszi ... És Nazif Kara már ki, ő lesz fontos most (ő nem egy vezető szerepet a semmiért után), akkor valamilyen módon meg Orhan, és segít abban, hogy Mahir ki ... Akárhogy is, Nazif lesz fontosabb, függetlenül attól, hogy amit az írók, hogy neki nem. Így talán, igen, ez egy kicsit fárasztó, hogy minden ellen Kara család, de a 20-22 epizód maradt, dráma / komplikációk van szükség ... és Mahir a börtönben nem tart tovább, mint 2-3, 4 epizód a legtöbb, azt hiszem ... Apropó, azt várom, Melih szabad elfelejteni, hogy ő egy kistestvére, és kell, hogy segítsen a nagy testvér, a következő epizód .. . Remélem, hogy kihallgatja a szülők és Sinan meglepetésére tervek Feride, és valahogy azt mondja Mahir róla (vagyis csak akkor, ha a meglepetés zajlik 2-3 epizódot, és Mahir volna ki a börtönből, és törli a vádak addigra). .. Nos, azt kell mondanom, hogy a fordítás az epizód 51. és 52. késni fog ... Szóval lesz 51 végzi ezt a péntek ... és a 52. jövő vasárnap (nem holnap, a következő) ...
További ajánlott fórumok: