Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Most mar muszaj megis leirom, ami a tavaszi dijatadas ota zavar kicsit. Es eez pont az, hogy amikor Kenan ilyen udvariasan beszel Bergrol, es ha emlekeztek, maga elott terelgetve mentek be tavasszal a dijatadora, ugyanakkor Halit nem igazan torodve szinesztarsaival, total egyedul tort elore es fogott kezett ott az udvozlokkel, es ez nekem nem tetszett. Bar nagyon szeretem Halit munkajat es eddigi megnyilvanulasait is, ez egy kicsit visszavett akkor a szememben "belole".
Ezzel szemben Kenan meg most is megkoszonte Berg segitseget, ami tenyleg nagyon szimpi!
Koszi szepen, es tenyleg nem zavar, ha mas is hasznalja, sot, ez azt is jelenti, hogy mas is olvassa a forumot. Es akar tovabb is fejlesztheti (max. nem tul etikus sajat neven feltuntetni, de ez tenyleg csak megjegyzes).
Amikor lesz idom, tovabbra is probalok majd magyarositani fontosabb reszeket.
50. rész tartalom:
Feride beszél Mahir a Yasin és Songül. De ez nem sokat segít.
Sinan akar csapdába Turgut a hízelgő Feride.
SINAN: Szeretné változtatni a sorsát, Necdet?
Necdet: Hogy-hogy?
SINAN: Keresd Turgut és hozd ide nekem.
Mahir van egy terve Turgut. De a legveszélyesebb terv Mehmet Saim által, aki azt akarja Feride hagyni Mahir.
A boncolási jegyzőkönyv is kiszállok. Feride elmagyarázza Mahir mit akar csinálni.
Feride: Holnap a tárgyaláson adok a véleményem, hogy a bíró. Remélem, hogy meggyőzze őket a végén. Nem akarom, hogy azt is, az apja, hogy maradjon a börtönben többé, Mahir.
Interjú Kenan İmirzalıoğlu
- Mikor lesz ez a feszültség vége?
Ez a feszültség valószínűleg folytatódik, amíg a finálé epizód a sorozat, de meg kell gratulálni kedves barátom a forgatókönyvíró is, köszönhetően is neki ezt az egészet, mivel az elmúlt évben, és minden epizód végén úgy érezzük, annyira izgatott, hogy mi fog történni a következő epizód, nagyon szeretnék megköszönni neki ezt a nagyszerű munkát.
- Does Mrs.Judge és Mahir összejövetelen?
Nem tudom, az idő megmutatja.
- Mi tényleg azt hiszed, a barátod Bergüzar Korel szerepe? Mit szeretek együtt dolgozni vele?
Igen, a munka Bergüzar nagyon élvezetes, és azt hiszem, egyetértünk, nagyon jól egymással, és ez az erő a csapatszellem tükröződik a képernyőn, a közönség szeret minket, mint egy pár. Szeretném megköszönni Bergüzar nagyon, mert ő volt a nagy erőfeszítés ezt a szerepet.
Út a modellezés színészi nagyon nehéz volt. Így én gyakran kritizálták. Azt válaszolta, hogy csak az idő fogja megmondani, hogy a modell válhat egy jó színész. Én nem tudom a választ erre a kérdésre, lehetséges, hogy semmi sem történt volna
Van egy javaslatot az új filmeket, de azt mondani valamit, most nem tudom.
Szerezd meg a címet a legjobb színész az év megtiszteltetés számomra. Ez tisztelgés az egész csoport a sorozat Karadayi. Írók biztosították, hogy minden epizód érdekes és tartja a feszültséget nem csak a közönséget, de
Én nem tudom, hogy lesz-e vagy sem, valamint a végén Mrs. bíró és Mahir.
Mi a Berguzar megértjük egymást is, és a díjat a megértés át a képernyőn. Az a tény, hogy ma kapom ezt a díjat érdemei Berguzar Korel is, és ezt szeretném megköszönni neki.
Kedves szinten_fan !
Nagyon parányi az esélye, hogy e Te fordításodat használták volna, hiszen emberek százai egymás tevékenységéről nem tudva léteznek és dolgoznak adott esetben hasonló témában. Itt valójában a feliratozás ami lényegi többlet, ami a komfortos használhatóságát adja a dolognak.
Mondjuk szerintem az en forditasomat hasznaltak, amit korabban ide irtam, csak ratettek az ekezeteket, meg egy szot kicsereltek. De mindegy, csak mondom, hogy en nem vagyok Klari...
Ma mar 1-2 mondatreszt kicsirt maskepp forditanek, a megjelent masodik angol forditas a teljes 49 forditasban 1-2 helyen kicsit mas, de tulkepp ertelmeben nem jelentos...
es akkor erthetobben igy szol (kicsit elobbrol, amikor Yasin elmegy es ott maradnak egyedul a hazban):
M: Igen, hallgatom birono.
F: Ne mertettel felre engem, ugye? Nem en mentem talalkozni vele, o jott a hazunkba (marmint Sinan!
M: Mashallah, az az ember ott is maradt az otthonotokban! Szoval o mit is csinal az ugyert, huh? Ne ertsen felre, de ennek az embernek a szandekait nem oylan nehez megerteni.
F: Nincs igazad... Mi baratok vagyunk, Mahir... Sinan egy jo ember.
M: Feride! En meg kerdore vonom azt az embert!
F: Mahir… Csak fogadd el azt, hogy minden megvaltozott azzal, hogy az ido es emberek kozenk alltak. Latod, te sem tudsz olyan lenni mint regen. Vakmero ember lettel/elborult az agyad (elfeketedett a szemed). Talan, te mar elfelejtettel engem. Fogadd el…
M: Elfelejtettelek teged? A nelkuled toltott ido keseruseg (mereg) volt szamomra. Soha nem toroltem ki a neved az elmembol, egy pillantra sem. Erovel kellett visszafognom magam, amikor erezni akartam az illatodat. A ti koreitekben ez a dolog talan altalanosan elfogadott… De en nem tudom elfogadni. Nem akarom egy masik ferfi nevet hallani a szadbol, hagyni, hogy egyedul talalkozz vele, hogy a szemedbe nezzen! … En tonkreteszem azt az embert.
Es Feride megcsokolja.
Kesobb
M: A hajad, a szemed szine, a borod illata, es a szivdobbanasod hangja, mind az enyem. Te az enyem vagy Feride. Az enyem. Es en a tied vagyok. Az irantad erzett szerelmem megpecsetelte az eletem.
F: Szeretlek.
Feride: Mahir! Fogadd el! Mivel az idő, és az emberek jönnek közénk, evertyhing megváltozott annyira! Nem úgy, mint a múltban nekem. Már áramszünet a szemed. Lehet, hogy felejts el, elfogadom!
Mahir: Felejtsd el? Éltem a hiánya, mint a méreg! Már nem törlődnek a neved egy pillanatra! Érezni az illatod, kijöttem szemben magam, Feride! Lehet, hogy normális a világon! De én ki nem állhatom! Nem akarok hallani egy másik férfi nevét a szád! Ηe mindig jön közel van, a szeme a szemed! Fogom pusztítani őt!
Mahir: A hajad, a szemed színét, a szaga a bőr, a hang a szíved, minden, mindegyik az enyém! Az enyém Feride! Az enyém vagy! Én a tiéd is. Az életem van zárva az én szerelmem!
Feride: szeretlek ...