Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Segítstek....RÁK fórum

Segítstek....RÁK (beszélgetős fórum)


2010. szept. 8. 21:40
Hasonló az én esetem Moncsy95-éhez. 5 éve anyukámnak szintén hólyagdaganata volt, de az ő unokája már megszületett, amikor kiderült. 3 hónapos volt a lányom. Én hiszek abban, hogy ha valaki tényleg meg akar gyógyulni, és küzd, sikerülhet. Fontos, hogy soha ne legyél anyukád előtt szomorú, biztasd, mindig!!! Azt hiszem, az én édesanyámat a hit, az unokája iránti imádat nagyban hozzásegítette a gyógyuláshoz. Mert meggyógyult, pedig nem volt túl jó az orvosok véleménye. Ezen kívül COD-teát iszik azóta is, keress rá a neten! Minden jót kívánok nektek! Ne adjátok fel!!! Sikerülni fog!
4. Annnna88 (válaszként erre: 2. - Enissa)
2010. szept. 8. 21:33
Megköszönném a videót, és nektek is nagyon sok erőt és kitartást.
2010. szept. 8. 21:31
Szia! Nekem anyukámnak volt hólyagdaganata. Pont mikor terhes voltam. Ő nagyon maga alatt volt hogy meg fog halni és nem fogja látni az első unokáját stb... Én már külön élek anyutól, de akkor minden nap meló előtt és után elmentem hozzá és sokat beszélgettünk. Neki úgy volt jó, hogy a rákról semmit nem szóltunk. Megműtötték és utána kemora kellett járnia egy kicsit hullott a haja meg nagyon gyenge volt (amúgy bivaly erős) ilyennek még nem is láttam. Sokszor hányt szédült. Így telt el 1 év. ő hamar kikecmergett belőle. most ellenőrzésekre jár havonta és gyógyszert kell szednie. De nagymama lett! Megérte hogy mama lehessen, mert mellette voltunk, és nem adta fel.
2. Enissa (válaszként erre: 1. - Annnna88)
2010. szept. 8. 21:27

Szia! Nekem az öcsém daganatos beteg. Én AVEMÁR-T vettem neki,a deutérium mentes vízzel is jók a tapasztalatok. A kemoról megoszlanak a vélemények orvikörökben is. Illetve aki onkológián dolgozik, nem ajánlaná a családjának.

Amennyiben érdekel küldök neked egy videót privátban.


Kívánom, hogy legyen édesanyád minél előbb jobban és még sok meghitt napot,évet tudjatok együtt egészségben eltöltei.

2010. szept. 8. 21:19
Anyukám nyakán egyszer csak nagy duzzanat keletkezett, napokig könyörögtünk neki, hogy menjen dokihoz mutassa meg. Elment, kiírták egy csomó vizsgálatra, a háziorvos nem tudott vele mit kezdeni, mondta menjen sebészhez, mert szövettanra kéne küldeni egy darabot belőle. Szerencsére ismerős doki csinálta a műtétet, elküldte szövettanra, mondták egy hét múlva lesz eredmény. Természetesen 3 hét lett a dologból, kiderült rossz indulatú. Öröm az ürömben, hogy azt mondják ezt a fajtát lehet a legnagyobb eséllyel gyógyítani. Amit mi tudunk tenni érte, hogy mindenben támogatjuk, segítjük lelkileg. Ezért szeretném a segítségeteket kérni, akinek volt ilyenben része és eltudná mondani mivel jár a kemo, a gyógyszerek, stb..., megköszönném. Félreértés elkerülése érdekében mert tudom kellemetlen a téma, nem régi sebeket akarok felszakítani, hanem újakat megelőzni. Megértéseteket és tanácsaitokat előre is köszönöm.

Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook