Segítség! Szerelmes vagyok! (beszélgetés)
Nekem is mindig az a csaj köllött akiért teperni kellett!
Aztán amikor már megvolt akkor megváltozott a helyzet ö kezdett el teperni de akkor meg már nekem nem kellett!
uhh,ez de igy van:))
ezt nyögöm én is most...meg ugy általában...
hogy a sok kis tacskó,meg bájgunár,na ök felejtösek.
én mindig kiválasztom azokat,akik nehéz esetek,meg nem tepernek,nem bologatos kiskutyák.ez az én vesztem,amig nem adom lejjebb:(
Szép kis csaj!
Szakított veled de azért foglalkozz vele!
nem látod, hogy ez egy "kicsit " önző dolog töle?
A nőknem akármit is mondanak nagy betüs P A S I kell !
Egy macsó akire felnézhetnek!
A takony nyivágós nyulakat csak kihasználják!
Ne várj egy ilyen lánytol határozott nemet!
Szét lett zilálva az önérzete a nöiessége a veszekedések és a féltékenység miatt.
Lehet nem direktböl csak fü alatt most ezzel a viselkedéssel (hitegetés talánozás) építteti azzal vissza aki ezeket szétrombolta!
Én szépen elkezdenék nem foglalkozni vele!
Ha jön és kérdezi miért vagyok ilyen :
"Te döntöttél úgy hogy vége! Sajnos nagyon elronttam a kapcsolatunkat a féltékenységgel és a sok sok veszekedéssel, de megpróbálok majd a jövöben tenulni ebböl.
Ha jelentek neked valamit nem játszuk el ezt a legyünk barátok témát mert te is tudod, hogy csak fájdalmat okoz nekem, és nem is menne a dolog.
Kérlek a jövöben csak akkor keress és foglalkozz velem, ha beszélni szeretnél az ujrakezdésröl.
Ne rontsuk el a mult emlékét álságos dolgokkal."
Egy dolog biztos ha tepersz érte és látja azt, hogy szendvedsz a hiányától nem fog visszamenni hozzád!
Szia!
Ha nem haragszol, akkor most nem írnám le újra, mert van egy ilyen fórum: egyedülálló anyák mindennapjai. Ebben nagyjából leírtam a dolgokat. Ha van kedved nézd meg!
na,ez a kulcsa a dolognak.
hogy szegény még lát egy icipici esélyt,hogy:talán,mivan ha mégis..
és ilyen helyzetben a legaprobb utat is megatláljuk önmagunk hitegetésére,h a dolgo még talán müködhetne.
és amég ez van,addig nem fogja tudni lezárni!
a legrosszabb a bizonytalanság.
kéne már egy határozott NEM.
és az is rossz lenne nagyon,de még mindig sokkla jobb mint egy határozatlan "igen-talán":S
Bazzeg !
Beleesel az összes KLASSZIKUS csaj által állított csapdákba!
Ha nem hallgatsz az öregekre igy jártál!
Ez nem keménység, ez képmutatás!!!
Ne keverd össze!!
Szia Szami!
Nálad mi a helyzet?
Figyelj! Ez olyan klasszikus leépítő duma!!
Ezek tények, és ha jobban végig gondolod rájössz, hogy igazam van.
Ritka hülyén csinálod és kezeled a dolgokat!
De te tudod!
További ajánlott fórumok:
- Szerelmes vagyok egy nős férfiba...
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerelmes vagyok...
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?
- Ti mit csinálnátok a helyemben? Voltatok már ilyen helyzetben? Szerelmes vagyok?