Segítség! Szerelmes vagyok! (beszélgetés)
Ez igaz, de legyél azon h megismerd...lehet 1000x jobb lesz Fecónál:) Egyébként Őt (mármint amásikat, hogyis hívják?:D) honnan ismered?
pusza, szép estét....én ma már nem leszek gépnél, de holnap regálok mindenre...megyek le megfagyni a kutyimmal...brrrr...:S
De akkor Ti tulképpen együtt voltatok? Mennyire gyanus volt az a kép?:S és Ő mit mondott a képről?
üdv,szép estét
Szia!Azért indítottam el ezt a fórumot,mert én is ebben a cipőben járok,de már egy éve!
Nem akarlak elszomorítani,de ez a mai világban nem jelent sajnos semmit!Imádlak,kívánlak...Tudod hányszor hallottam,olvastam ezeket a szavakat?Még sem volt/nincs jelentőségük!Egyszerűen csak a vágy,a szex hajtja őket!Az a legrosszabb az egészben,hogy én szeretem is ezt a fiút és ő nem akarja tudomásul venni!
Én azt javaslom,hogyszállj ki ebből a kapcsolatből,amíg nem késő!Nem akarom,hogy te is szenvedj!A tekintet...hát igen!Tudják mitől "döglik a légy"!!!!!!!!!!!!
Puszika!
Én most csalódtam, pedig azt hittem h sínen vagyunk.... Törtétn ugyanis, h sms-ek százai , így imádlak ugy imádlak, stb.és egyszer csak egy gyanus kép róla meg egy másik személyről!!! kérdezem én ha egy pasi azt h írja nem egyszer h imádlak, meg már így kívánlak úgy kívnlak stb, akkor az neketek nem azt jelenti h akar valamit?mindegy h mit de akkor is!meg tudjátok ugy néz h ááááááááá...!
segítsetek!!!!
naaaa...fel a fejjel...tudod....telcsiben is mondtam....mosolyogj:)))) és legyél vidám:))
meg gondolj bele ott van a másik srác....aki ari kedves...úgyhogy KITARTÁS:)
pusza
A szerelmet ma nem igazán találom sehol!:S
Még egy darabig nem is fogom szerintem!Hogy lehet ilyen pocsék napja valakinek,mint nekem a mai??????
én már megtaláltam...:)))) csak sajna úgy néz ki megy franciába dolgozni...és csak legkorábban hétvége körül ér haza:'( úgyhogy Valentin-nap csúszik picit:S
Te hogy állsz?:DD
üdv, szép napot
persze...érdekel (erről is) a véleményed:)
pusza, további szép napot
hmm...sorszeűség, nem is tudom, szerintem mindnekinek joga van boldogsághoz, valahogy a sorsban azt hiszem sose hittem úgy igazán, szerintem mindenki maga teszi ilyenné vagy olyanná az életét!!!:)
SZÉÉÉP NAPOT:))))) pusza
NEKEM IS? ez kedves.
Elfogadom és viszonzom.
A megérdemlem -ben a sorsszerűségre gondoltam. Ha van ilyen szerintetek
szerintem ami nem tipikus párkeresős, az tök jó(vagyios szerintem jobb)és még a végén bármi lehet belőle:))) mondom nálunk is így volt....:)
szép napot
Én nem így értettem, mi egy csomó ideig csak beszélgettünk/irogattunk:D/...és kép csak utána lett küldve...úgyhogy szerintem mi elég jól megismertük a másik "belsejét" is:) azóta meg nagyon jól megavagyunk...és gépen már szinte sose beszélünk...inkább talizunk amikor csak lehet:)
"és majd ha megérdemlem Nekem is!" -ezt mire írtad...mért ne érdemelnéd meg Te is?:S
pusza szép napot NEKED IS:)
huu de gyors válaszok :)
valóban nemtudnak levelezni az emberek, bár szerintem ez az internet személytelenségére fogható...
nekem nincs ám semmi konkrét, találtam egy játékot az interneten és ez nem ilyen tipikus párkeresés ám... gondolkodom erősen a részvételen :)
IGEN a szépség okán mindig akad jelentkező! DE! A külsőből a belső nehezen, csak alapos „körbejárás” után megítélhető. Pedig. A tartós szeretethez a psziché is szeretendő.
Szépet Néktek! és majd ha megérdemlem Nekem is!
Szia!! Szerintem semmi rossz nincs benne!!:)
Én pl mostani páromat chatről ismertem meg...(bár nem ilyen célból chateltünk...csak aztán így alakult) és nagyon BOLDOG vagyok:)
Neked van most valami konkrét?:)
üdv, szép napot
Kicsit szomorú? Fecó miatt??:S Örülök neki hogy van valaki:)) és NE csak kicsit legyél boldog hanem nagyon:)drukkolok:))))
szép napot:) pusza
Nincs mit köszönnöd!:)
De van!Tegnap találkoztam egy fiúval és nagyon édi!Úgy gondolom talán ő megfelel nekem,de majd meglátjuk mit hoz a jövő!!!!Kicsit boldog vagyok,kicsit szomorú...
Dehát ez van!
Puszika!
Szia!! Ez így igaz legalább nem szenvedsz:) És esetleg más pasi a láthatáron?? mert azt mondtad jelentkező mindig akadt volna....és ha bele mennél a randizgatásba? csak hogy kicsit mással is foglaklkozz, persze tudom most ott van a verseny,de azért egy pasihoz tuti nem hasonlítható...
pusza, és nagyon jól esik h örülsz a boldogságomnak KÖSZÖNÖM neked:)
Szia Reni!!! Velem most minden ok:))) és azt hiszem nagyon boldog vagyok:)))
most nézem csak....Te is bika vagy...mikor van a szülinapod??:))) miket meg nem tudok Rólad:)) hihi
pusza, és örülök hogy jól telt neked is a hétvégéd:)
Sziasztok!Nekem is jól telt a hétvége!Elindúlt a szépségverseny!Ha szavaz rám valaki,azt megköszönöm!A szavazás nemsokára indúl!www.bankszepe.com
Egyébként miújság van?
Szép napot!
Akkor ezek szerint neked is jól telt:) örülök neki:)
pusza, szép napot:)))))
További ajánlott fórumok:
- Szerelmes vagyok egy nős férfiba...
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerelmes vagyok...
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?
- Ti mit csinálnátok a helyemben? Voltatok már ilyen helyzetben? Szerelmes vagyok?