Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Segítség!!! - itt kiadhatod magadból ami bánt fórum

Segítség!!! - itt kiadhatod magadból ami bánt (beszélgetés)

1 2 3
33. Arwen21 (válaszként erre: 31. - 55b1652900)
2008. szept. 7. 13:15
Egy kapcsolat alapja a bizalom. Ha nem bízol meg benne, akkor akárhogy változol, nem fog a kapcsolat működni, mert a másik fél megérzi, idegesíteni fogja, és tényleg belehajszolja az ismerkedésbe. Szerintem egyedül azon változtass, hogy megpróbálsz megbízni a párodban :)
32. inci-finci (válaszként erre: 30. - 3aeb86a367)
2008. szept. 7. 11:29
Evvel nem azt mondtam hogy hogy ugorj bele egy kapcsolatba, de van nő és férfi közt barátság . De ha nem akkor sajnos tűrnöd kell. Melyik a jobb? szia .
2008. szept. 7. 11:26

A véleményeteket szeretném kérni!

Idén fogok érettségizni, a párom meg idén kezdte a főiskolát, aki jelenleg kollégiumban lakik és emiatt csak hétvégente tudunk jó esetben találkozni.

Néha olyan érzésem van, hogy én nem vagyok jó neki, hogy valami jobb csajt szeretne, mint én. Igaz, ő azt mondja, hogy nem, de néha már magamon is észre veszem, hogy ezen és ezen változtatnom kellene, mert idegesítő. Meg attól is félek, hogy majd ott a fősulin megismerkedik emberekkel és talál magának ott egy az Ő igényeinek megfelelőbb lányt, mint én... Szerintetek az jó dolog, hogyha pár dolgon a párom miatt változtatok, hogy megfeleljek neki? Viszont ezesetben én is elvárom természetesen, hogy ami nekem nem tetszik változtasson rajta (ami nem igazán megy neki...).

Előre is köszönöm Nektek!

30. 3aeb86a367 (válaszként erre: 29. - Inci-finci)
2008. szept. 7. 09:33
Az a baj, hogy én ezt nem bírnám megtenni. Rögtön lelkiismeret-furdalásom lenne. Tudom hülye vagyok. Azért köszi a tanácsot. Lehet egyszer megfogadom amikor már igen betelik majd a pohár.
29. inci-finci (válaszként erre: 28. - 3aeb86a367)
2008. szept. 6. 23:38
Csak ilyen lazán , akkor szerez be egy barátot had egye a fene, és híd el nem fog neki tetszeni.Ha ott beszélgettek és nevetgélnétek az orra előtt.
28. 3aeb86a367 (válaszként erre: 27. - Inci-finci)
2008. szept. 5. 17:50
Szia. Bocs, hogy csak most vettem észre a válaszod. Nos, nekem nincs fiú barátom, de megkérdeztem tőle ha lenne és én vinném fel akkor mit szólna hozzá. Azt mondta, nyugodtan, ő megértené és nem lenne féltékeny.
27. inci-finci (válaszként erre: 26. - 3aeb86a367)
2008. aug. 20. 14:36

Kérdezd meg a férjed hogy mit szólna hozzá ha te hoznád fel a barátodat??

Utána tudsz dönteni,szia és sok sikert.

26. 3aeb86a367 (válaszként erre: 5. - 536e8c8993)
2008. aug. 20. 10:31

Szia Sue El!

Egy cipőben járunk, nálunk pont ugyanez a helyzet. Épp tegnap voltam kiborulva nagyon amikr isa párom felhozta hozzánk a lakásba. Miután a csaj elment, megkértem a párom, hogy szakítsa meg vele végleg a kapcsolatot, mire ő azt felelte, hogy nem fogja az én féltékenykedésem miatt megszakítani vele a barátságot. Mert ő szerinte tényleg csak barátok. A lánynak is van pasija, de rossz a kapcsolatuk. Úgy hogy megértem min mész keresztül.

25. Sztacs (válaszként erre: 23. - Gabi0630)
2008. aug. 4. 19:57
Ha egyformán gondolkodtok, és tenni is akartok érte, hogy jobb legyen, fog az menni! Nehéz, de próbálj csak a szépre figyelni és ne húzd fel magad, mert azzal csak magadnak ártasz! Nem érnek ők annyit, hogy Neked legyen rosszabb erre gondolj! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok mindhármótoknak! Mert még előttetek az élet! Mindenkinek vannak hullámvölgyek, de aztis túl kell élni. És lesznek szép percek,órák, napok amiért érdemes élni!
2008. júl. 28. 22:05
Szia végre hogy elfelejtetted ezt a kötél témát, a lányaim , ugrálókötélnek használják , oké vicc volt,, fel a fejjel , én is parázhatnék állandóan de minek , minden reggel egy új nap , és új kezdet, erre gondolj és a gyerekedre, a többi nemszámit mindig lesz valahogyan,,
2008. júl. 28. 21:22

Köszi hogy vigasztaltok!

Mindenesetre lejár a gyed fbruárban, és ha kell pultosnak vagy takarítónőnek megyek el, nem érdekel, de én mához 1 évre már nem fogok itt lakni. Szerencsére párom is költözni akar, nincs is más megoldás. Ahol lakunk, apósé, nem a mienk, a mamáé meg vályog, hitelt se adnak rá kifizetni a tesókat. Meg oda dúrógép kéne nem felújítás. Most komolyan ez éltet, addig meg igyekszem a lehető leg kevesebbet itt lenni. Csak nagyon nehéz. És nem lehet éjjel-nappal úton lenni.

22. Sztacs (válaszként erre: 15. - Perzsacica)
2008. júl. 26. 21:35
Nagyon jó meglátás!
21. Sztacs
2008. júl. 26. 21:34

Mivel gondolom itt hölgyek irogatnak ugye ez mind eszükbe jut majd, ha ők lesznek anyósok! Én megfogadtam, hogy soha semmilyen formában nem teszek keresztbe nekik. Van fiam és lányom is. Az Ő döntéseiket bármi is lesz, tiszteletben fogom tartani.

Egyébként lehetne mesélni szerintem mindenkinek.

Szerintem a visszavágónak olyannak kell lenni, amilyen fegyverrel támadnak. Nem hátrál!

2008. júl. 21. 21:50
Azért mert netudják felfogni hogy a kisfiúk már nem kicsi és máshová tartozik ,és családja van stb.. anyós szindroma,sajnos...nálunk is ez van , ha én mondok valamit azt nem , de ha a párom mondja úgyan azt akkor igen és stb...
2008. júl. 21. 14:49
Sosem értettem, az anyósok 85%a miért viselkedik így... :( annyira sajnálom! Kitartás!
18. a5e77950a3 (válaszként erre: 16. - Gabi0630)
2008. júl. 21. 14:41
Szia !Sajnálom!Én is voltam hasonló helyzetben anyósnál laktunk aki azt leste mivel tehetne nekem keresztbe,de nem engedte ,hogy elköltözzünk!Legalábbis együtt nem !Kétszer hazaköltöztem(2 hónapos babával)a férjem otthon maradt!Azt hittem elválunk!Végül kivettünk egy albérltet (anyós örjöngött,le akart lökni a lépcsőn,a karomnál fogva kirángatott az ajtón ,a cuccaimat kidobálta az udvarra,azt mondta neki többé nincs unokája stb.Eredmény fél évig nem találkoztunk(hál istennek)aztán elkezdték piszkálni a férjemet ,hogy vigye le hozzájuk a gyereket,mikot nagyon jól tudták,hogy én nem engedem.Nos azóta sok víz lefolyt a Dunán a viszonyunk ma már emberinek mondható(de én benne lettem voln az örök haragba is!!!)de sosem leszünk puszipajtások.Mégis csak a gyerekek nagyanyja.Szerintem próbáljatok kitalálni valamit,és hagyd ott őket a francba!Különben az őrületbe fognak kergetni!
17. inci-finci (válaszként erre: 16. - Gabi0630)
2008. júl. 21. 13:10
SZIA, na mivel vacak a helyzet hogy ne írjak csunyát, milyen kötélre gondolsz? Azt hiszed hogy evvel megoldasz mindent , és a gyerekedet más nevelje fel?????Mindenki jót röhögjön a markába, Álj a sarkadra oszd ki öket, és sz.. a fejükre, a kötél nem megoldás én már csak tudom... szia ..
2008. júl. 13. 20:43

Sziasztok!

Ami bánt?

Közös udvar a féjem nagyanyjával. AKi 14 hónapig sz--rt a gyerekre most rájött hogy van, és mindenbe beleszól, ellenkező utasításokat ad mint én, és totál elkapatta. A férjem tipikus nem szeretek veszekedni tipus, azt mondja ne foglalkozzak vele de nem megy.

Van egy sogórnőm, aki utál, mert én költöztem be az ő családi házába, és az én férjem nem nőzik mint az övé, szóval irigy. Pedig régen jóban voltunk. Bejelnettük az eljegyzész és kész. Nap mint nap idejár a gyerekével, akit imádtam, és totál ellenem hangolta, de ezen mesterkedik a naganyjával is. 14 hónapig sikerült, sportot űz abból, hogy felébressze az alvó gyerekem, meg ilyenek. És nem lehet vele beszélni.

És egyszerűen nem bírom tovább. Pénzünk meg lakáshitelre nincs. Marad a kötél?

15. perzsacica (válaszként erre: 9. - 536e8c8993)
2008. júl. 13. 06:50
Szerintem semmiképpen ne veszekedj vele ezen, mert azonnal ott lesz a "barát" ,aki természetesen nagyon meg fogja érteni "szegényt", akivel mindig veszekszik a felesége. Viszont kérj meg 1-2 férfi kollégát a munkahelyeden,/vagy más férfi ismerőst/ hogy este 10-kor és reggel fél 8-kor hívjanak fel, és mondjál nekik jó hangosan olyanokat, hogy óh,te szegény, nagyon egyedül vagy? nahát de sajnálom..., főzzek valamit holnapra neked?, segítsek kivasalni a ruháidat stb -akár azt is megkérdezheted este 10-kor , hogy átmenjek hozzád vahgy nem akarsz átjönni és olyan kedves legyél a telefonálóhoz, amilyen csak tudsz. De a férjednek csak szűkszavúan válaszolj, hogy csak egy haver volt. Persze előre eltervezni a beszélgetést és a világért el ne menj sehová, utána bújj a férjedhez, kicsit masszírozd meg a hátát . Te csinálj programot a férjednek, ne engedd , hogy más tegye. Aztán írd meg , hogy sikerült.
2008. júl. 10. 19:10
Na így a mai napból nekem is elegem van...
13. 4c35511f0b (válaszként erre: 12. - Sztacs)
2008. júl. 9. 12:33
Aham, csak azért azt tiszteletben lehetne tartani, hogy családja van, így nem este 21-22 fele keresem rendszeresen...
12. Sztacs (válaszként erre: 5. - 536e8c8993)
2008. júl. 9. 12:15
Én is hallottam már ilyet. Régebben nekem is fantasztikus fiú barátaim voltak, de most sem időm se se....Meg azt el nem tudnám képzelni, hogy vele tárgyaljam meg a nőgyogyós kínjaim, vagy hasonló témákat. És nem is hiszem, hogy Ők erre vevő partnerek lennének. Normális dolognak nem tartom. De nekem barátnőm nemigen volt, vagy ha igen azt, nem köszöntem meg. De mindettől függetlenül elképzelhető.
2008. júl. 8. 22:37

ok:-)

Várom!

10. 4c35511f0b (válaszként erre: 9. - 536e8c8993)
2008. júl. 8. 22:30
írok privit
9. 536e8c8993 (válaszként erre: 8. - 4c35511f0b)
2008. júl. 8. 22:25
Segíthetnél. Rohadt egy érzés :-((
8. 4c35511f0b (válaszként erre: 7. - 536e8c8993)
2008. júl. 8. 22:23

A FÉRFI dumájára gondoltam,,,

Azért nem mondok véleményt, mert én eleve máshogy kezelem az ilyen dolgokat, de kitartás s a legjobbakat!

7. 536e8c8993 (válaszként erre: 6. - 4c35511f0b)
2008. júl. 8. 22:21

Szerinted nekem olyan húű de frankó most??

Komolyan nem tudom, hogy mit tegyek!!!

6. 4c35511f0b (válaszként erre: 5. - 536e8c8993)
2008. júl. 8. 22:18
:)))hu, imádom ezt a dumát...
2008. júl. 8. 22:17

Sziasztok!! Nagyon ki vagyok! A férjemnek van egy barátnője,aki állítólag csak haver, ezer éve ismeri blá,blá..

A nő állandóan minden nyűgjével őt hívogatja. Akár vasárnap este 9-kor is. Én már kiakadtam. Kértem a férjemet, hogy koptassa le, azt mondta, hogy nem fogja a barátját miattam kidobni,de megmondja neki, hogy este ne telefonálgasson.Ehhez képest ma este negyed 9-kor megint hívta...

2008. júl. 8. 22:06

Nagyszerű!

Akkor rohadtul elegem van abból, ami körülvesz, és abból is, hogy pont az nem ért meg, akitől elvártam volna!!!!

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook