Sarti (beszélgetés)
Én úgy gondolom fél ár, 12 éves korig, 6 év alatt ingyenes, szerintem.
Hotelben dolgoztam, ott ez a szabály.
Szállásnak őket ajánlom, ismerem őket úgy 7 éve, persze, ha mondanád a nevemen nem tudják, de a Férjem nagyszüleit már igen.:-)
Itt a szállásról még a tengert is látni, 2-3 perc, és tengerpart.
Idő házaspár a tulaj, aranyosak nagyon.
Szerintem jobb lefoglalni előre, bár van szállás bőven, de árban nem jelent különbséget, ha kint foglalod le.
Ott minden sokkal drágább.
Amikor tavaly terhes voltam nagyon kívántam a joghurtot, leballagtam a boltba, és 2,69 euro volt 2 db. joghurt, na köszi, ott is hagytam.
Így értem a drágát, és azért 3 Gyerkőccel, Anya, Apa elmenni étterembe, vagy gyrost enni nem olcsó mulatság.
Árulják a csöves kukoricát, van főtt, és parázs felett sült, tavaly 1,50-2 euro volt 1 cső.
Fagyi, 1 gombóc 1 euro alatt felejtős.
Innivaló, mind drága.
Amit tudtok vigyetek, szerintem.
Augusztus végén jó, mert sok gyümölcs lesz, és már a 40 fok is alább fog hagyni, bár tavaly durván tartotta magát végig a nyáron.
A part ott jó, homokos igen, de mondom, a víz mély.
Tudom ajánlani Makrigialost, ott sekély a víz, elég jól be lehet sétálni, gyerekeknek tökéletes, közelebb van, úgy 150km-rel biztosan.
Elég csendes kis halászfalu, szállást lehet tudok érdeklődni nektek, rengeteg van, de jót kell találni, bár mindegyik MAXIMUM 150 méterre van a parttól, úgy 5 percre se.
És a párom nagyszülei ott laknak.:-)))
Kagylótelepek vannak a tengeren, így sok a kagyló, na nem úgy, hogy nem lehet fürödni, hanem pl.:tudtok szedni, és megfőzni.:-)
Én imádom!!
Tudok segíteni, hogy mit, hol lehet jól vásárolni, ott otthon vagyok.
Kiszámíthatatlan mi lesz nyáron Görögországban, és mit kapnak a turisták. Próbálj meg élő fórumokon nézelődni, ahol mindig frissek az infók.
Ezt március közepén frissítették. [link]
Szia,
Az apartmanok szerintem teljesen rendben vannak, úgyis csak aludni jár oda a turista.
Az árakat idén nem ismerem, ami a szállást illeti.
Kaja, bevásárlás, baromi drága, de ez normális, nem is drága, hanem a mi pénzünk kevés.
A víz nagyon jó, egy baja van, hirtelen, és gyorsan mélyül.
Olyan a falu, mint 1 balaton parti kis hely, mert totál teli van magyarokkal, vannak éttermek, ahol magyarok a felszolgálók, nekem már nem is annyira görögös.
A táj viszont gyönyörű....a mocskot leszámítva, amit megtalálsz egész Görögországban.