Főoldal » Receptek » Befőttek, lekvárok receptjei » Sárgabaracklekvár recept

Sárgabaracklekvár recept

Elkészítési idő 60 perc

Kalória 1655 kcal

A Sárgabaracklekvár hozzávalói:
58 dkg érett sárgabarack,
35 dkg cukor,
1 citrom (leve).


A Sárgabaracklekvár elkészítési módja:
A leforrázott, lehéjazott, és kimagozott sárgabarackokat tegyük a kenyérsütő gép tartályába, és adjuk hozzá a cukrot meg a citromlevet. Csukjuk le a tetejét, és indítsuk el. Amikor elkészült a lekvár, még forrón töltsük üvegekbe, zárjuk le, és dunsztoljuk, majd hűtsük ki.

Friss kalácsra kenve kiváló reggeli.


Kategória: Befőttek, lekvárok receptjei


A sárgabaracklekvár elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook