Rubint Réka 2.tornájáról milyen pozitív tapasztalaitok vannak? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én is évek óta tornázom Rékával.
Régebben fanatikusan minden nap,most már azért tartok pihi napokat is.
Én főleg a 3-4 lemezét használom,sajnos az új még nincs meg,itt nálunk nincs pékség de nemsokára pékség közelébe kerülök és megveszem
Nekem sincs step padom de lehet,h kell majd venni hiszen az új dvd-én is ez használja.
Neten is megrendelheted a DVD-t!
Ugyan akkor 3000Ft, mert 2000Ft a DVD és 990 a kiszállítás! De szerintem megéri!Nagyon jól sikerült torna!
A Mammut 1-ben nyílt egy update pékség, 1.100 ft-ba kerül az új dvd, nyitási akcióban.
(II. ker. Moszkva tér, 4-es, 6-os villamossan, M2-vel megközelíthető.)
Megjelent az új DVD!
Tudja valaki a boltokban mikor lehet kapni?
Én nem nagyon szeretem a RR1.Tavaly nyáron erre nyomtam és teljesen meguntam.
De tényleg a popsis rész sokkal nehezebb,illetve csak a térd kibillenős rész.
A feminára? Még nem is hallottam róla,hogy lehet neki írni.Megyek és megkukkantom.
Nekem megvan eddig minden, én kombinálni szoktam őket. Szerintem mindegyik jó, de nekem is a legjobban a napi 20perc önmagadért tetszik.
Azért várom már az új DVD-t is, biztos az is nagyon kemény lesz.
Szerintem érdemes megvenni.Az egész dvd 80 perces,és külön 20 perces blokkokra van osztva.20 perc kar,20 perc comb,20 csípő és popsi,20 perc hasizom.Én ezeket szoktam kombinálni.Tegnap 20 perc popsit és hasat tornáztam,ez összesen 40 perc volt.De van olyan,hogy az egész dvd-ét végigtornázom.A RR2 -vel is kombinálom,olyankor megcsinálom a 20 perc kart még előtte.Na akkor izzadok a legjobban.
A legújjabbat viszont tényleg nem veszem már meg,mert így is annyi van,hogy egyszerűen nincs rá sem időm,sem energiám,hogy végigcsináljam őket.Utána meg megy a bosszankodás,hogy még Norbizni is akartam volna,plusz Réka 2.Hiába ezt teszi a bőség zavara:-)
Szió:)
A Legújabb az nincs meg,valószínű arra nem fogok beruházni.
Nekem a 2008-as napi 20 perc önmagadért van meg.Annál a combos résznél kell a stepp lépcső,ezt helyettesítettem a sámlival.Nálam ez a dvd nagyon bevállt.
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka és Rella 40 perces bikini tornájáról mi a véleményetek?