Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Rubint Réka és Rella 40 perces bikini tornájáról mi a véleményetek? fórum

Rubint Réka és Rella 40 perces bikini tornájáról mi a véleményetek? (beszélgetős fórum)


1 2
47. Honey30 (válaszként erre: 41. - 4dade22fae)
2017. aug. 7. 20:43
Sziasztok! Nekem tetszik az edzés.Megdolgoztat, és a zene is tuti, nagyon motiváló. A férjem rosszul van tőle, de nekem tetszik a visítás, mert mindig akkor teszi amikor lazsálnék egy pár másodpercre.Amugy sokan fikázzák Rékát,de nagyon sokan fogytak az edzésprogramjaival.Narancsbőrre is tuti.
2017. jún. 12. 01:38

[link]

ezt mondjátok?:)

45. Cucicsillag (válaszként erre: 41. - 4dade22fae)
2017. jún. 11. 23:29
Nekem is yo ;)
44. Channa* (válaszként erre: 42. - Cucicsillag)
2017. jún. 10. 06:49
:D
43. Cucicsillag (válaszként erre: 36. - Lakatandr)
2017. jún. 8. 23:58

M.o.-n sajna ez nepbetegseg... Mindenben a negativat latni es fikazni, lehuzni a masikat.

Az mar kuriozum, ha vki jol all a dolgokhoz... ?!

Remelem, nem.

Sztem amugy tok mindegy, melyik tornaval erzi magat jol barki is, szval hajra! Azota sem probaltam meg ki, mert konditermezunk ezerrel ;)

Es en is birom, ahogy visitozik :D

Pont ettol jooooo!

42. Cucicsillag (válaszként erre: 19. - Channa*)
2017. jún. 8. 23:50
Mostmar tom, hgy nem gyujtod a jeleket, de ment egy lajk :D
2017. máj. 27. 12:58

Csináld, nem fogod megbánni! Én az új tornát nem ismerem, de gyanítom, hogy nem másabb teljesen, mint a régi tornái.

50 kg-ot fogytam két részletben, mert 25-nél észrevettem, hogy a bőröm nem hálás, én pedig nem akartam plasztikáztatni a mellemen kívül semmit. Ebben a kis diéta közti szünetben Rubint Rékára tornáztam csak, eltűnt a narancsbőröm, a bőröm pedig feszes lett, így belevághattam hamar a 2. felvonásba fogyás téren. Most már elértem az álomsúlyt, de még mindig Rékázom, annyira jó hatással volt rám. :)

Sok mindent olvastam én is, hogy más mennyivel profibb és hasonlók, én speciel Béres Alexandrát aranyos nőnek tartom, de nem tud motiválni torna közben, Réka közelebb áll hozzám és az ő "sikoltozásával" csak úgy repült nekem az idő.

40. Enissa (válaszként erre: 25. - Mazsinka)
2017. máj. 26. 17:01

Ha Te is csinálhatnád, miért nem teszel érte, hogy neked is legyen ilyen sok pénzed és rajongótáborod?

Ahhoz képest, hogy utálod, vagy nem kedveled, elég sok infód van róla.

Én se nem utálom, se nem kedvelem, így az oldalát sem vizslatom mit oszt meg és kit, vagy milyen információt töröl.

39. Enissa (válaszként erre: 23. - Mazsinka)
2017. máj. 26. 16:52

Mint minden ebben a világban.


Hidd el legtöbbször nem a diploma, ami boldogság az előrejutáshoz, hanem az üzleti érzék, valamint a hátszél.

Lásd, Farkas F. is 8 általánossal meddig jutott.

38. Channa* (válaszként erre: 34. - Demediná)
2017. máj. 26. 16:38

Persze, nem nagy dolog egy érettségi és egy diploma sem, de nekik úgy tűnik igen. Ez van, de mint minden szakmában itt is érvényes, hogy nem a diplomájától tudja elvégezni a munkáját.

A diploma mellé kell a rátermettség is, ami mindkettőnek meg van, akármilyenek is.

Ha olyan akarnék lenni, mint Réka, akkor járnék hozzá tornázni, de nekem az nem tetszik, pedig tuti meg lehet nála csinálni. Látom az egyik lányon, aki jár velem tornázni. Hetente kétszer Rékához jár, aminek az eredménye a szépen kidolgozott izomzat, szebb tartás., bár a lányról el nem tudom képzelni, hogy végig csinálja Réka tornáját, mert ezen is elcsalja a felét legalább:D


Tehát, ha olyanom lenne, akkor járnék Rékához a diploma hiánya mellett is, mert annyi hibát, amennyit Réka vét, a legtöbb edző elkövet.

37. hedbo
2017. máj. 26. 15:57

Lehet olyan, hogy nincs POZITIV vélemény?

Ez nem egy nyitott fórum és a negatívat is le lehet írni? Aki fórumot indít számoljon azzal, hogy vannak ellenvélemények és megnyilvánulások. Az emberek nem egyformák.

Ki az a Rella?:)

2017. máj. 26. 13:27
Elég nem azért hozztam lérte a fórumot hogy rubint réka edzését fikázátok vagy hogy van e diplomája vagy nincs. Akiknek nincs értelmes szavuk a nőre az ne szóljón ide. Azok irjanak akik kipróbálták vagy már van POZITIV vélemény róla. A NEGATIVAK huzzanak el.
35. gribedli*** (válaszként erre: 34. - Demediná)
2017. máj. 26. 12:10

Na, ehhez a fb-hoz hozzátehetem, még én sem követem a Rékát pedig nincs vele bajom, egyszerűen csak nem vagyok kíváncsi,hogy kinek mikor milyen színű a körme vagy mit reggelizett, de amúgy nekem semmi bajom nincs vele, ellenben azok, akik utálják, azt az energiát, amit a követésébe feccölnek, jobbra is használhatnák,pl sportolásra:D


Ha valakit nem bírok, nem foglalkozom vele és kész. De hogy valakinek az legyen a napi öröme, hogy fikázzon valaki mâst, nem értem.


Mèg rr utáló csoport is van, ahol olyan piti dolgokon kattognak, hogy valaki lefényképezte Rr-t miközben edzést tartott, és izzadt volt az edzőcucca és egy terpesztős gyaksit csinált és hogy hú milyen undorító. De aki naphosszat ezzel foglalkozik, az nem...ja, nem mintha Réka kérte volna, hogy fényképezzék le

34. demediná (válaszként erre: 11. - Channa*)
2017. máj. 26. 10:58

Azért gondolom, hogy "ciki" mert ő "A" Rubint Réka és ő "A" Tóth Gabi. Egyikről sem tudtam, hogy nincs diploma és nincs érettségi, itt tudtam meg.


Mindegyik a saját maga műfajában letett valamit az asztalra. Elismertek, jól csinálják amit és ez nem kérdőjelezhető meg még azok számára sem akik valamiért nem kedvelik őket. Szerintem.


Épp ezért gondolom, hogy az a kis érettségi és a kis szakirányú diploma (egy! nem három) valami ez irányú speciális végzettség, valami plusz és ezen a kis többleten érzem én a hangsúlyt csak hiányzik a repertoárból és a teljességhez.


Egyébként félre ne érts, tőlem lehet nekik 6 elemijük is és lehetnek analfabéták is nekem nem oszt, nem szoroz, de mégis csak ők élnek a népből és nem fordítva.

Érted? Szóval saját maguk felé kellene elvárásnak, kritériumnak lenni. De nem az, nem baj. Én ettől még és sokan mások nyugodtan alszunk, csak leírtam a véleményem mint, ahogy és ameddig ha érdekel egy téma teszem ezután is:)


A fészes öndicsérethez nem tudok hozzászólni mert egyiket sem követem.

33. gribedli*** (válaszként erre: 32. - Channa*)
2017. máj. 26. 09:02

Értelek, de én nem azt mondtam, hogy aki 25 éves, az jobb edzést fog tartani, hanem azt, hogy ma már tudjuk, milyen a hibás kivitelezés és hogy hosszùtávon melyik sport milyen károkat okozhat, vagy nem is mindig kár ez, hanem úgy alakítja a testedet, hogy te bizonyos gyakorlatoknál ilyen vagy olyan módosítást igényelsz. Vagy a testhelyzet, amiben a munka során vagy, mindjárt megváltoztatja az edzésedet is. És ezeket most tanítják, jó a régen szerzett diploma is, csak az a jó szakember, aki utána is folyamatosan újít. Nekem is van 50 éves tanárom, szuper dolgokat mond és viccelődik azon, hogy régen így és így kellett, de hogy az miért rossz.


Sok embernek fáj a háta, a dereka, de nem mindenkinek ugyanattôl. Ezért nyilván nem lehet mindenkire ráhúzni ugyanazt az edzést.


Ami a pilátest illeti, nàlunk csak 1 emberes vagy max 3 emberes óràk vannak (óránként 40€), szóval nem fordulhat elő, hogy valakit elintéznek annyival, hogy "attól nem lehet". Utána járnak rendesen. De lehet, hogy Magyarországon nincs erre semmilyen szabály, bárki bárhogy dolgozhat, nem ellenőrzi senki, a vendég szívja csak meg. Ha te egész nap ülsz, vagy keresztbe szoktad tenni a lábad, vagy egész nap állsz, vagy naphosszat vezetsz, már ott megváltozik még az is, hogy te hogy fogod a guggolást csinâlni, nem lehet ezt írásban szemléltetni, de van, akinek úgy kell a guggolást csinálnia, hogy labdát tart középen, van, akinek meg ellenkező baja van és neki gumiszalagot kell a combját tartani guggoláskor.


Mindenkiről kis dossziét kellene vezetni, pont ezt tanuljuk most is, hogy hogyan kell ezeket a testi/testtartásbeli hibákat úgy értékelni, hogy ahhoz milyen korrigálás kell. Az nagyon nagy általánosítás, hogy fáj a háta valakinek mert rengeteg embernek fáj, de lehet, hogy mástól és máshol.


Azonban azt többen is tapasztaltuk, hogy olyan edzőtermekben, ahol idős edzők vannak és nem járnak tovàbbképzésekre, olyan módon használják még a hátizom erősítéshez való gépet is, amiről ma már tudhatnák, hogy az izületek miatt NEM úgy kell, de 20 évvel ezelőtt mindenki úgy csinálta (vagyis volt 2 féle végrehajtás akkor is és megoszlott) Ők meg továbbra is a régi módon. És akkor valaki csodálkozik, hogy pl mitől fáj a feje, mert nem biztos, hogy az edzésre fogja, lehet, hogy elintézi annyival, hogy frontátvonulás van. Nem feladata a vendégnek, hogy anatómiai ismeretekkel rendelkezzen, de az edzőnek igen.


Szerencsére mindenhol van utánpótlás is, pl ahova járok, ott az öreggel volt egy vitám, mondtam, hogy én ezt és ezt a gyaksit így tanulom, ő mondta, hogy szerinte nem úgy van az és a fia meg mondta hogy de, tényleg most már így szokás, nem úgy, ahogy az öreg mondta.


Mindenesetre nem mindenkinek van pénze személyi edzőre vagy edzőteremre, vagy egyáltalán, el se tud jutni, de valamit mozogni akar, és én megértem, hogy egy csomóan ezekre a videókra tornáznak otthon, még mindig jobb, mintha nem csinálna semmit.

32. Channa* (válaszként erre: 20. - Gribedli***)
2017. máj. 26. 06:06

Én ugye, hamarosan 50 éves leszek, és én gyerek korom óta mozgok.

Verseny sportoló voltam, majd maradt az ugarbugra (aerobic). Sok edzőhöz jártam és mellette jártam gyógytornára, illetve én itthon is tornázok sokat.

Mindig felfedezem, ha valamit nem jól tudnak az edzők, és érzem is. Jelenlegi edzőm nagyon ügyes, de az összes hátizom erősítő gyakorlatnál azt mondja hogy, akinek fáj a dereka az ne csinálja. Ilyenkor mindig azt gondolom, hogy miért? Pont ezek kellenek a fájós derékra? De ennyi a hibája. Volt egy fiatal edzőm, akihez piláteszre jártam. Őt ott hagytam, hiába volt diplomája mindenfélére, de nem értett hozzá, pedig nagyon jól nézett ki a lány (25 évesen könnyű:)), ügyes is volt, de nekem fájt a csípőm a pilátesztől, aminek ugye nem szabadna, hiszen pont olyanoknak találták ki, akiknek ilyen gondjai vannak. Ha itthon piláteszezek semmi bajom, de nála...

tehát, vagy nem jó gyakorlatokat csináltatott, vagy nem mondta el, hogy kell helyesen, illetve ő sosem igazította meg a testtartásunkat, így valószínűleg rosszul csináltuk. Én ez utóbbira gondolok. Amikor mondtam neki, hogy miért nem fogok járni, akkor csak azt hajtogatta, hogy ettől nem lehet....Sokan abba hagyták, mert mindenkinek idővel lett valami gondja, de ő csak azt hajtogatta, hogy ettől nem lehet. Ami igaz is, de akkor nézze meg, hogy mit csinálunk rosszul.

A jelenlegi edzőm 53 éves, és ő mindig figyel, odajön, megigazgatja a lábainkat, a testtartásunkat, elmond mindent, de persze va, hogy rosszul, de én pl. tudom, hogy kell jól csinálni, mit lehet csinálnom, így vele elégedett vagyok.


Rékával nekem nincs gondom, bár úgy nem szeretnék kinézni, mint ő, de épp azért nem tornázok a DVD-ire, és azért nem megyek el hozzá, mert baromira nem érdekli semmi, csak önmaga.

Zumbázni is elmentem, de egy trampli volt a zumbaoktató, aki nagyon jól elvolt, hujjogott, visongott, rázta magát fent a színpadon, mi meg lent lötyögtünk. Mire rájöttünk, hogy bizonyos gyakorlatokat, hogy kell csinálni, már belekezdett egy újabba, amit szintén meg kellett volna fejteni, azaz tök felesleges időtöltés volt.


Én csak ezért mondom, hogy nem érdekel a végzettsége. Nem érdekel a diplomája, csak tudja mit és hogyan kell csinálni, és természetesen figyelje, hogy jól csináljuk e...

2017. máj. 25. 18:06
Szerintem az is egy nagyon jó húzàs, hogy elkezdte nyomni az unokahúgát, aki egy csinos csaj, és így a fiatalabb korosztályt is megkaparintja magának, mert Rellával a kiscsajok is tudnak azonosulni, még több vásárló, még több pénz. Aztán lesz persze a szokásos rinyálás az ellenzőktől de a pletyka is csak reklám:)
30. gribedli*** (válaszként erre: 29. - Mazsinka)
2017. máj. 25. 18:00

De ez az ő hibája, hogy túlsztárolt? Szerintem nem. Egy csomóan lefogytak vele, mások meg nem. Üzlet? Jó. Üzletben is az nyer, akinek a kliensei elégedettebbek, vagy aki bizonyít.


Nyilván ha mindezt egy ronda duci nő mondaná, senki sem hinne neki, illetve a puding próbája az evés, szóval ha senki se tudna lefogyni a módszerével, akkor bezárhatja a bótot. Felesleges ezen izélni. A fogyásnak sok útja van, ez is csak egy. Nem kötelező semmi.

29. Mazsinka (válaszként erre: 27. - Gribedli***)
2017. máj. 25. 16:18
Azt mondanám, hogy azért a teljesítményért, amit ő nyújt, másokhoz képest túlsztárolt. Nem követem az életmódjukat, sem a tornáját, csak azt mondom, amit látok, olvasok vele kapcsolatban magam körül, és igen elgondolkodtatónak tartom, elég sok a ferdítés, megtévesztés körülötte. Amúgy nekem mindegy, ki mire tornázik, csak sok helyen olvastam, hogy inkább Enikőt vagy Lifetilt mozgásformákat követnek. Ami nem szimpatikus, hogy itt leírták, hogy egy edzőnek, akit rengetegen követnek elméletileg, nem kell végzettség, elég egy duracell nyuszi és jó beszélőke. Azért ez enyhe túlzás.
28. simple (válaszként erre: 25. - Mazsinka)
2017. máj. 25. 16:07
Egyetértek. És azért néz ki így, mert nem csak hogy nem iszik (vizet :D ), de enni sem eszik soha semmit.
27. gribedli*** (válaszként erre: 25. - Mazsinka)
2017. máj. 25. 16:04

1. A vádli genetikus. Nekem is vékony a vádlim, képtelen lennék vaskosra gyúrni, de végülis mindegy is, szabadon választhatok csizmát


2. Pasis felsőteste... ezt az ő tornáival nem lehet elérni, meg ő szedett hozzá növekedési hormont, hogy ilyen legyen, nem véletlenül lett ilyen a felsőteste


3. Nyújtás: ma már tudjuk, hogy nem szabad az edzés közben lenyújtani, előtte meg végképp nem, igazából a végére kell tenni de csak egy picit, a legjobb lenne kihagyni a nyújtást, helyette jobb "lerázni" vagy azt a henger alakú habszivacsot (myofascial release) használni nyújtáshoz edzés végén. De ez megérne egy kiselőadást, a nyújtás:) pl jobb lenne fél órával edzés után csinâlni vagy pedig egy külön napot szentelni a nyújtásnak.


Szerintem a konkurensei is ugyanazt csinálják évek ôta, ugyanazokat a gyaksikat, ugyanazokat a koreográfiàkat. Szóval ezt nekik is felróhatná bárki, csak az emberek szeretik egy emberre kivetìteni az összes utálatukat.

26. Mazsinka (válaszként erre: 24. - Gribedli***)
2017. máj. 25. 15:55
Azt senki nem vitatja, hogy tud valamit, csak nem azt, amit kellene. Amúgy igen, még mindig jobb, mint a semmi.
25. Mazsinka (válaszként erre: 17. - Cucicsillag)
2017. máj. 25. 15:53
Miért ez a mérce? Ezzel az erővel én is odaállhatnék ugribugrizni. Azért csak megvan annak a gyakorlatnak a menete, helyes kivitelezésének a módja. Különben le is sérülhetsz. Sokan panaszkodnak, hogy szétment a térdük tőle, ehhez jön, hogy sosincs bemelegítés, se nyújtás. e nem baj, neki a fájdalom a barátja. Múltkor egy legalább hat hónapos kismama vett részt az óráján, ami kőkemény ugrabugra volt, s ő ezt normálisnak tartotta. Azt hazudja, hogy mindenkire külön odafigyel, de látszik a videókon, hogy ahányan vannak, annyifélét csinálnak. Semmi vádlija, ehhez durva pasis felsőtest dukál, látszik, hogy nem iszik elég vizet, de a photoshop szerencsére a barátja. A szakmai hozzáértés egészen más fogalom, mint a huhogás, nyalizás, szívecskézés, "motiválás". De annyira sem tiszteli meg a drága kis facebook családját, hogy előálljon valami új koreográfiával. Unos untalan ugyanazok az elcsépelt gyakorlatok. Ja, nem kell három diploma... elég lenne egy, de elvileg az sincs.
24. gribedli*** (válaszként erre: 23. - Mazsinka)
2017. máj. 25. 15:51

Tud valamit a nő, mert mások is egèsz nap szivecskékkel nyomják tele a profiljukat, de ők nem keresnek vele ennyit:DDD


Egyébként én semminek az elrontója nem vagyok, szerintem mindenki csinâlja azt a sportot, amit szeret, mert azt biztos csinálni fogja (mert szereti), ès csak egy életen át való mozgás garantálja azt az előnyt (egészségben, szépségben), amiért mozgunk, nincs értelme kampányszerűen csinálni.

23. Mazsinka (válaszként erre: 16. - Cucicsillag)
2017. máj. 25. 15:43
Magyarul: RR egész nap a facen lóg, telenyomja szívecskékkel, és minden negatív kritikát töröl, ezért tűnik olyan cukormázasnak és pozitívnak az oldala. Mert az elégedetlenkedők tiltva és törölve vannak. Ez kőkemény biznisz.
2017. máj. 25. 07:43
Egyébként szerintem is egy edző legjobb "bizonyítéka" reklámja a saját teste. Ha valaki nincs formában, arról nehéz elhinni, hogy hatékony tornát, edzést tud nyújtani, mert ha így lenne, akkor a saját teste miért ronda? Ki járna egy pocakos, elhízott, rossz testtartású edzőhöz? Szóval még mindig igaz és jó sokáig így lesz, hogy azok meggyőzőbbek, akik jól is néznek ki:)
21. gribedli*** (válaszként erre: 18. - Bc681dac13)
2017. máj. 25. 07:38
De őket senki sem hibáztatta. Mondjuk Bíró Ica első videójához Norbi írta az edzést és Bíró Ica is akkoriban már járt valami edzősuliba, csak akkor mèg nem végezte el.
20. gribedli*** (válaszként erre: 19. - Channa*)
2017. máj. 25. 07:35

Nem fogják azt mondani x idő múlva, hogy még az is jó. Ma már sokkal jobb eszközök vannak, amelyekkel mérni lehet egy csomó dolgot, illetve a gyógytornászok, fizikoterápiások is nap mint nap tipikus hibákkal találkoznak, amikor divattá válik egy sport.


A testépítés régebbi mint az aerobik, de mivel már az aerobik is évtizedek óta létezik, a mai eszközök segítségével az orvosok már mindenről meg tudják mondani, hogy melyik mozdulat milyen károkat okoz és hogyan, és hogyan lehet megakadályozni, mit kell változtatni a mozdulatokon. Ezek hozzáadódnak a már tanított dolgokhoz. Anatómiát règen is tanítottak, de a gyakorlatokról nem mindig tudták, hogy melyik árt, mert nem álltak rendelkezésükre az orvosoknak ilyen eszközök, amivel ezt vizsgálni lehet.


Szóval nem lesz olyan, hogy ha eltelik 20 év, megint visszatérünk a régihez. A régi hibás végrehajtást akkor is hibásnak fogják titulálni immár, mert most már tudjuk, mit okoz, esetleg a mostanihoz képest lesznek még hatékonyabb technikák, stb.


De ennek is van módja, haladni kell a korral és folyamatosan képzèsekre járni az edzőknek és mindig újítani. De ahogy látom, nem mindenki hajlandó erre, hanem kotlik a megszerzett diplomáján és azt gondolja, hogy ha egyszer ô megtanulta, akkor már tudja mert az volt a jó. Látok ilyen edzőket, nem fognak 60 évesen szemléletet váltani, de azért azt gondolom, hogy a 30-40-es korosztálynak nem késő új dolgokat is megtanulni. A kliens szívja meg.

19. Channa* (válaszként erre: 16. - Cucicsillag)
2017. máj. 25. 05:50

Én meg azt nézem, hogy hogy néz ki. Ha egy trampli, akkor nem lehet jó, mert ugye elvileg olyasmi akarok lenni, mint ő.

engem sem érdekel, hogy végzett e sulit vagy sem, ez pont olyan, mint az úszómester, akinek kell érettségi, szerintem meg egy úszómester tudjon úszni, és baromira nem érdekel az érettségije.


Egyébként, a legtöbb ilyen követ el hibát, és ki tudja, hogy hiba e? Mert ugye valamikor ez helyesnek bizonyult, most meg nem, majd x idő után úgy is azt mondják, hogy még is az a jó....

18. bc681dac13 (válaszként erre: 12. - Gribedli***)
2017. máj. 25. 04:08
Na, igen, Cindy Crawrord meg Bíró Ica kazettái sem azért jöttek ki, mert évfolyam elsők voltak testnevelés szakon :D
1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook