Rózsák a kertben. Gondozásuk (beszélgetés)
azt hittem élő:)))))))))) ügyes:P
de miért nem akkor ás mikor fel kell ásni a kertet?:)
kell rá még itt-ott egy kis fényhatás, csak ennyi:)
jujujjj! akkor planB jön, hívni kell a ninjaelhárító-alakulatot!!!
:( sokba fog kerülni!! :(
Mit jelent, hogy majdnem kész????? Mi a végcél??
kiüldöztem a virágányásból
bosszúból szétturta a sziklakertet
sziklát értitek ezt?????????
ez egy gerillagorillavaddzsiájdzsó pucok:((((((((
köszönöm! én is nagyon izgatott vagyok, nagyon tetszik, már majdnem kész is.
ez az Alinka nevű rózsám, amiről tavasszal annyit áradoztam:)
Nem semmi, micsoda színek.........!
ha rákukkantatok az adatlapomra, láthatjátok a legújabb, saját készítésű rózsámat!
nekem itt van egy nyilvános rózsakertem, de ez itt nem arborétum jellegû:)
igen, nagyon! augusztusban megyek meglátogatni. bár akkor már nincs olyan sok ròzsa... elõbb vsz nem érek rá
Ugye, milyen kár, hogy a nagy részét eltüntették? Olyan sok jó dolog van, és nem vigyáznak rá... Itt nálunk is van egy arborétum, de nincs megnyitva a nagyközönség előtt, mert pár milkóért sétautakat kellene építeni, de arra valahogy sose marad pénze az önkormányzatnak. Pedig megérné, mert a látogatók előbb-utóbb visszahoznák.
rákerestem.... hát le vagyok döbbenve! micsoda pazarlás!
remélem elmehetek nemsokára arrafelé megnézni, milyen is igazából!!
nem, de nagyon szeretném megismerni!!
Most olvastam, hogy Márk Gergely ültette be a Szt. István park rózsáit. Megyek is és megnézem.
[link]
Itt van egy cikk a budatétényi rozáriumról, nem tudom, ma milyen állapotban van, de oda is el fogok menni. Ismeri valaki?
[link]
Az enyém is sárga, de van fehér is, meg valami narancssárga. Megyek is a fényképgéppel :-))))
de nyílnak ám! a bejáratom mellett nyílik 25 sárga nagy virágú egyszerre. csak úgy világítanak, ha rájuk süt a nap!
hiszen küldöm! aztán te meg nem küldöd őket...
Hozzám gólyát küldjetek légyszi!:)Én még várom, hátha berepül egy! Aztán jöhetnek a liliomok is....:)
Sziasztok! Eltűntem a hét végére, de most megjöttem, mindenkinek szép napot! Nyílnak a liliomok!!!! :-)))
nos, ha sikeres volt a mûvelet, kérjük tájékoztass minket (nem)kívánatos házi kedvenced ízlésérõl!!!
rád szabadítjuk a médiát :D
asszem jó lesz neki a barna, az elég sötét:)
:DDDDDDDD pedig épp azon gondolkodtam melyiket szereti világos vagy barna vagy mentes?:DDDDDDDDD
be kell ám ásni! nehogy sörrel kínálgasd...;)
igen, de csak ha megnyúlik és csúnyácska lesz
Most én is a virágokban élem ki magam, valahogy jót tesz a lelkemnek.....Persze én még kezdő kertészke vagyok, de remélem a haladás útjára léptem....
Most csak petúniákat /sötét lila- rózsaszín,ciklámen-fehér párosítással/ meg barack színű muskátlit vettem a teraszra bordóval párosítva, szép sok színű lesz, ha jól bebokrosodnak:) Meg persze futós muskátlit az erkélyekre, ablakba....Jó lenne még több virágzó:) Szemezek nagyon egy kis minirózsa bokorral, szép rózsaszín virágút láttam , ránézésre nem igényes....
Ha a petúnia levirágzik, szedjem le az elnyíltakat? Jobban fog utána virágozni? Bonita, te azt írtad ugye, hogy nyár közepén metszed meg?
További ajánlott fórumok: