Rózsák a kertben. Gondozásuk (beszélgetés)
a tetvek tavaszi állatok. nyáron nem látni ôket, mert nyári álmot alszanak!
:)))))))))))))))) Na igen.....A környezetemben pl most kifejezetten sok a "más" ember.:)
Biztosan nem voltam szimpi nekik.....Egyszer fújtam le őket, pár hét múlva újra jöttek, de aztán eltűntek mindenféle beavatkozás nélkül.....
Nem értem én sem, mi történhetett...../Biztos beszóltam, és nem tetszett:))/
Off. Arni, mindig sejtettem, hogy ne lehetsz fiú, hiába áll ez az adatlapodon :-)))) Ámbár nyitott vagyok minden újra: van olyan, hogy kosztümben járnak a fiúk... :-))))
beujjitottam:D egy árnyékliliom egy sásliliom és három hibiszkusz:D már egyet kiültettem a többinek keresem a helyet:D
virágzik a kiültetett minirózsám, nagyon boldog vagyok hogy megmenekült, virágzik a golgotám és nő mint a bolondgomba
mennyi év alatt nő meg a buxus bokor? most olyan 20-25 cm és másfél- 1,8 méteres sövényt szeretnék, a hibiszkus milyen gyorsan nő, az most kb olyan 30cms?
Szia Cipike!Mit csináltál velük,hogy elkotródtak?
Szerencsére nekem a tetvek eltűntek a rózsáról,pedig már le sem fújtam őket.....
merre vásárolsz, ha megkérdezhetem?
egy nyár peeptoe nélkül....:( nincs annyira melegem, ha a topánom szellős
Nem szólnának rám, de alapvetően nem érzem benne kényelmesen magam kosztümben.
Egyéként meg leginkább 2 pántból áll szandálokat lehet kapni vagy éppen levágott elejű csizmákat.
valakinek nagyon ízlik!!!
estefelé, ha már kicsit sötétedik, állj lesbe, mert ilyenkor jönnek a gaz pusztítók.....
begyűjteni...aztán át a kedvenc szomszédhoz!!
:D nem ám!!! bele a biókukába!!
Sziasztok!Arti,képzeld el,hogy a hibiszkusz levelein olyan nyomokat fedeztem fel mint amit a meztelen csiga szokott hagyni....a levelei is meg vannak rágcsálva középen!
mennyire szigorú nálatok a dress code? decens peeptoe sem lehet?
Off. Alapvetően szeretem, csak amikor ilyen dög meleg van, akkor elég macera. Egyrészt a ruha is zártabb, másrészt nem olyan könnyű mostanság normális cipőt kapni hozzá nyárra. Mert ugye az orrának zártnak illik lenni és most pont az ellenkezőjével vannak tele a boltok.
Na, igen. Bár engem ez a munkába járás szerencsére még nem fenyeget, de pláne olyan munkakörben, hogy kosztüm, még drámaibb a dolog....
Ez tényleg bosszantó, hogy egész héten tök kényelmetlen úgy munkába járni, hogy leolvad az emberről a kosztüm/öltöny, aztán meg tök szar idő van a hétvégére.
:) ÉN is szeretném sokszor megmondani:) De mindíg tudja, hogy mikor jön a hétvége:((((
Simán lehet. Mondjuk én nem bánom, ha a levegő csak 20-22 fokos, mert irodai ruházathoz az az ideális. Az esőt inkább estére időzíteném, ha én mondhatnám meg, hogy mikor essen :D
A füvet most én sem bánom, legalább nem kell öntöznöm, viszont ez az eső esténként éjjelenként is leeshetne, és napközben meg lehetne nyár.....
:( igen, sőt, még rosszabb lesz:((
Itt csak olyan őszi idő volt egész nap, aztán kb. ötkor intenzíven kezdett esni az eső olyan fél órán át. Azért ez nem ártott meg a fűnek (egyrészt nem égette a nap egyfolytában és még vizet is kapott). Azt néztem, hogy egész héten ilyen marad az idő.
Nálunk már többször volt zivatar a délután folyamán....:(
nálatok is elromlott az idő? az ember lánya asziszi, hó má ittanyár, asztánmög nincs!!!:((
Ja, olyan értelemben nem változtat helyet :D
gyorsan változtatja a helyét?
láttam a szomszédba is át jár túrni a nyavalyás, ennek gps-e van hogy mindig hazatalál:D
örülök!
a túrónak pedig: sipirc!!
5bimbó nyillik egy rozsán szinte összeérnek olyan szép:) ésssss a golgotám kibontotta első virágának szirmait, anya meglepődött milyen szép soselátott még ilyet:))))))))élőben én sem
a puckom még túr:(
jól hangzik! hajrá! aztán majd mesêlj ám!!
További ajánlott fórumok: