Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Rokonlelkek-neked van? fórum

Rokonlelkek-neked van? (beszélgetés)

1 2
2009. ápr. 1. 08:03

hat nem is tudom, talan igen, talan nem..

kicsit tag fogalom ez a rokonlelek ,nem?

mi a parommal sokszor erezzuk azt, hoyg mar eltunk egyutt,. mar egymasei voltunk korabban is, lehet hogy igen, lehet hogy nem..

soszok van, egyszerre mondunk ki dolgokat, kulombozo helyzetekben, beszelgetesekben..

ilyesmire gondoltal kedves forum nyito?

2009. ápr. 1. 07:49

Sokszor gondolkoztam azon, hogy bár én már vagy 10 éve megtaláltam a párom és nagy harmóniában és szerelemben élünk, azt, hogy megtaláltam e a tökéletesen hozzám illő "másik felemet", csak akkor tudom megmondani, ha már leéltem az életem. Amikor majd öreg fejjel visszanézek és azt mondom: igen, elégedett vagyok, úgy éltem és azzal, ahogyan és akivel kellett!

Hiszen olyan világot élünk, hogy bármelyik pillanatban történhet valami és megváltoztathatja ez egész életünk!

2009. ápr. 1. 07:37

Mindig van a világon egy ember, aki a párjára vár, akár a sivatag, akár egy nagyváros közepén. Amikor pedig ezek az emberek találkoznak, és tekintetük egymásra talál, minden múlt és jövő teljesen elveszíti a jelentőségét, s csak az a pillanat és a hihetetlen bizonyosság létezik, hogy ugyanaz a Kéz írt meg mindent a nap alatt. A Kéz, amely fölébreszti a Szerelmet, s amely mindenki számára, aki ebben a világban dolgozik, pihen és kincsét keresi, alkotott egy vele rokon lelket is.

Paulo Coelho

1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook