Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Rókagombás rizses hús recept

Rókagombás rizses hús recept

A Rókagombás rizses hús hozzávalói:
30 dkg csirkemell filé
10 dkg barnarizs
40 dkg sárga rókagomba
2 db paradicsom
1 közepes fej vöröshagyma
bors ízlés szerint
só ízlés szerint
snidling ízlés szerint
2 gerezd fokhagyma
friss bazsalikom ízlés szerint
1 ek olívaolaj


A Rókagombás rizses hús elkészítési módja:
A rizst a csomagon olvasható leírás szerint elkészítjük. (a barna rizst általában 45 percig kell főzni) Miközben fő a rizs, a csirkemellet és a hagymát felkockázzuk. Egy wokban vagy nagyobb serpenyőben olajon hagymát pirítunk. Felkockázzuk a paradicsomot. A hagymához hozzáadjuk a húskockákat és a paradicsomot. A rókagombát megmossuk, feldaraboljuk és hozzáadjuk a húsos raguhoz, amit elkészülte előtt fűszerezünk. Ha a rizs is elkészült, hozzákeverjük a gombás-paradicsomos csirkét. Tálalás előtt még összefőzzük, megpirítjuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A rókagombás rizses hús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook