Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Röhögöm, akiknek a mostani tél is jó! fórum

Röhögöm, akiknek a mostani tél is jó! (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
15. Érdekes73 (válaszként erre: 13. - Globus)
jan. 17. 11:13
Egy kis latyakkasat neki🙂
14. Kacsahercegno (válaszként erre: 13. - Globus)
jan. 17. 11:12
Megelégszünk ilyen szarral is, mint az aktuális időjárás, amin úgysem tudunk változtatni, és a legfeleslegesebb dolog arcon pörögni rajta :DD
13. globus (válaszként erre: 10. - Channa*)
jan. 17. 11:07
Nem a télen röhög, hanem más embereken. Egyedül ő tudja a tutit, hogy mi a jó, mindenki harmatgyenge :)
jan. 17. 11:06
Mindíg mondom, alacsony az a k,r,a kerítés.
jan. 17. 11:03
Végülis az is optimizmus, még ha a nyakatekert fajtából is, hogy bár neked nem felel meg az ilyen tél, de mivel úgysem tudsz ellene tenni, így találtál valamit benne, amin nevethetsz 🙃
jan. 17. 10:50

És mi a röhögni való ezen?

Mivel ezek vannak: "Sötét, szürke, pára, köd, szutyok!" nem tartod jó télnek? Jobb télnek tartanád a nagyon hideget, hatalmas hóval?

Mi a nevetséges ezen?

Nekem, nem sikerült megértenem.

9. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 5. - Kacsahercegno)
jan. 17. 10:46

Talán nyomatékosítani szerette volna a tél szót, azért írta nagybetűvel. Vagy mit tudom én.

Látod, mit csinál: röhög azon, akinek a mostani is jó.

Kb. 3 hónapon át...

8. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 17. 10:45

Én meg az olyanokon mosolygok, mint te, hogy nem tudja elfogadni azt amit a természet ad, amin nem lehet változtatni, mert nem kívánságműsor. Ha neked nem tetszik ne itt röhögj másokon, hanem fogd magad és utazz melegebb éghajlatra, vagy a fagyos, havas sarkokra!

Ha meg itthon tudsz csak maradni, fogadd el, ami adatik! Örülj, hogy élsz, van meleg otthonod, van előtted net, ahol ezt a butaságot letudtad írni.

jan. 17. 10:45

Ennél már minden évben csak rosszabb lesz a tél is,nyár is, de ez kevésbé nevetni való.

Tavasszal már jó eséllyel aszály lesz.

6. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 17. 10:43
Remélem más örömforrásod is van.
jan. 17. 10:42
Tél kis betű, de amúgy mi az alternatíva? :D Akinek nem jó, az mit csinál?? Nyavalyog 3 hónapon át?
4. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 3. - Globus)
jan. 17. 10:41
Az hagyján, hogy fanyalog. De miért kell kiröhögni azt, akinek jó úgy, ahogy van?
jan. 17. 10:38
Van választás? Ja, lehet fanyalogni.
jan. 17. 10:36

Sötét, szürke, pára, köd, szutyok!

Hajrá! 😄

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook