Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék (beszélgetés)
Sokat azért igyekszem nem feküdni. Mármint ha fekszem, akkor igyekszem félóránként felállni tenni venni picit. Délelőtt olvasok. Ebéd után filmezek, közben járok kelek😁. Minden délután egy jó kis séta.
Kell a méhnek a vérkeringés. Na meg szoktam picit aludni is. 😃Te hogy vagy?
Medlin, te mivel töltöd az időt otthon? Sokat fekszel?
Hogy vagy Anne, vègül hazaengedtek?
Nagyon drukkolok Nektek csajok!! ❤ Kitartast kivanok tudom mennyire nehez ez az idoszak!!🤞🤞🤞
Hát igen, én is szivesen megnézném őket 😊 igy marad a bizakodás...
Lassan telik az idő itthon, úgyhogy jó, hogy hétfőtöl megyek dolgozni... ott azért gyorsabban el szokott menni a nap, van társaság is.
Én nem is tudom. Puffadok és a derekam fájdogál.🤷♀️ Az a kütyü tényleg jól jönne amit Fannikutya ír 😊.
Az álmosságon kívül mást nem érzek.Valaki feltalálhatna valami kütyüt hogy lássan mi folyik odabent.Tudom.Türelem.Csak türelem.😀Te hogy vagy Felicia?
Fanny, Medlin, hogy érzitek magatokat igy 1 héttel a beültetés után?
Hú, vigyázz azért magadra! Kitartás, 1 nap és itt a hétvége, aztán hátha hétfőre jobb lesz.
Hú, hát az szép lesz... 😐 bár szetencsére nem mindig jön elő most se, ma délelőtt pl csak elálmosodtam kicsit, most kezdtem el szédülni a délutáni adsg után. Mindegy, ha baba lesz belőle akkor azt se bánom ha a következő 9 hónapot végigszédelgem 😊
Csajok!Nagyon irigyellek benneteket.Én a melóban haldoklom.Alig élek.De el is indulok haza.Ez a progeszeron....
Nem akarlak elkeseriteni de volt legalabb 2-3 het nekem😔 utana pedig mintha elvagtak volna! Eloszor nem tudtam eldonteni hogy az IR miatt szedulok-e de aztan rajottem, hogy nem!
Eviczi, neked mennyi idő múlva szűnt meg a progeszteron utáni szédülés? Mondjuk én még csak szombat óta szedem, de remélem hamar hozzászokik a szervezetem 😐
Igen, a Fet ilyen nekem ez második és remélem az utolsó. 👀
A derekam fájdogál a fekszem. Úgyhogy keringek itt a lakásban ide-oda, ilyenkor jobb.🐵
Hát az a fura hogy semmi különöset nem érzek. Ugye nekem eddig mindig volt stimuláció meg leszívás a beültetés előtt, és annak még ilyenkor is éreztem az utóhatásait (sok sejtem volt mindig) - puffadt a hasam, vagy fájdogált kicsit, szóval éreztem hogy történt ott valami. Most meg abszolút semmi. Csak a progi miatt tör rám néha az álmosság 😁
Én ventert szedek, de tablettás hatalmas, a por pedig büdi. Na jól van nem panaszkodom. 😁
És Te hogy érzed Magad?
Nem, nem írtak fel se a múltkor se most. Lekopogom, eddig nem vllt bajom tőle....
Én is pont most ébredtem egy jó ki szundiból 😅.
felìcia? Te a Medrol mellé szedsz gyomorvédőt?
Ki hogy van, lányok? Én most ébredtem egy jó kis délutáni szunyókálásból... ez a fránya progeszteron 🤣 de legalább pihenek
Az elet miket tud produkalni! Es most kapsz egyszerre ket kis csoppseget de jo lesz😍 Addig fekudnod kell meg?
Tavaly február 8-án kellett mennem a vèrvètelre, amikor nem sikerült az első próbálkozás, most meg február 9-èn fognak megszületni. Ezt se gondoltam volna :)
A dokinál jó volt, de mondtam neki, h itthon miket mèrek, úgyhogy írt fel rá gyógyszert.
Szuper!!!👏 Vernyomasod jobb mar? En aznap megyek be pont genetikai uh-ra😉
Na megvan nagy nap időpontja, február 9. :)
Drukkolok Lujza hogy lemenjen es meg picit birjak ki oda bent a babak! Fiuk ugye?
Nekem is elég volt a 4 nap pihi.Azért így gyorsabban telik az idő.A melóban.Kevesebb jut agyalásra.😀
Én is hétfőtől megyek, ennyi semmittevés most elég lesz úgy érzem. Inkább le akarom kötni magam hogy gyorsabban teljen az idő...
Hát őőő, jövőhét a terv😊.
Ma mondjuk 5-45kor keltem, mert fél8kor dolgom volt a városban. Nem mondom, hogy vidám voltam tőle. 10 körül hazaértem és aludtam egy jót. Na már most ha dolgozom akkor nincs alvás 😂😂... De szerintem marad a jövő hétfő. És Te?
Medlin, hogy döntöttél végül, mikortól dolgozol?
További ajánlott fórumok: