Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Ricinusolaj és a haj. Tapasztalatok? fórum

Ricinusolaj és a haj. Tapasztalatok? (tudásbázis)

514. Csigusz 79 (válaszként erre: 512. - Jooeva)
2010. márc. 9. 19:34

Szia :)

Meglepi az jó :)

513. Csigusz 79 (válaszként erre: 511. - Djeanett)
2010. márc. 9. 19:33
Vegyél,remélem segít neked is :)
512. jooeva
2010. márc. 9. 19:28

Sziasztok!

Ma nagyon kellemes meglepi ért!

Kb. 2 hete kenem a pilláimat minden éjszakára, sokszor nappalra is....Azt láttam, hogy sötétebb és kissé dúsabb is.

Kenés óta ma spiráloztam ki először és ledöbbentem a látványtól: akkora pilláim lettek, hogy el sem hiszem!!!!!

A hajamat ma kentem 4-ik alkalommal, növekedést nem látok, de dúsabb, fényesebb, puhább.

A héten fogok melíroztatni, utána jobban fogom látni, ha nő ;).

Mindenkinek jó haj és pillanövesztést!

511. djeanett (válaszként erre: 510. - Csigusz 79)
2010. márc. 9. 19:22
Ok,köszi,holnap veszek,totál kedvet kaptam hozzá:))Bár viszonylag hosszú a hajam,de valahogy ennél a hosszúságnál megáll a növésben:(Meg zsírosodik,meg olyan kis vékonyka is:(
510. Csigusz 79 (válaszként erre: 509. - Djeanett)
2010. márc. 9. 19:19

Nem fog zsírosodni,sőt,jó a zsíros hajra!(is)

Patikában,drogériában.

2010. márc. 9. 19:18
Sziasztok!Ez tetszik nekem is,kipróbálom!Ezt a ricinust patikában lehet kapni?A haj minőségére hat-e(zsírosodik-e jobban...stb)vagy "csak"a növekedést serkenti?
508. Csigusz 79 (válaszként erre: 507. - 0bb3b7d1fd)
2010. márc. 9. 18:38
Tegyél nyugodtan :)
2010. márc. 9. 18:25

Kismogyi, nőtt!! a pántok által alkotott négyzet korábban kilátszott, most meg már fedi a hajad!

Lányok, a rozmaring illóolaj serkenti a hajnövekedést, mi lenne, ha pár cseppet beletennénk a ricinus-étolajas kevercsbe? el nem ronthatja..

506. Csigusz 79 (válaszként erre: 504. - 42af71f255)
2010. márc. 8. 21:00
Igen néztem,és én pici növekedést látok :)
505. Micyke
2010. márc. 8. 20:48

Sziasztok!:)

Én ma vettem meg ezt a ricinus olajat és ahogy így olvasgatom sok mindenkinek bevált aminek nagyon örülök:)

Azt szeretném tőletek kérdezni,hogy-hogy kenjem a hajamra kell hozzá valamit kevernem vagy lehet így magában is?:)És a szempillát dúsítja meg növeli?:)

Előre is köszönöm a választ:)

2010. márc. 8. 17:36

Csigusz!

Csináltam tegnap képet a hajamról,csak ha nagyon nézzük,akkor lehet észrevenni változást...:)

De ma anyum akivel már régen találkoztunk,mondta,hogy milyen hosszú már a hajam!:)

503. Borsa
2010. márc. 8. 14:22

Sziasztok, teljesen fellelkesedtem az itt leírtakon, és én is kipróbáltam. Remélem, hamarosan őzike pilláim lesznek.

... szerintetek jó körömre is???

2010. márc. 8. 09:36

Nem volt még hosszabbítva a hajam, de a műszempilláról vannak élményeim... Tavaly decemberben egy alkalomra tetettem föl kozmetikussal. Szép volt, de:

1. Borzasztóan húzódott, mivel a saját tincseim egybe voltak ragasztva a műpillákkal.

2. Nehéz volt a szememnek.

3. A sajátommal együtt jött csak le...

A fele szempillám eltört, egy része mindenestül kihullott, a ráragasztott tinccsel együtt. Most növesztem újra őket.

2010. márc. 8. 09:32
Most olvastam: [link]
500. Csigusz 79 (válaszként erre: 499. - 1986Anita)
2010. márc. 7. 21:56
Pedig lehet benne valami,de ha valaki észreveszi hogy hull a haja tőle akkor bizony attól van,nem mindenki hajhagymája/haja bírja a súlyt.
499. 1986Anita (válaszként erre: 489. - Sysy66)
2010. márc. 7. 20:45
Ez hülyeség, hogy meggyengül a hajhosszabbítástól a haj. Ha rosszul van felrakva, akkor lehet. Nekem több mint 2 éve hosszabbítva volt a hajam, de nem esett ki soha tövestül, meg nem is hullott jobban, mint amúgy. Sőt, szerintem sokat nőtt alatta, és kevésbé töredezett, mert védte a póthaj a sajátomat... Lehet, hogy a hajam is más, nem vékony szálú, és azért, vagy nem tudom. De alapjában véve nem kéne, hogy ártson, ha jól van felrakva. Én a 2. ricinus pakoláson vagyok túl, várom az eredényt... Amúgy én is úgy látom, hogy a sötétbarna (vagyis inkább feketének látszó) hajam kicsit vöröses árnyalatú lett. A szempillámat meg szorgosan kenem :-) Ha a hajam nem is, legalább az nőjön már meg :D
2010. márc. 7. 19:06
Most már tényleg rászánom magam, és felteszem éjszakára, hátha jobban hat, mintha fél órát van csak fent. Meg szerintem idő is kell neki, hogy észrevegye a hajunk, mit kap, és több kezelés után tuti nagyobb fokozatba kapcsol a növést illetően. Gondolom :D
2010. márc. 7. 19:00

Sziasztok :-) Tettem fel képet, kb. 1cm a lenövés a hajamon (feb. 22-én festettem, a kép mai). Csak nehezen látszik, mert nem sokba tér el az eredeti hajszínemtől a festett. Azért ki lehet venni. 3 pakolás után ennyi az eredmény :D Ja, múltkor mégse próbáltam meg éjszakára, ezért mindhárom pakolás 30 perces volt, reggel ennyire volt időm. Majd teszek fel a szempillámról is képet, ha lemostam a festéket róla.

Elmeséltem nagymamámnak, mit művelünk, képzeljétek: meg se lepődött... 75 éves, és azt mondja, már az ő fiatalkorában is használták a ricinust hajnövesztésre! :-))

496. brájgátta (válaszként erre: 495. - 42af71f255)
2010. márc. 7. 16:59
Köszi szépen! :)
495. 42af71f255 (válaszként erre: 487. - Brájgátta)
2010. márc. 7. 16:28

Ha jól tudom sokan próbálták már tojással,és az is nagyon jó..

Én személy szerint mézzel,citrom levével és ecettel is össze szoktam keverni(van mikor együtt,van mikor külön-külön),de lehet hozzá hajbalzsamot is keverni!

Egy csomó jó otthoni hajpakolás van neten,azokat vegyítve gondoltam ki az én pakolásomat.

2010. márc. 7. 15:17
Köszönöm szépen,kiprobálom :)
493. Kisrigó (válaszként erre: 490. - KisMárta)
2010. márc. 7. 14:56

Mi a ricinus olajat használjuk. Kend föl (picit fellangyosítva) a hajtőre, hogy serkentsd a növekedést és a hosszára, hogy szebb és egészségesebb legyen. Hajsapkával vagy csak simán egy nylonszatyorral takard és jöhet rá a törölköző, vagy sapka. Ha bírod aludj is így, ha nem akkor addig viseld napközben amíg bírod. Nekem segít. Ha hullik a hajad, akkor érdemes lenne kölest enni. Keress rá. Én azt hallottam, h nagyon hamar megállítja a hajhullást.

Remélem segítettem! Sok sikert!

492. Csigusz 79 (válaszként erre: 490. - KisMárta)
2010. márc. 7. 14:54

Szia!

Nem rossz szándékból írta!De ha továbbra is hosszabbított hajad lesz akkor hullani fog,hisz írod és tényleg egyre kevesebb lesz....Pihentesd a hajad,hadd nőjön magától,szedjél vitaminokat,masszírozd mindennap a fejbőröd.

491. sysy66
2010. márc. 7. 14:53
bocs.
2010. márc. 7. 14:44
Ezzel nem vagyok kisegítve.Azért írtam ide,hogy tanácsot kérjek,mit tegyek!
489. sysy66 (válaszként erre: 486. - KisMárta)
2010. márc. 7. 14:11

szia a legrosszabb amit tehettél a hajaddal: a hosszabbitás.

olvastam h vic. becham is nyilatkozta vhol hogy ő bizony nem azért vágatta le a haját mert annyira akarta hanem a hosszabbitástol tövestol hullott a haja csomokban...

most gonodljatok bele: egyik nap rovid másik nap hosszu..a hajhagymáknak nicns ideje megerősödni és a plusz sulyt viselni

én soha nem rakatnék ez 100 %

488. era06 (válaszként erre: 486. - KisMárta)
2010. márc. 7. 13:07
próbálj szedni cink tablettát, látványosan szünteti a hajhullást. Azért csodákra nem képes:)
2010. márc. 7. 12:58

Ricinus olajhoz mi keverhető, amit fellehet tenni pakolásként a hajra?

Esetleg tojás??

2010. márc. 7. 11:49

Sziasztok!

Teljesen el vagyok keseredve...:( Nagyon vékony szálú és kevés hajam van,ezért hőillesztéssel hosszabbítatom(képeken jó,de élőbe mindenhol ki van a ragsztó:( ),már 2 szer lett levéve és egyre kevesebb a hajam utána,most lesz a következő leszedés jövő hónapba,de már előre félek.Szerintem nem is nő,nem tudom mi lett a hajammal,de félek.Milyen módszert tudnátok ajánlani,hogy megerősödjön,ne hulljon,és nőjjön is?!Köszönöm előre is!Márta

485. Csigusz 79 (válaszként erre: 484. - 84882672dc)
2010. márc. 6. 20:35

Örülök neki :-)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook