Ricinusolaj és a haj. Tapasztalatok? (tudásbázis)
Szia :)
Meglepi az jó :)
Sziasztok!
Ma nagyon kellemes meglepi ért!
Kb. 2 hete kenem a pilláimat minden éjszakára, sokszor nappalra is....Azt láttam, hogy sötétebb és kissé dúsabb is.
Kenés óta ma spiráloztam ki először és ledöbbentem a látványtól: akkora pilláim lettek, hogy el sem hiszem!!!!!
A hajamat ma kentem 4-ik alkalommal, növekedést nem látok, de dúsabb, fényesebb, puhább.
A héten fogok melíroztatni, utána jobban fogom látni, ha nő ;).
Mindenkinek jó haj és pillanövesztést!
Nem fog zsírosodni,sőt,jó a zsíros hajra!(is)
Patikában,drogériában.
Kismogyi, nőtt!! a pántok által alkotott négyzet korábban kilátszott, most meg már fedi a hajad!
Lányok, a rozmaring illóolaj serkenti a hajnövekedést, mi lenne, ha pár cseppet beletennénk a ricinus-étolajas kevercsbe? el nem ronthatja..
Sziasztok!:)
Én ma vettem meg ezt a ricinus olajat és ahogy így olvasgatom sok mindenkinek bevált aminek nagyon örülök:)
Azt szeretném tőletek kérdezni,hogy-hogy kenjem a hajamra kell hozzá valamit kevernem vagy lehet így magában is?:)És a szempillát dúsítja meg növeli?:)
Előre is köszönöm a választ:)
Csigusz!
Csináltam tegnap képet a hajamról,csak ha nagyon nézzük,akkor lehet észrevenni változást...:)
De ma anyum akivel már régen találkoztunk,mondta,hogy milyen hosszú már a hajam!:)
Sziasztok, teljesen fellelkesedtem az itt leírtakon, és én is kipróbáltam. Remélem, hamarosan őzike pilláim lesznek.
... szerintetek jó körömre is???
Nem volt még hosszabbítva a hajam, de a műszempilláról vannak élményeim... Tavaly decemberben egy alkalomra tetettem föl kozmetikussal. Szép volt, de:
1. Borzasztóan húzódott, mivel a saját tincseim egybe voltak ragasztva a műpillákkal.
2. Nehéz volt a szememnek.
3. A sajátommal együtt jött csak le...
A fele szempillám eltört, egy része mindenestül kihullott, a ráragasztott tinccsel együtt. Most növesztem újra őket.
Sziasztok :-) Tettem fel képet, kb. 1cm a lenövés a hajamon (feb. 22-én festettem, a kép mai). Csak nehezen látszik, mert nem sokba tér el az eredeti hajszínemtől a festett. Azért ki lehet venni. 3 pakolás után ennyi az eredmény :D Ja, múltkor mégse próbáltam meg éjszakára, ezért mindhárom pakolás 30 perces volt, reggel ennyire volt időm. Majd teszek fel a szempillámról is képet, ha lemostam a festéket róla.
Elmeséltem nagymamámnak, mit művelünk, képzeljétek: meg se lepődött... 75 éves, és azt mondja, már az ő fiatalkorában is használták a ricinust hajnövesztésre! :-))
Ha jól tudom sokan próbálták már tojással,és az is nagyon jó..
Én személy szerint mézzel,citrom levével és ecettel is össze szoktam keverni(van mikor együtt,van mikor külön-külön),de lehet hozzá hajbalzsamot is keverni!
Egy csomó jó otthoni hajpakolás van neten,azokat vegyítve gondoltam ki az én pakolásomat.
Mi a ricinus olajat használjuk. Kend föl (picit fellangyosítva) a hajtőre, hogy serkentsd a növekedést és a hosszára, hogy szebb és egészségesebb legyen. Hajsapkával vagy csak simán egy nylonszatyorral takard és jöhet rá a törölköző, vagy sapka. Ha bírod aludj is így, ha nem akkor addig viseld napközben amíg bírod. Nekem segít. Ha hullik a hajad, akkor érdemes lenne kölest enni. Keress rá. Én azt hallottam, h nagyon hamar megállítja a hajhullást.
Remélem segítettem! Sok sikert!
Szia!
Nem rossz szándékból írta!De ha továbbra is hosszabbított hajad lesz akkor hullani fog,hisz írod és tényleg egyre kevesebb lesz....Pihentesd a hajad,hadd nőjön magától,szedjél vitaminokat,masszírozd mindennap a fejbőröd.
szia a legrosszabb amit tehettél a hajaddal: a hosszabbitás.
olvastam h vic. becham is nyilatkozta vhol hogy ő bizony nem azért vágatta le a haját mert annyira akarta hanem a hosszabbitástol tövestol hullott a haja csomokban...
most gonodljatok bele: egyik nap rovid másik nap hosszu..a hajhagymáknak nicns ideje megerősödni és a plusz sulyt viselni
én soha nem rakatnék ez 100 %
Ricinus olajhoz mi keverhető, amit fellehet tenni pakolásként a hajra?
Esetleg tojás??
Sziasztok!
Teljesen el vagyok keseredve...:( Nagyon vékony szálú és kevés hajam van,ezért hőillesztéssel hosszabbítatom(képeken jó,de élőbe mindenhol ki van a ragsztó:( ),már 2 szer lett levéve és egyre kevesebb a hajam utána,most lesz a következő leszedés jövő hónapba,de már előre félek.Szerintem nem is nő,nem tudom mi lett a hajammal,de félek.Milyen módszert tudnátok ajánlani,hogy megerősödjön,ne hulljon,és nőjjön is?!Köszönöm előre is!Márta
Örülök neki :-)
További ajánlott fórumok:
- Hajnövesztés ricinusolajjal - tippek/tapasztalatok!
- Szempillára ricinusolaj
- Ha levágatom a töredezett hajam, nem vasalom és ricinusolajt használok, mennyit nőhet havonta?
- Miért nem használ a ricinusolaj?
- A ricinusolaj halványítja a striákat?
- Hajápolásra ez így jó? Ricinusolaj + 1 tojássárgája + pár csepp citromlé - Tapasztalatok?