Ricinusolaj és a haj. Tapasztalatok? (tudásbázis)
Ja persze,ha festeni kell akkor menni kell :) hál égnek jelenleg ilyen gondom nincs :)
Húúúú mindennap vasalod? nekem is van vasalóm,2 éve vettem,de kb 5ször ha használtam :) szal nem tudom minek van :-DD
1- 1,5 hónapja voltam a fodrásznál, de már akkora a lenövésem.... pedig a satírt igyekszem minél jobban húzni, mert nagyon roncsolja a hajat. De lassan mennem kell.
Egyébként a satír mellett minden nap vasalom, vagy göndörítem a hajam, ennek ellenére sorra kapom a bókokat, h milyen egészséges a hajam és mennyire csillog! :D
Mond azt hogy szőlőmagolaj:)
Vagy glicerin:))))
Szia :) azut hittem már elvittek az Ufók :-O :DD
Tényleg? :DDD
Jajj én is várom mit szól a fodrász,de még nem megyek,mert minek ugye :)) vett ő is kapszulát???
nem is tudom ha nekem esetleg kérdezni akkor mit mondjak :DD de hogy nem a ricinust az tuti,lehet majd spontán valami beugrik :D
Sziasztok! Tegnap voltam vágatni és melíroztatni a hajamat... a fodrász majdnem dobott egy hátast,hogy 1 hónap alatt,hogy nőtt 4 centit a hajam?!
:D
Én meg csak annyit mondtam,szedem még az elevitet és a kovaföld kapszulát,biztos attól.. :)
Komolyan mondom annyira dicsérte a hajam (ami előtte nem volt jellemző,mert alig nőtt,törött volt stb) most meg erős,fényes és sok-sok új hajacska...
Azt hiszem ennél nagyobb bizonyíték nem kell,ha már egy fodrász is elájul,az én "párszáz" forintos ricis kezelésemtől :D :D :D
Ja! Már indult is kovaföld kapszulát venni! :D
ha ha ha
elolvastam, tök aranyosan irsz, minden részletre kitérve, képekkel, nagyon klassz!
Ha jól láttam, még te is folyamatban vagy a kurával, szóval végleges eredményt még nem tudsz.
A ricinus legyen meleg(de ne forró).
Én akkor hajszárítózom a zacskót a fejemen ha nappal csinálom,tehát 2 óra hosszat.Naplómban le van írva hogyan és belinkeltem más ricinus naplója hol található :)
Lányok!
Ámulva olvasom a fórumot, egész délután olvasom, és hihetetlen amit irtok!!
De persze, elhiszem, és én is ki akarom próbálni!!
Nagyjából összeállt a kép az alkalmazást illetően, a sok véleményből én azt szürtem le, hogy 3 ek ricinus, 1 ek étolja, és ezt felkenem a fejbőrre, meg a hajvégekre is, befőliázom, sapka és 5 óra vagy akár egy éjszaka.
Még ami nem teljesen világos, ez a hajszáritózás!
ezt mikor és mennyi ideig??
Ja, az olajakat kicsit melegiteni kell felkenés elött!
Jól értelmeztem?
Majd még egy-két képet is megnézek, ha találok!
A melegtől pont hogy kinyílnak, nem? Inkább az ionizálás lehet a háttérben....
Neked adom a sütit mindenképpen, de ha megfigyeled, hogy a hideg vízzel leöblített haj mennyivel simább akkor megérted mire jó a hideg levegős és ionos hajszárító:)
csigusz én tudom a választ..ha meleg levegovel száritod a hajad akkor a kutikula vagyis a pikkelyek szépen egymásra simulnak és mintegy tükörként vissszaverik a fényt.ezt már én is észrevettem tapasztalatbol.
( szoval jár a suti???:P:P:P
:) akkor is szép :)
Tessék több lelkesedéssel,ne kevesebbel :))
köszi a bókot:) lehet hogy szép, de olyan vékony szálú, hogy ha picit is fúj a szél az egész egy nagy gubanc lesz...:D
ezért is kezdtem el olajozni, hátha megerősödik (mert olaj nélkül is 2 centit nő havonta) de egyelőre semmi eredmény. 2. hónapja kenegetem több-kevesebb lelkesedéssel.
További ajánlott fórumok:
- Hajnövesztés ricinusolajjal - tippek/tapasztalatok!
- Szempillára ricinusolaj
- Ha levágatom a töredezett hajam, nem vasalom és ricinusolajt használok, mennyit nőhet havonta?
- Miért nem használ a ricinusolaj?
- A ricinusolaj halványítja a striákat?
- Hajápolásra ez így jó? Ricinusolaj + 1 tojássárgája + pár csepp citromlé - Tapasztalatok?