Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Rettenetesen "boldog vagyok", hogy ilyen magas a szellemi,... fórum

Rettenetesen "boldog vagyok", hogy ilyen magas a szellemi,... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2 3
12. Anyagi
2024. aug. 16. 19:22
Győzikéné Bea meg egy Bentley-t kapott 50. szülinapjára! :D
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - 7454c77428)
2024. aug. 16. 19:18

Kollégám kívülről idézett Mounikából, akkor volt gimis, amikor ment és versek helyett, aranyköpéseket mondtak egymásnak.

Sokat idézett Cs. Zoltán és élettársa dialógusából, 'fenomenális.

10. timycat (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
2024. aug. 16. 19:14

Nono ami késik nem múlik, lesz még Győzin is plecsni csak még keresik a neki való kategóriát.

Így hogy már az egyetemek is tudják mi az irány Löllőnek is tuti kinéz egy díszdoktori.

9. 7454c77428 (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
2024. aug. 16. 19:12
én az első részét néztem.de elég is volt.
8. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. aug. 16. 19:11

Megérdemli na 🤦‍♀️ vagyis mi megérdeneljük

Emezektől a családban van egy Magyar Aranyérdemkereszt polgári tagozatos kitüntetés.... mondjuk az 50+év gyógyítói és társadalomért végzett munka elismerésért lett, a kitüntetett akkor igen, de mostanában már nem olyan büszke rá. Lassan szégyen lesz, kezd egyet jelenteni a "narancssárga VIP brigádba" tartozàssal 😕 Az "apró" már nem elég, kell a plecsni is.

7. 7454c77428 (válaszként erre: 2. - Holurt Waxhton)
2024. aug. 16. 19:10
csápol a jó nyavalya,én ilyeneket nem nézek.nem sznobságból,hanem szerintem roppant unalmasak.egyszerűen nem érdekel.bár kíváncsi lennék pl.Ibsen Sirályát ki nézte.bár,ahogy öregszem a maonikát néha nézem.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Ghost👻)
2024. aug. 16. 19:09
Megmondom az "őszintét, kimaradtak az általad említett műsorok, DE megnéztem vagy 4 Gyózikét. Nálam az üvöltözésük kiverte a biztosítékot, 🤦‍♀️ azért remélem nem fog megsértődni, hogy nem ő kapta a díjat, nagy kár lenne, és voltam olyan elszánt, hogy megnéztem egy ValóVilágot talán elejétől a végéig, VV Éviset. Na az sem most volt.
2024. aug. 16. 19:04
Dühítő ez az egész, úgy, ahogy van.
2024. aug. 16. 19:01

Na igen, olyan jó ilyen fantörpikus hírt olvasni, Magyar Érdemrend lovagkeresztet kap ez az aranytorkú, tehetséges ember. Kodály, Bartók, Babits, József A. hazájában.

És még az olimpikonoktól sajnálják a pínzt.

3. Ghost👻 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. aug. 16. 19:00
Mit vártál amikor a kultúra kicsapja a biztosìtèkot az ilyen Ázsia expressz, Sztárban sztár marhaságokon? Ès ez kell a nèpnek ... 🤮
2024. aug. 16. 18:53
Az egész celebvilág egy nagy rakás.. Ez azért van, mert borzasztóan buta az emberek nagyon nagy százaléka. A buta embert nagyon meg lehet vezetni. Ha azt látja a TV-ben, hogy "csápolnak" egy előadónak, akkor egy idő után ő is csápolni fog. (Ez az evolúció során alakult így, mert utánzással adta át a tudását az egyik ember a másiknak.) És aki nem csápol, az hülye. Szándékosan vezetik meg ezeket az embereket, hogy ne gondolkodjanak. Mulatva halnak majd éhen. De ezek a "celebkék" el fognak tűnni a süllyesztőben, pár év múlva senki nem fog rájuk emlékezni. Hol vannak ezek egy Presserhez, Dés Lászlóhoz, és még sorolhatnám. De erre van igényük az embereknek sajnos.... Ja, és eszméletlen mennyiségű támogatást kapnak.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook