Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Rettenetesen "boldog vagyok", hogy ilyen magas a szellemi,... fórum

Rettenetesen "boldog vagyok", hogy ilyen magas a szellemi,... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2 3
2024. aug. 17. 09:29
😆
41. gyöngy:) (válaszként erre: 34. - Holurt Waxhton)
2024. aug. 17. 01:06

"A sok bizonyos színű birka is innen informálódik."

A sok tanulásod alatt intelligencia tanfolyamra nem volt időd?

2024. aug. 16. 23:16
Érdekes, hogy a te soraid között ritkán lehet olvasni, és a sok agymosott valahogy mindig rosszul érti. Egyébként meg az az agymosott, aki 4-500 adó közül nem talál számára értékelhetőt...
2024. aug. 16. 22:30
Nem azt mondtam, hogy agymosottak vagytok, hanem azt, hogy agymosás a köbön. Ebben semmi, de semmi sértő nincs. Továbbra is ez a véleményem. De nem értünk egyet, semmi baj ezzel, engedjük el ezt a vonalat. Ráadásul semmi köze a topichoz.
2024. aug. 16. 22:20

Milyen sorok között???

" Megfoszt benneteket a szabad választás jogától. Hiába kapcsolgatsz egyik csatornáról a másikra, azt nézed, amit adnak. Agymosás a köbön."

2024. aug. 16. 22:20
Van az a szöveg, amire nincs jobb válasz.
2024. aug. 16. 22:17
Tudjátok, olvasni kellene a sorok között. Nem rátok gondoltam. Utolsó betyár: gratula, ügyes vagy.
35. Flóra76 (válaszként erre: 34. - Holurt Waxhton)
2024. aug. 16. 22:01
Én személy szerint nem érzem magam sem agymosottnak se birkának csak mert nézek tévét.
2024. aug. 16. 21:55
Nem tudom és értem miért vagytok oda a TV-ért. Megfoszt benneteket a szabad választás jogától. Hiába kapcsolgatsz egyik csatornáról a másikra, azt nézed, amit adnak. Agymosás a köbön. A sok bizonyos színű birka is innen informálódik.
33. gyöngy:) (válaszként erre: 28. - Holurt Waxhton)
2024. aug. 16. 21:22

Ha tv-ben hallasz, látsz valamit annak nem tudsz utána járni igaz-e vagy sem, csak annak, amit neten olvasol?

Vagy nem tudsz onnan elkapcsolni?

🤦‍♀️

2024. aug. 16. 21:15
A TV-vel ne legyen bajod, lehet tökjó minőség, a sugárzott műsort zárd ki. :D
31. Utolsó betyár (válaszként erre: 30. - Holurt Waxhton)
2024. aug. 16. 21:14
Zöld, vagy szürke hályog?
2024. aug. 16. 21:06
Persze, megteheted, de én továbbra sem nézem jó szemmel a TV-t. 😀
2024. aug. 16. 20:58

A TV-t is át tudom kapcsolni, ha egy cikkről tudok tájékozódni, akkor egy hírcsatornán adott műsorról is tudok, ha van affinitásom hozzá, ha nincs, akkor meg mindegy mit látok, vagy olvasok, vakon elhiszem.

Mindegy melyik tömegtájékoztatást használom, magamnak kell kiszűrnöm tájékozottságomnak megfelelően mi igaz, és mi hamis.

2024. aug. 16. 20:33
Egyetértek Flóra76 hozzászólásával, az, hogy nincs TV a lakásban, nem jelenti azt, hogy tájékozatlan vagyok. A TV-vel az a baj, hogy kénytelen vagy azt nézni, amit mutatnak benne. Igaz, vagy nem igaz, nem tudod leellenőrizni. Belesugározzák az ember agyába az "okosságot". A neten azt olvasod el, amit akarsz, ha nem tetszik egy teljes cikk -csak az első bekezdése-, akkor elgörgetsz onnan (a TV-ben ezt nem tudod megtenni) . Utána tudsz járni a dolgoknak, hogy igaz-e, vagy nem igaz.
27. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 26. - Flóra76)
2024. aug. 16. 20:31

"De a Tv-ben híradót és hasonlókat nem vagyok hajlandó nézni. Van helyette sok más remek csatorna vagy akár a Max, Netflix."

Kb. így vagyok ezzel én is. A hírek nagyon egyoldalúak, a net ablak a világra, nem a hírcsatorna, még így is belefuthat az ember botorságba,

26. Flóra76 (válaszként erre: 25. - Fórumnyitó (anonim))
2024. aug. 16. 20:25
Én a nagyvilág dolgairól a neten tájékozódom. Ott legalább magam döntöm el, elolvasom-e a cikket vagy tovább lapozom. De a Tv-ben híradót és hasonlókat nem vagyok hajlandó nézni. Van helyette sok más remek csatorna vagy akár a Max, Netflix.
2024. aug. 16. 20:20

Nekem nem ördögtől való a TV és a Face sem, csak vannak csatornák, amiket nem nézek, cikkek amelyeket nem olvasok.

A múltkor egy éppen nem nézett csatornára kapcsolt a macsek gondolom, mert csak ő volt a szobában.

Háttérként ment a zaj, egyszer csak megállt az ütő az ereimben, hogy ezt a hírolvasó el is hiszi? M. Anikó, szebb időket megélt hírolvasó, mint aki hipnotizálva van, olvasta a ..... háborúról szóló híreket.

Ha a homokba dugom a fejem, attól még olyan a világ, ami elől éppen elszeretnék bújni.

24. Ghost👻 (válaszként erre: 23. - Holurt Waxhton)
2024. aug. 16. 20:18

Nem kell az ilyen idiótákhoz elutazni sem.

Buszmegálló van a ház előtt.

Sokszor éjfélkor riadok fel,mert ide leülnek,üvöltetik a zenènek nevezett zajt ès mèg kornyikálnak is mellè nagy vihorászás közepette.

2024. aug. 16. 20:07
Lassan húsz éve nincs se TV, se TV előfizetés nálunk, de úton útfélen tapasztalja az ember a kulturális züllést. Júniusban Tisza-túrán voltunk, a társaságból egy család a kenuban ilyen zenéket hallgatott. Hiába szóltunk rájuk hogy nem kellene, nem lehet beszélgetni, nem foglalkoztatta őket. Menjünk előre, ha nem tetszik. Drukkoltam, hogy beleboruljanak a vízbe, bejött. Elúszott a zenebona. :-) Szóval... szerintem szoros összefüggés van az igénytelenség és a kulturálatlanság között. Nem tudom hogy lehetne ezt helyrehozni, egyre inkább úgy érzem; sehogy.
22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Pulcsis)
2024. aug. 16. 19:50
Jóvanna, nem szeretném, ha a politika miatt, kicsapnának.
2024. aug. 16. 19:45

Rossz nézni, hogy a celebeket mennyire kitömik pénzzel. Elég csak az elvárásokat harsogniuk.

A fájdalmas az, hogy van igazi művész is, aki lesüllyed a celebek szintjére mint Mik... Erika

20. Regin_a (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
2024. aug. 16. 19:43

Elöbb utóbb Gyózike is fog kapni valami vas-"fokozatú" keresztet elsőre. Csak nem ülhet e-nélkül a Fradi vagy a kormányzópárt díszpáholyában!

De vegyük komolyra

Tessék bármelyiket utánozni és sikert/pénzt paripát csinálni a tudás vagy nem tudásból

Tudsz ugy énekelni, tömegműsort szervezni mint Fási vagy kapásból hülyeségeket produkálni mint a két kisebbségünk

Mert már az öccse is ott van a tűznél

Egyet becsülök, hogy a nagyobbik lány/?/ egyetemet végzett, megjárta amerikát és talán más országot is munka ügyben

Nem olyan hülyék hogy kótyavetyéljék a pénzüket

VV Évi volt aki hentergett a földön mert nyert? Az is óriási volt, lehet próbálkozni

2024. aug. 16. 19:43

Na, felsorakoztattátok itt a kulturális szféra színe-javát.

🤣🤣

18. Pulcsis (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
2024. aug. 16. 19:40
Látom imádsz 🤣 Muszáj belémkötnöd... akkor olvass vissza, nem én vagyok az első aki megjegyezte ezt, sőt, sokkal egyértelműbben...
2024. aug. 16. 19:40
Egyébként a szívemhez kaptam, hogy csípőből 2 kukoricát kaptam, arra gondoltam én megyek a forgalommal szemben, hallottam Kis Grófot is neves, írhatnám NAGY ember köszöntötte születésnapján, de töpszli mindkettő.
2024. aug. 16. 19:32

Politizálni TILOS!!!

Mi művészetről beszélgetünk csak.

15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Timycat)
2024. aug. 16. 19:31
Elég gáz, hogy az még nem jött össze neki, ilyen zsenialitással. Ami késik....
14. Anyagi
2024. aug. 16. 19:25
Amúgy meg, akinek nem inge, nem veszi magára - ja, pardon, nem nézi!!!!!!
13. 7454c77428 (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
2024. aug. 16. 19:23
jó,hogy mennyi hülyébb ember van nálam.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook