Rettenetesen "boldog vagyok", hogy ilyen magas a szellemi,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
"A sok bizonyos színű birka is innen informálódik."
A sok tanulásod alatt intelligencia tanfolyamra nem volt időd?
Milyen sorok között???
" Megfoszt benneteket a szabad választás jogától. Hiába kapcsolgatsz egyik csatornáról a másikra, azt nézed, amit adnak. Agymosás a köbön."
Ha tv-ben hallasz, látsz valamit annak nem tudsz utána járni igaz-e vagy sem, csak annak, amit neten olvasol?
Vagy nem tudsz onnan elkapcsolni?
🤦♀️
A TV-t is át tudom kapcsolni, ha egy cikkről tudok tájékozódni, akkor egy hírcsatornán adott műsorról is tudok, ha van affinitásom hozzá, ha nincs, akkor meg mindegy mit látok, vagy olvasok, vakon elhiszem.
Mindegy melyik tömegtájékoztatást használom, magamnak kell kiszűrnöm tájékozottságomnak megfelelően mi igaz, és mi hamis.
"De a Tv-ben híradót és hasonlókat nem vagyok hajlandó nézni. Van helyette sok más remek csatorna vagy akár a Max, Netflix."
Kb. így vagyok ezzel én is. A hírek nagyon egyoldalúak, a net ablak a világra, nem a hírcsatorna, még így is belefuthat az ember botorságba,
Nekem nem ördögtől való a TV és a Face sem, csak vannak csatornák, amiket nem nézek, cikkek amelyeket nem olvasok.
A múltkor egy éppen nem nézett csatornára kapcsolt a macsek gondolom, mert csak ő volt a szobában.
Háttérként ment a zaj, egyszer csak megállt az ütő az ereimben, hogy ezt a hírolvasó el is hiszi? M. Anikó, szebb időket megélt hírolvasó, mint aki hipnotizálva van, olvasta a ..... háborúról szóló híreket.
Ha a homokba dugom a fejem, attól még olyan a világ, ami elől éppen elszeretnék bújni.
Nem kell az ilyen idiótákhoz elutazni sem.
Buszmegálló van a ház előtt.
Sokszor éjfélkor riadok fel,mert ide leülnek,üvöltetik a zenènek nevezett zajt ès mèg kornyikálnak is mellè nagy vihorászás közepette.
Rossz nézni, hogy a celebeket mennyire kitömik pénzzel. Elég csak az elvárásokat harsogniuk.
A fájdalmas az, hogy van igazi művész is, aki lesüllyed a celebek szintjére mint Mik... Erika
Elöbb utóbb Gyózike is fog kapni valami vas-"fokozatú" keresztet elsőre. Csak nem ülhet e-nélkül a Fradi vagy a kormányzópárt díszpáholyában!
De vegyük komolyra
Tessék bármelyiket utánozni és sikert/pénzt paripát csinálni a tudás vagy nem tudásból
Tudsz ugy énekelni, tömegműsort szervezni mint Fási vagy kapásból hülyeségeket produkálni mint a két kisebbségünk
Mert már az öccse is ott van a tűznél
Egyet becsülök, hogy a nagyobbik lány/?/ egyetemet végzett, megjárta amerikát és talán más országot is munka ügyben
Nem olyan hülyék hogy kótyavetyéljék a pénzüket
VV Évi volt aki hentergett a földön mert nyert? Az is óriási volt, lehet próbálkozni
Na, felsorakoztattátok itt a kulturális szféra színe-javát.
🤣🤣
Politizálni TILOS!!!
Mi művészetről beszélgetünk csak.
További ajánlott fórumok:
- Boldog vagyok, mert.......
- Szép az arcom, de duci vagyok! Nekem nem jár már a boldogság?
- Szerelmes vagyok, de egyben boldogtalan is ..mit csináljak?
- Mi van, ha nem vagyok boldog a párkapcsolatomban?
- Sziasztok! Kérem, valaki segítsen. 6 hetes terhes vagyok, és rettenetesen fáj alul a bölcsességfog. Van valakinek ötlete, mit csináljak?
- Szeretem, de nem vagyok boldog