Rettegés a fürdőszobában pucéran (beszélgetés)
ó, miért ennyire rosszak a férfiak?
mindig huncutkodnak. :S
rettegés?
féltél, h megtép?
Olyan nagyon nem férfias, ha tagad, és úgy tesz, mintha.
Persze ha elég vele a szex, akkor OK a dolog.
Szombat este történt. Összejöttem egy pasival, találkozgatunk már kb egy hónapja és most másodszor aludtam ott nála, előtte voltunk mindenfelé, nagyon jól telt az egész nap, persze nyilvános helyeken is mutatkoztunk együtt.
A nap a lakásában végződött, fergeteges szax után éppen zuhanyoztam, amikor hallom, hogy valaki dörömböl a bejárati ajtón, úgy, hogy majdnem betöri azt (panel révén valszeg minden szomszéd hallotta), majd a kilincset rázza össze - vissza. És ez így ment negyed órán keresztül.
A pasi a szobában állítólag aludt, az ajtót magára csukta, és szólt a TV. A panel lakás 30 m2 kb, a bejárati ajtó mellett van közvetlenül a szoba, ahol aludt a pasi. Nem hiszem el, hogy nem hallotta ezt a zajt.
Minednestre amikor elhúzott az illető, bementem, szóltam neki, úgy tett, mintha nem hallott volna semmit.
Ma reggel meg kaptam egy hölgytől egy sms-t, hogy a pasi az övé.... és nem házasok, nincs gyerek, de tudjam, mégis.
Elővettem a pasit, persze tagad...
A nő defektes, ha eddig jutott, hogy veri éjszaka az ajtót? Szerintem az, de kíváncsi vagyok a véleményekre.
Én 35 vagyok, a pasi 45, a nő is kb 45.
További ajánlott fórumok:
- Milyen színű a fürdőszobád?
- Ti költöznétek az új házba, ha fürdőszoba kész van teljesen, bútorok nincsenek csak 1 ágy?
- Te milyen színűre csempéznéd a fürdőszobádat?
- Egy munkás, aki a fürdőszoba csempézését csinálta, elrontotta a csaptelepet és a villanykapcsolót. Mit csináljak?
- Mennyiből lehet egy komplett fürdőszobát megcsináltatni?
- A panelházak fürdőszoba felújításának mi a menete?