Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Viszont kivánom neked is!
Ma már én is tornázok valamit,legalább taposok egyet!
Sziasztok!
Általában nem alszom ilyen keveset,de egyhuzamban 8 órát ritkán sikerül 2 kicsi mellett....majd megtudod Krisztikém...hihihi...
Mig dolgoztam a két kicsi előtt,elaludtam hétvégén 10 órát is.
Véletlenül a másik fórumba írtam amit egyébként ideszántam, mondjuk ott is megállja a helyét:D
Szóval sportolással teli hetet kívánok Nektek és hozzá olvadó kilókat:-)
Szép napot Nektek!
Viszont én a héten nagyon lusta voltam, akkor meg Te ügyeskedtél:)
Lánykádnak jobbulást kívánok!!
Jó éjt!
Te milyen ügyes vagy!
Nekem ma annyi dolgom volt,megint elmaradt a tornám.
Kész vagyok a hasizommal is.
Szép estét Mindenkinek!
Hahó mindenki eltűnt???
Megjöttem a futásból, most megyek és 20 percet hasizmozok. Utána visszajövök, remélem már lesz itt valaki:-)
Réka tornája nagyon hatásos, májusban egy tavalyi újságban megjelent egy hónapos edzéstervével kezdtük, majd többen folytattuk az otthoni edzéskártyákkal. Közben bejött Billy Blanks tae-boja amit szintén nagyon megszerettünk.
Én magamon észrevettem hogy sokkal feszesebb lettem. Először a hasamon és combomon jelentkezett változás, majd szépen lassan a karomon is észrevettem és csak nagysokára jelentkezett a fenekemen is változás:D
Csak ajánlani tudom Neked Rékát, én most az új DVD-jét kombinálom futással.
Többen a Weight Watchers diéta szerint étkezünk, a magam részéről már nem fogyózok csak súlytartásra alkalmazom, a lányok pedig szépen fogyogatnak a módszer segítségével.
Te fogyózol? Mozogsz valamit?
Már tényleg nagyon várom hogy találkozzunk:-)
Hamarosan indulok futni, este pedig nekiállok az októberi edzésterv megszerkesztésének.
Ti mit tornáztok ma?
Nagyon szívesen, és Rosának is, örülök, hogy ti megkaptátok.
Sziszinek küldöm a másik címére és Krisztának is a cégesre.
A füzetben van pár recept is és pár étrendminta, hogy mit lehet enni 1-1 nap.Bár ti enélkül is jól megoldjátok, hiszen mindegyikőtök szépen fogyogatott eddig is.
Sok sikert és kitartást a továbbiakban is,nov-ben sok karcsú lánnyal fogok találkozni azt hiszem...
Szia blerka!
Megkaptam én is a füzetet köszönöm szépen és a Kedves férjednek is.
Majd este tanulmányozom és jövő héttől megpróbálom beilleszteni a mindennapjaimba.
Mégegyszer köszi
Julis
Sziasztok!
Már nagyon sokat írtatok, nem tudom visszaolvasni, leírná valaki közületek, akár priviben is, hogy milyen hatása van, hogy ilyen régóta Rékáztok? Mellette fogyóztok is?
Holnap csinálok egy edzéstervet októberre, abba már én is beleteszem a lépcsőzőt. Sajnos a hidegben ritkábban fogok tudni elmenni futni:(
Most még fél óra pihi és indulok, egy fél óra futást tervezek.
Blerka én sajnos nem kaptam meg:(
De van egy freemailes címem is: sylvie1984.10.12@freemail.hu
De jó neked Kriszti:)
Én most lettem kész a kajával, bár ma csak ilyen gyorskaja lesz nálunk: sült krumpli és rántott sajt, és csináltam egy kis túrófánkot:(
Szerintem ma megint lépegetek (most ezt úgy szeretem) és súlyzózok közben, aztán pár leg magic.
Köszi!
Akkor jó tornázást neked!
Gratulálok itt is:-)
A fiúk elmentek itthonról így most fogok Rékázni, az ebéd 1 óra alatt megfő így van időm egy 2x20 perces tornára.
Délután pedig futni megyek, azt hiszem. Nagyon sok pótolnivalóm van...
Jó 'reggelt' mindenkinek!
Hulla fáradt vagyok, megint virrasztottunk, most a lánykám hányt hajnal 3-ig. . . . Remélem most már jobban lesznek. . . Ebből kifolyólag az idegességnek köszönhetően ledobtam a 2 nap alatt majd 1 kilót!!!!!!!
Íííígy most 64, 5kg helyett 63, 6kg vagyok!!!!!!
Szuper!!!!!
Én tuti veszek on-line, ott a helyünk:-)
Én valamiért nem bírom megnyitni a freemail-em már napok óta, ja de ezt tudod. Elküldöm priviben a céges e-mail címemet, arra átküldenéd nekem?
Köszönöm előre is:-)
Ma este osztálytalálkozóra megyek de holnap okvetlen írok Neked!!
Szép napot mindenkinek!
Lányok!
A jelentkezőknek elküldtem a WW-s füzetet a férjem mélcíméről, igazából a szkennelésen kívűl mindent ő csinált, hogy küldhető formátumba kerüljön az anyag.
Légyszi, üzenjetek, hogy megkaptátok-e.
A Fittarénára tavaly online, az Intersparban ill.a helyszínen lehetett jegyet venni,utóbbi helyen drágábban -az itteni Sparban meg nem is tudtak róla.
Én neten vettem jegyet és dombornyomott kártyával lehetett fizetni.
Idén nov.7-ig 2000,-.nov.20-ig 2500,-lesz a jegy, az online jegyrendelésre kattintva, és továbblépve előjönnek az árak.
A Norbi és a Réka tavaly is a nap végén jöttek, amikor a tömeg nagy része már hazament,a többiek szintén nagy része már ki volt fáradva az egész napos ugrálástól-köztük én is-és csak a padon ülve nézte őket.
A napot Alexandra nyitotta...
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.