Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Ó Ti nagyon ügyesek vagytok:-) Most nagyon restellem magam, de én ma sem tornáztam:-(((
Pedig már annyira hiányzik. Nem tudom miért van az hogy ha túllépem napközben a pontjaimat, úgy érzem hogy teljesen fölösleges tornázni mert úgysem tudok annyit mozogni hogy ponthatárig lemenjek. Pedig tornázni akkor is kellene. Azt hiszem az agyamat kell átprogramozni.
Nekem a hétvégéből átcsúszott a hét elejébe is sajna!
Szégyen gyalázat!
De képzeld,letöltöttem a Taebo Extrémet,nagyon tetszik,van benne súlyzós gyakszi is,alig várom hogy kipróbáljam...
Priviben elküldtem.
de egyébként sziszikeccs@citromail.hu
Várjuk köszönjük!
roz70@freemail.hu
sziasztok,
csak annyi,h néha olyan jó azt látni h más is lusta nemcsak én, de erőt vesz magán és tornázik. Én a múlthéten lustaságvilágbajnok lettem. Ma már tornáztam a haladó alsótestet kezdtem el, és a asszem dr.house alatt is fogok még picit mozogni mert gyerekkel nutelláskenyeret vacsiztunk :((( nem bírtam sajnos ellenállni
Tegnap megint nem jött össze a torna, de most a lustaságom miatt. Máris nézem a naplómat hogy hány napot kell pótolnom, azt hiszem most a hónap végéig minden nap tornáznom ill. futnom kell. Bepótolom, ha törik ha szakad!!
Ti hogy álltok? Hú vasalnom nekem is kellene, de most első lesz a torna mert tényleg nagyon le vagyok maradva:-(
Szia Blerka!
Nagyon aranyos vagy, várjuk:-)
Lányok!
Megvan a szkennelés,a héten küldeni fogom mindenkinek a WW-s füzetet,becsszó!!!
Sziasztok csajok!
Hát nehezen indult nekem is nap, de amikor hazaértem a munka és bevásárlás után rögtön neki kezdtem a mai adagnak (Réka kezdő kártya 1. felsőtest) és már túl is vagyok rajta. Remélem szép lesz a pocim,mert most érzem,hogy dolgoztam arra a területre :-)
Holnap pihi napom van,de sajna megint itt egy rakatnyi vasalni való, szóval majd az lesz az esti program.
Igen,tudom hogy igy szokott lenni.
Nálunk most épp teljesen beborult,de egész délelőtt sütött a nap.Kellemes idő van,de ma futni nem tudok,mert apa nincs itthon.Majd holnap.
Sokszor nekem sincs kedvem elindulni, de utána mindig olyan jó érzés hogy mégis elmentem és lefutottam a távot:)
Nálatok is süt a nap?
Tegnap már nem volt időm tornázni, rajtam kívül álló okok miatt. Ma viszont nincs mentség, úgy alakítom hogy tudjak tornázni.
Nálunk most süt a nap, remélem holnap is fog mert futnom kellene:)
Sziasztok!
sajnos elég elfoglalt vagyok mostanában, ezért nem tudok jönni csevegni. A kaját igyekszem betartzani, bár a hétvégék mindig nehezebben mennek. a mozgással nincs baj, és lazábbak a nadrágok:)
Szia
szerintem a gladiátor fittnesnél jobb a kiképzés, ezt tapasztalatból mondom, igaz, a gladiátor 1-2 csak 20-20 perc körül van a másik meg 1 órás
De ha dvd-n megveszed akkor 2 dvd van 1 csomagolásban és azon rajta van a kiképzés és a gladiátor fitnnes 1 és 2 is.
Sziasztok!
A hétvége nekem is katasztrofális volt torna szempontjából, ismét tele voltunk programokkal + takaratottam, az idő se volt valami jó a futásra. Így megint van egy csomó elmaradásom amit pótolnom kell. Azt hiszem ma tornázni fogok.
Sziasztok!
Elkezdődik a 6. tornázós hetem :-))
Remélem mindenki kipihente magát a hétvégén, és fitten kezdi a Hétfőt. Én igen, mert abszolút semmit nem mozogtam, kivéve ha ideértjük a hétvégi takarítást.
Mára majd visszarázódok az edzés programhoz. Addig is Mindnekinek szép Napot!
Sziasztok! Én szerintem a szokásos stepperemet fogom ma is csinálni. Tomi anyukájától kaptunk csomó dvd filmet, így összekötöm a kellemest a hasznossal.
Ja egész héten steppereztem és fogytam:D szóval tényleg hatásos.
Szereztem több, mint 1 órás taebot is, holnap azt szeretném bevállalni:D
Sziasztok!
Én futást tervezek mára, itt egyelőre nem esik. Ha picit csepereg majd délután attól még elmegyek, az nem zavar.
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.