Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Sziasztok!
Már megint milyen ügyesek vagytok! Már megint nem fitteskedtem a hétvégén ...
Ügyes vagy:-)
Akkor bemelegítettél Billyvel a mai napra:-DD
Szép jó reggelt!
Szóval akkor kezdünk? Beszereztem tegnap este a kis füzetet és át is néztem a mai napot. Munka után, olyan 5 körül fogok hozzákezdeni mert anyukámhoz megyünk vacsorára 7-re.
5 perc kocogás, 10 perc tempós futás, hasizom- és comb gyakorlatok. Szerintem nem lesz nehéz, de majd meglátjuk:-)
Szép napot Mindenkinek!
Aki nem kisfüzetezik, az is jöjjön:-)
Szia Kriszta!
Örülök h jó volt a kirándulás, és ahogy olvastam a naplódban sokat sportoltál :-)
Nekem a hétvégén teljesen kimaradt a mozgás, utoljára csütörtökön tornáztam, azóta csak bicikliztem, de azt is csak közlekedésképp.
Mára terveztem, mert kezd kicsit lelkifurdalásom lenni, uh csinálok egy kis kókuszgolyót, aztán hozzá is kezdek.
Várom már a holnapi kezdést :-)
Sziasztok Csajok!!
Megérkeztem, minden nagyon jó volt de jó már itthon lenni:-) Tegnap este és ma reggel elmentem futni, és tegnap délelőtt volt háromnegyed óra nagyon tempós séta. A többiek busszal mentek, mi pedig legyalogoltuk két barátnőmmel a távot inkább:-))
Jó pihenést a hétvége hátralévő részére, holnap pedig indulunk!!:-)
Puszi
Sziasztok!
Mindenkinek kellemes hétvégét!
nekem mára megvolt a mozgás:2 óra séta kutyástól, gyerekestől+2 km futás a várkertben.
Máris jobb.Igaz, be kell valljam, tegnap este nagyon-nagypn bűnöztem, mert jött hozzánk egy tálcva péksüti!:-))De ma megálltam!
Akkor hétfőn!
Sziasztok Csajok!
Én nem leszek a hétvégén, vasárnap valamikor jövök.
Puszi Nektek és jó pihenést. Hétfőn pedig újult erővel vágunk bele ismét a mozgásba. Már nagyon várom hogy elkezdjük a Réka füzetet.
Puszi!!!!
Lányok, ha nem találkoznánk az ünnepek alatt, akkor kellemes ünnepet és pihenést kívánok mindannyiótoknak!
Puszi
hát a női napok kezdetén meg sem bírok mozdlni, örülök, hogy élek a migréntől és a hasgörcstől!
ezek a napok szóljanak a lelki feltöltődésről, és aktív pihiről!:-)
Köszi lányok, nagyon jól esik!Ma mindenki megdicsért, akivel atliztam!Ez is olyan jó érzés.Eddig csak kullogtam, lehajtott fejjel, szomorkodva, de tegnap elhatároztam, hogy nem hayom magamat!Túl leszünk a műtéten is, meg le is fogyok!
Igen, átjött, köszi, még nem lestem meg, de estére kinyomtatom!
Szép jó reggelt Lánykák!
Gratulálok Topi! Annyira nagyon ügyes vagy, én is büszke vagyok rád :-)
Végül átment az edzésterv? Este átküldtem a másik címedre is.
Krisztinánk :-) szuper vagy!!!!!!! Van kitartásod rendesen. Meg is érdemled, hogy hétvégén bűnözz egy kicsit, jövőhéttől pedig úgyse lesz kifogás :-)
Nekem tegnap nem volt mozgás, ma pedig női napjaim kezdetét veszem, még átgondolom a mai mozgást.
Sziasztok!
A lénap sikerült, nem is volt olyan vészes. A hasam szépen lelapult és nagyon jó a közérzetem.
Sűrűbben be fogom itkatni, nem árt egy kis átmosás a szervezetnek.
Jó reggelt mindenkinek!
Olyan jól indlult ez a nap!Reggel "suhantam" az udvarunkon a garázsban 20 percet!Jó kis gép ez, eddig csak porosodott!Kimentem, mondom játszok a kutyussal, és egyszercsak bevillant, hogy milyen jó lenne, ha miközben a hűs reggeli szellő fújdogál, jókedvvel mozognék és fogynék!Rá is pattantam, és lenyomtam 20 percet!
Igazatok volt, ez meghatározza a napot!Olyan büszke voltammagamra, hogy ma szoknyát vettem!:-)
Uh. minden reggel suhanok/steppelek!Azt is lehet az udvaron, és velem szemben kel fel a narancsárga napocska!
Belátom, hogy késő este nincsen erőm, reggel nincsen kedvem egy órát szenvedni, ez meg olyan könnyedén megy!
Szóval csajok, köszi nektek a tippet és a biztatást!
OK
Rám számíthatsz :-D
Ma valszeg én se fogok tornázni, teljesen elfáradtam, mivel nincs helyi bérletem, ezért ahova el lehet jutni gyalog, oda úgy járok, és bizony ma nagyon sokat mászkáltam. Kicsit meg is fájdult a derekam.
Ne görcsölj a mozgásra, ha nem fér bele, akkor is sokat mozogsz. Meg ne erőltesd magad, mert akkor hogy tornázunk jövőhéten? Tényleg, nézted az edzéstervet? Mit gondolsz, fogod csinálni?
Szerencsére ma irodai munkáim vannak főként, így nem kell rohangálnom.
Délutánra tervezek tornát, de az jó is a méregtelenítő napokon mert az izzadsággal még jobban távoznak a salakanyagok. Holnapra legalább összeszűkül a gyomrom és nem kíván annyi ételt... remélhetőleg.
Én tuti nem bírnám egész nap csak folyékon táplálékon!De azt modják hogyha vki ilyet csinál azt a napi hajtás mellett nem lehet bírni csak ha otthon nyugodtan töltöd a napot!Ezért se menne!
Ha otthon vagyok és nem a suliba ülök sokkal jobban elcsábulok egy kis nasira, egy kis erre arra!Épp ugy mint ma.Pff...De még belefér annyit mozgás mellett mint amit én művelek!
hello csajok!
Erről a Leslie-ről még én nem is hallottam! Ő is valami nagy fittnessguru a tengerentúlról?
Kriszta!Lénap...
Nem vagy semmi. Sokan mondják hogy ha éhes vagy igyál meg egy nagy pohár vizet, ..nekem es sosem segített:(
Te amilyen fanatikus vagy te biztosan ki fogod bírni evés nélkül
Nehéz ez a helyzet, nekem még nem kellett azon gondolkozni, hogy hogy tudnék időt szakítani a tornákra, de az nagyon jó ötlet, ha megbeszéled a férjeddel, hogy foglalkozzon a kicsivel, és akkor biztosan belefér.
Ha nem mozogtál (bár sztem akinek kicsi gyereke van, nincs olyan h nem mozog rendszeresen :-)
akkor mindenképp fokozatosan kezdj hozzá, ahogy Borsa mondta, mert ha nincs sikerélményed, akkor a kedved is alábbhagy. Bíró Ica tornában nincs tapasztalatom, Béres Alexandrától csak kettőt ismerek, Vitalitás és Menni fog, ezek egy órás programok, mindent megmozgatnak, de elsőre kicsit nehéznek tűnhet. Azt javaslom, hogy olyan dvd-ket keresgélj, ami kifejezetten anyukáknak készül, azt hiszem van B.A. -nak is, Változz vissza, talán ez a címe, Détár Enikővel tornázik együtt, Cindy Crawfordnak is van ilyen szülés utáni formába hozós tornája. Ha van lehetőséged letölteni, akkor nagyon jó külföldi dvd-k is vannak, amik nálunk nem jelentek meg. Pl Leslie Sansone nevére ha rákeresel, akkor kiad rengeteg dvd-t, ezek közül van 30 perces, van egy órás, különböző intenzitásokkal, nem bonyolult, sétálós dvd, csak pár lépésforma van benne.
Személy szerint én a mozgás mellett Súlykontroll diétával próbálkozom, több-kevesebb sikerrel. Béres Alexandra oldalán találsz róla rengeteg infot. Kriszta, Cranberry, Didu a ww diétát követi, nézz be a weight watchers fórumba. Nagyon segítőkészek a lányok. A ww talán azért lenne jobb neked, mert az nem annyira szigorú, nincsenek tiltott ételek, bármit ehetsz, csak az adagokra kell figyelni. Ezt könnyebben be tudod tartani, és nem kell külön főzni.
Ha nagyon szeretsz enni, akkor egyél, csak próbálj meg olyan alternatívákat választani, ami egészségesebb, kisebb zsírtartalmú, cukrozatlan, teljeskiőrlésű liszttel készült alapanyagok közül válogass.
A májusi edzésprogramot szivesen elküldöm, küldj egy emailcimet privátban.
Örülök hogy csatlakozol hozzánk. Sok sikert és kitartást kívánok!
Szia!
Ha legközelebb viszed a trónörököst vérvételre, itass vele sok szénsavmentes vizet. Azt szabad inni. Attól hígabb lesz kicsit a vére, a véna meg rugalmasabb, így nem fogják agyon kínozni. Szerintem régen szájba csaptam vona a csajt, aki ezt csinálja a gyerekemmel ... (pedig még nincs is). Ilyenkor csak meg kell itatni, és meg is van oldva a probléma. Kedves hozzáállás. Inkább kínozza, mint megoldja.
Jóvanna, nem puffogok tovább!!!!!!!
Mondom én, hogy nem lesz egyszerű összeegyeztetni a sok dolgodat. A Menni fog nem a legegyszerűbb, látom, nem aprózod el :)
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.