Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Didu, gratulálok! Nagyon szép teljesítmény egy hét alatt ennyit fogyni. Csak így tovább!! Nagyon ügyes vagy! :-)
Cranberry, örülök, hogy túl vagy a nehezén, és hogy sikerült netet venni. Legalább újra köztünk lehetsz napi szinten :-)..persze csak ha marad időd a pakolászások után. De ugye tudod, hogy közben is kell néhány percet pihenni ;-) :-)
Az angol órák is nagyon kedvezményesek, de jó lenn, ha nálunk is támogatná az állam a nyelvoktatást, és nem kellene 45-60 percért 2000-3000 ezer forintot fizetni.
Mindenkinek szép napot!
Ez szinte törvényszerűen így lenne.
Minek is friss angolt tanítani??? Nemrég láttam egy németet tanuló ismrősöm könyvét. Téma: az úttörők körbeülik a tábortüzet, és énekelnek ... ennyit erről. Aztán kikerül a delikvens nyelvi környezetbe, és körberöhögik.
Egyet se félj, a tudás a lényeg, nem a nyelvvizsga. Ez a bohóckkodás is magyar találmány.
Mindenki tud aktívkodni hétvégén, csak én nem ... :(
Olyan redesek vagytok, hogy még szombat / vasárnap is gyúrtok!
Ügyes vagy, Didu! Csak így tovább!!!!!
Cranberry, ne add fel, a nehezén túl vagytok, ez már a jobbik rész, hogy mit hová tegyél!
Köszönöm!Persze hogy motivál,csak még azt kell kiderítenem honnan fogytam mert arra még nem jöttem ráá...!:-D
Azt mondták jó a mérleg ugyhogy ez tuti!
Szaiasztok!
Tegap megmértem mgam és míg egy héttel ezelőtt még 71 kg voltam most csak 68.5 kg mért a mérleg!Ugy néz ki fogytam,de honnan...???:-D
Szia!
Reggel hullahoppoztam 20 percet, délutánra has+popsit tervezek, és ha belefér az időbe 20 perc combot is.
Jó reggelt Lányok!
Tegnap végül biciklizni voltam, mára hasazást tervezek. Nézegetek majd a kártyák közül pár jó gyakorlatot.
Ti mit fogtok?
Kinek hogy telt a hétvége?
Épp most végeztem, a hasat és a hullahoppozást csináltam meg, a comb holnapra marad ugyanis fürdök és megyünk bográcsozni az egyik baráti házaspárhoz:-)) A pacal legalább kevesebb pont mint a hús és még a pontjaimba is belefér:-)
Jó korizást vagy biciklizést. Ha nem mennénk vendégségbe a kutyust még elvittem volna sétálni és közben szedtünk volna orgonát, de így ez most holnapra marad. Keddtől azt hisze esőt mond, ki kell használni a szép időt:-)
Befejeztem mára a takarítást, csak ágyneműhuzat teregetés van hátra. Minden szép tiszta, illatos :)
Kriszta, végeztél a tornával?
Nekem valahogy most nincs kedvem tornázni, de biciklizni vagy korizni mindenképp elmegyek estefelé.
Szia Klaudia!
Én ma has, hullahopp, és combot tervezek. Tegnap nem volt időm elmenni futni mert vendégeink voltak, de az úgysem volt benne az edzéstervben. Most már minden elmaradásomat pótoltam és ennek nagyon örülök.
Jó takarítást, én tegnap végeztem vele:-)
Jó reggelt!
Hogy telik a hétvége? Ki mit tervez mozgás terén?
Nekem ma homework fitness lesz, mindjárt kezdem. Aztán még este lehet kori. A tegnapi torna után minimális izomlázam van, épp csak annyi, hogy nem akadályoz a szabad mozgásban, leülés, felállás, karlendítés, lépcsőzés nem probléma. Azért az az igazi, mikor még harmadnap is nehézked felkelni az ágyból :-)
Azért ez is nagy teljesítmény ám, ügyes vagy:-)
Én is akkor kezdtem belefáradni a tornába amikor rendszeresen beleraktam az edzéstervembe a 4*20 percet. És a végén már elkezdeni sem volt erőm, mert túl sokáig tartott volna.
Ezért jobb inkább kétfelé szedni és esetleg még egy lightosabb mozgást hozzácsapni.
Nekem most nagyon bevált a has+hullahopp kombináció + még hozzá vagy futás, vagy comb, vagy popsi vagy felsőtest. Így megvan az egy óra torna, mégis változatos.
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.