Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
De nem ám:-)
Tegnap reggel futottam egy fél órát, ezt tervezem holnap reggelre is:)
Hogy ment a torna? Vagy még ezután lesz?
Ügyes vagy:) Én reggel akármikor kelek nem tudom rávenni magam a tornára....ahhoz kell pár óra, de mostanában általában este tornázom....végül is időm van:D
Ha majd csak reggel lesz időm lehet én is változtatok:)
Hú ügyes vagy:) én kb egyszer tudtam rávenni magam a korai tornára:D de mindegy, van rá időm később is, szóval emiatt nem szokott kimaradni:)
Én nagyon jól állok:) szépen alakulok:) bár már majdnem 2 hete nagyon kitartóan figyelek, hogy semmit se csaljak, és múlt héten is 6 mozgó napom volt:) erre a hétre is minimum az 5 meg lesz, de inkább 6-ot tervezek:)
Ma reggel - bár nem volt könnyű azok miatt a hülye mágnesek miatt, de mégis - kikeltem az ágyból, beraktam egy adag ruhát a gépbe, megittam a reggeli szokásos teámat és nekiláttam a mai tornaadagnak:) 20 perc sztepper, RR4 felsőtesttel kombinálva, majd RR4 has. Nagggyon jól esett!!!!!!!!!
A mérleg viszont nagyon kegyetlen volt ma velem, de nem baj, majd lesz ez jobb is:)
Ti hogy álltok?
Jó reggelt!:-)
Jó munkát! Az az izomláz nagyon tuti, nekem mára múlt el, vasárnap óta!!!
Jó reggelt!
Tényleg??? De ugye az nem János volt?????:-DDDDDDDD
Jó reggelt!
Kriszta, megtaláltam a mágnesedet az ágyamban.
Jo reggelt:) Nekem ma pihinapom van, de olyan izomlazam van, hogy nem is lenne mas valasztasom:) Ma munkaba tornazok, mert ma kisboszi szerepem van, es ilyenkor megallas nelkul megyek korbe korbe a hotelba:)
Szep mozgasban, es buckahoppan gazdag napot nektek!!!
Nekem pihenőnapom van, fontolgatom a holnap reggeli torna mibenlétét ...
Ja, és este természetesen nálam is lesz némi homework fitness.
Sziasztok!
Az egész életünk csupa-csupa torna:-DD Na jó, nekem nem annyira, de jó ez a "homework fitness iparosított változata":-DD
Ma reggel egy hős voltam, felkeltem jóóóóóóóóóóó korán és elmentem futni:-) 30 percre telt tőlem, de jól esett!!
Jó reggelt!
Ügyes vagy, Cranberry. A homework fitness iparosított változata ...
Sziasztok megint.
Ma reggel Rékával kezdődött a nap: 2010. comb + kar. Holnap az extra popsi jön.
Nekem is tetszik a 90 perces, csak ritkán van annyi időm, hogy egyszerre lenyomjam, nekem is bontanom kell majd.
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.