Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Szép jó reggelt!
Jó kis izomlázra ébredtem a karjaimban:-DDD Azon gondolkozom hogy lehet hogy megcsinálom a holnap reggelre "szánt" tornát. Na ezt majd még meglátom.
Szép napot!
Ne is mond, én is nagyon gyenge vagyok. A 20 perces felsőtestnél majdnem letettem a súlyzókat, de csak az járt a fejemben hogy ezt mindig is meg tudtam csinálni, most is menni fog. És tényleg ment.
Minden a fejben dől el:-)
Kösz :) Gyakorlat közben, amikor emelgettem a 2 darab 2 kilós súlyzómat és majdnem leszakadt a karom, az járt a fejemben, hogy nem is olyan kevés az a 4 kiló, amit sikerült leadnom novemberben :D
Egyébkánt most teljesen gyenge vagyok, látszik, hogy jó elszoktam a mozgástól...
Kész vagyok a mai tae-boval.
25 percet csináltam, de ez is bőven elég, hogy holnapra izomlázam legyen :D
Nekem ma edzőterem van terítéken, tegnap csak 30 percet tekertem késő este, de gyors menetben úgyhogy 18 km lett:)
Ma alsó test(comb, csípő,popsi) illetve felső test lesz nekem:)némi kardióval:) Persze lehet hoyg a felső test idejét is kardióra cserélem, meg látom mennyi időm marad:)
Sziasztok!
Elkezdtem az edzéstervet, reggel futottam és szteppereztem, felsőtest gyakorlatokkal fűszerezve:-))
Most meg elkezdett esni a hó és olyan nagyon gyönyörű:-))))))))))))
Itt vagy? De jó:-)
Akkor együtt szenvedünk és együtt lazulunk:-DD
Megcsináltam a Te terved alapján :) Végülis én is iktattam be futós részeket vagyis ez inkább kocogás. Ha nagyon pocsék idő lesz akkor majd tae-bozok helyette :D
Csak karácsonyig csináltam meg a tervet, mert utána nem tudom, hogy merre leszünk. DE ez időközben úgysi kiderül, csak addig tartasam be, amit elterveztem, már az is nagyon jó lesz :))
Már előre félek :D Gondolom totál ki fogok purcanni :D
De annyira jó érzés, amikor az ember megcsinálja, amit eltervezett... :)
Naná:-))
De Billynk is szóba jöhet, majd sziporkázok abból is. Jó kis zsírégető az is.
Szió! :)
Én mindenképpen csatlakozom. Holnap kezdem a tornát, de ha nem gond akkor nem edzéstervezek, hanem kezdetnek igyekszem a heti 3x-os tae-bot beiktatni :)
Kriszta Te valamilyen RR programot fogsz csinálni?
Halihó!
Kinek van kedve csatlakozni hozzám és helyet csinálni a karácsonyi bejglinek?
Összedobhatnák decemberre egy közös edzéstervet. Mit szóltok hozzá?
Ezt jó tudni, nem is gondolnám, hogy ez is ennyire befolyásolja:O
Igen, láttam már:) Nagyon jónak tűnik:) Lehet egyszer én is írok magamnak...:)
Már megkérdeztem, peteéréskor és utána már nem javasolja a futást egyáltalán, mivel attól rázódik a test és az nem jó. De akkor csinálok majd felsőtest gyakorlatokat és popsit:-)
Elkészült egyébként az edzésterv.
igen, a hasizom gyakorlatokról gondoltam hogy nem a legmegfelelőbb:) de gondolom a futás az egyén függő, egy lightos kocogás nem biztos hoyg árthat, van akinek meg még a fekvés is megárt...
Viszont hoyg teljes biztonságban érezd magad, kérdezd meg az orvosod, ő gondolom tud tanácsot adni.
Hát például a hasizomgyakorlatok és a futás mindenképpen árthat!! Főleg az elején, amikor a petesejtnek szépen meg kellene tapadnia.
De mindenkinek más a szervezete. Látjátok Réka hogy végigtornázta és tornázza minden terhességét. A férjem unokahúga is fitnesz oktató és márciusban elvetélt - talán a mozgás miatt - most szerencsére ismét teherbe esett de el van tiltva a mozgástól.
Ezért jobb vigyázni.
Sziasztok!
Már nekem is nagyon hiányzik a mozgás... Csak tudjátok igen erősen rajta vagyunk a babaprojekten és ezért tiltottam el magam tőle. De lehet valami kímélőbb programot össze kellene állítani.
Ötletek?
Arra gondoltam hogy esetleg a ciklus első két hetében lehetne keményebb edzés, a második kettőben pedig valami lájtosabb.
Segíthetnétek összeállítani valamit:-))
uh,. tényleg haldoklik:O
Na akkor hajrá:)
Tegnap nem tornáztam mert egész nap az autó bontókat jártuk:D előtte volt torna rendesen, ma dolgozom 7-ig de remélem utána lesz:)
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.