Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Jó reggelt, Hölgyek!
Tegnap alig maradt időm, így RR 2009 comb + popsi lett csak a program, de legalább a bevásárlást letudtam
Klau nagyon ügyes vagy ma is, mint ahogy tőled már megszokhattuk!
Acska szívesen:-)
Köszi lányok, hogy gondoltok az én Kicsi fiacskámra is, jól esik nagyon!
Kriszti remélem mihamarab rendbejön mostmár!
Végeztem az 5km futással, RR3 hasizommal és popsival.
További szép napot!
Írt Kriszti, sajnos nem érzi jól magát, még mindig nem tud dolgozni. Ez nem jó hír :-(
Ibus: Jobbulást Zolikának!
A tanfolyam nyárig, júniusig fog tartani.
Eddig egész nap pakolásztam, most kezdek neki a tornának.
Szia Ibus! Nagyon jól, és eseménydúsan telt a hétvégém.
És Neked? Kiskirályfi jól van?
Szia Borsa! Hogy telt a hétvégéd?
Klau mennyi ideig fog tartani a tanfolyam?
Köszi az infót!
Biztosan rendben van minden - legalábbis nagyonnnnagyon remélem!
KRIIISZTAAAAA! Jelentkezz, legalább egy szóra, hogy minden oké!
Írtam ma neki, de még nem írt vissza.
Remélem nincs gond.
Ki hogy van?
Krisztánkról van valami hír?
Helló Csajok!
A hétvégén már megint minden csak a nagy kajálásról szólt ...
Ma végre torna, de még nem találtam ki, hogy kicsoda / micsoda.
Sziasztok!
Én ma pihinapozok:-)
Jó reggelt Lányok!
Hogy vagytok?
Mi lesz a mai program?
Szia!
Köszi jó, szép volt az idő, így sokat voltunk kint a Kicsivel aki nagyon élvezi a sétákat:-)
Én meg mostanában a hasizmozást szeretem, meg várom a legjobban. Talán azért mert mióta 1kg-os lábsúlyal csinálom nehezebben megy, így most ez kihívás.
Szia Ibus!
Miújság? Hogy telt a napod?
Nekem hamar eltelt. Most jöttem meg a futásból, időt nem mértem, mert összetalálkoztam keresztanyámmal, elkísértem a boltba, és úgy nem lett volna értelme. Így viszont egy viszonylag lassú tempóban kocogtam 30 percet.
Még hátra van a hasizom, amihez semmi kedvem nekikezdeni :-(
5km futás 26:55:22 :-)
Látszik az eredményemen a jó idő és h nem tapadt hosszúnadrág a lábamra.
Végeztem a 40 perc felsőtesttel.
Nagyon nehéz volt a súlyzó, de nem baj, így fejlődök. 4 kiló meg már könnyű.
Kipróbáltam 5-5 ismétles erejéig tricepszre és vállra is. Ütős. Oda kell a 3 kiló, ez sok lenne.
Most megyek futni.
Szuper idő van.
Rövidnadrágban megyek :-)
Nem, nem ismerem az Amarilla dvd-t, az az igazság, hogy régebben nagy shape-wellness magazin vásárló voltam, de mostanában már nem olvasom őket (sajnálom rá a pénzt).
Azért tornázok ennyit, mert - és nem akarom a naplómat népszerűsíteni, vagy az olvasására buzdítani Téged - de ott leírtam az előzményeket, hogy mik történtek velem. Viszonylag gyorsan, ugyanakkor mindenfajta éhezés, és koplalás nélkül kellett sokat fogynom.
A gyermekvállaláshoz nélkülözhetetlen a fittség, azt pedig a táplálkozással, önsanyargatással nem lehet elérni. Plusz mivel az immunrendszerem, anyagcserém, hormonrendszerem is a padlón volt, erre egy fogyókúra még csak tetézte volna a bajt. Szóval más ételek, más formában, és sok-sok mozgás, de nagyon élvezem most már!:)
Mivel nemrég jöttem helyre, így ez a hónap volt az első éles hónap, de most nem sikerült. Látok még problémákat azért a ciklusomban... így majd novemberben visszamegyek a nődokimhoz.
Még annyit, hogy Te nagyon csinos, vékony nő vagy. Nézd meg a BMI-det, ha az 18 alatt van, vagy a testzsírszázalékod nagyon alacsony arra vigyázz, mert az sem jó a babavállalásnál. És ugyanúgy az sem, ha valaki kövér, nekem is kellene még igazából 3-6 kg-ot minimum fogyni...ha sikerül, akkor jó, ha a baba előbb beköszön, az még jobb!:)))
Nem, csak kicsit izmosat.
De az 5 kilós csak bicepszhez lesz, a többire 3.
Na meg nem a Réka féle 20-30 perces gyakorlatok.
Azzoz bőven elég az egykilós is :-)
Dehogy, csak gyűjtő vagyok! :D Heti 3-4 szer szoktam csak. Igazából elég vékony csontú vagyok, de vannak problémás területeim: has-fenék (sajna én nem egyenletesen hízok, mint mások) főként, szóval itt a lányok közül többen is olyan szép feszesek-sportosak, én meg olyan "plötty" vagyok. Az a baj, hogy pont azok a tornákat kellene csinálnom, amik speciálisak és talajosak, azokat meg nem szeretem, unalmas nekem.
Megvettem a Wellness-újságot, volt hozzá egy Amarilla dvd, még nem próbáltam, te már igen?
Nagyon ügyes vagy, rengeteget tornázol naponta, még KicsiPoo-t is túlszárnyalod! :)
Köszi a jó tanácsot! :) Múlt héten voltam céges orvosin, de mindenképp szeretnék még egy-két helyre elmenni. Ti mióta próbálkoztok "élesben" a babával?
Szia!
Nekem ma felsőtest, comb és popsi edzés lesz.
Húha te már 5kg-os súlyzokkal fogod nyomni? Tán csak nem olyan felsőtestet akarsz mint Rékáé?
Sziasztok!
Nekem ma felsőtest edzés lesz plusz futás.
Már nagyon várom.
Reggel hívott a súlyzósfiú, hogy 2 körül ér a mi városunkba, az egyik boltnál találkozunk és meglesz a szuper 5 kilós súlyzóm :-)))
Úgy várom.
Van itt valaki?
Hűűűűha! Akkor Te is keményen csinálod! De meg is van az eredménye! Nagyon szép vagy, csinos az alakod!:)
Nekem azért nagy volt a súlyom (közel 100 kg), és annyira nem akartam ugra-bugrálni (szerintem nem is ment volna, meg annyira nem is szeretem, de hát mások vagyunk), most meg már, hogy kezdem elérni a számomra ideális súlyt, belekezdtünk a bébiprojektbe, így most már ezért nem ugrálok.:)
Nem okoskodás, de mielőtt elkezditek a bébiprojektet kérj majd egy teljes labort, menj el tüdőszűrésre, fogászatra (röntgenek miatt) és ha minden rendben Let's go!:)))
Akkor még nem tudtam, hogy ennyi mindenre nyomod :-)
Így nem csodálkozom :-)
Sziasztok!
Tudtok segiteni h melyik az a tornas dvd ami a belso combot is jol megmozgatja?
koszi
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.