Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Nekem nem hiányzik :-)
NA de azért az RR4en is befigyel a háttérben Norbi, amint ökörködik :-)
Hogy nem tudnak elszakadni egymástól? :-)
Na de nem szólok egy rossz szót sem, mert Réka utolsó két dvdje nekem nagyon tetszik, még a zene is, ami igazából nem az én világom.
Nem is ismerem ezeket, ha meghallom is csak a tornával tudom összekötni.
Sinkó Andreát nem ismerem.
Én is szeretem váltogatni, most nyáron mondjuk elvoltam a RR5el és futással, aztán váltottam egy youtube-os öszeállításra, amivel nagy súlyokkal kell dolgozni, mint kicsivel sokat.
Szerintem is olvassák ... pedig úgy hiányzik a
"szebb vagyok már mint a béka, mert az edzőm Rubint Réka" szintű poénok ...
(A 2008as dvd - n mondja is Réka, hogy sokan reklamálnak, hogy néha nem egyforma a mennyiség a két oldalra.)
Újítanom kell valamit nagyon, mert az RR-t már kezdem unni, mindamellett, hogy nagyon sokat formálódtam vele.
Tegnap pl. már az RR2-t vettem elő, és azt nyomtam le. Kell egy kis frissítés! Izomlázam is van rendesen, alig bírok menni. :)
Pár hete a kickboxost töltöttem le, aztán le is töröltem, csak belenéztem, de szörnyű volt.
Norbi kihidrogénezett szőke hajjal kickboxol Pesuth Ritával, és közben olyan béna szöveget nyomott, hogy hallgatni is rossz volt.
Arra gondoltam, most hogy öregszik, hátha hanyagolja a béna poénokat.
Na meg biztosan ők is olvasgatják a véleményeket, Réka dvdin is erősen látszik a fejlődés. Visszafogta a nyafogást, és sikító hangon kiabálást is.
A poénokat is megtartja magának :-)
És így a torna is jobban megy.
Vagy most cardiosat adjon ki :-)
2011ig elleszünk alakformálás terén a többivel.
Még a 2008ast se untam meg.
Sőt, újabban a 2007est 3*30 percest csinálom.
Igen, ez jól hangzik ... annak ellenére, hogy nincs step - pem, és nem is akarok (szerintem nem kultiválná a térdem).
Réka minden évben kiad szépen egy dvd - t. Nem tudom, hogy beleférne - e kettő. Jójójó, nekem igen, mert én örülnék neki.
Na akkor ezt kipróbálom egy pihenő futónapomom :-)
Pont ma kezdődik a 3 nap.
Azon gondolkoztam, hogy lassan Rékának is ki kellene adni egy olyan aerobikos dvdt mint amiket norbi csinál.
Szerintem tök király lenne.
Vmi stepesre gondoltam :-)
:) érdemes lenne kipróbálnod. A Pörgesd fel! (2004es) jó kardio buli. 3 kör gyakorlat van benne. Az első egy lassú kör, a második dupla tempóval dupla sorozat, a harmadik dupla tempó, fele ismétléssel. Plusz grátisz popsi. Szerintem nagyon király!
Az újra én is nagyon pályázok.
Jó reggelt!
Cranberry: Jó szemetek, ott húzzák le az embert ahogy tudják. Azt hittem rajtunk kívül sehol sincs forgalomkorlátozós net. Ezek szerint mégis :-S
Borsa: Ügyi vagy nagyon. Nekem Alexandrától csak a Vitalitás és Menni fog van meg. Az újat nagyon várom, de lehet beszerszem egy-két régebbit is kipróbálásra.
Pár napja folyamatosan vmi újdonságra vágyom torna terén. Valahogy 2-3 hónaponként eljön ez az életemben :-)
Ibus: Ne szomorkodj, tornázol annyit, hogy ez a pár nap pihenő már nem oszt nem szoroz. Neked a fiadra is gondolni kell, hogy ne betegedj le jobban. Persze a mozgás az inkább segíti a gyógyulást, havan kedved meg egy kis erőd, akkor vmi lájtosat csinálj. Réka ütős.
Lea: Ne görcsölj a tejen, lesz ameddig lesz. Ha folyamatosan attl félsz h nem lesz, az csak ront a helyzeten.
Muszály voltam tápszerezni.. Még csak 2hónaposak, de már a 150 simán bemegy, ha beleőrülök sem tudok ennyit lefejni..Naponta 2liter tejemnek kellene már lennie hozzájuk pff:(
Nagyon félek, h tejcsim se lesz már sokáig:(
Valahogy nekünk a családba ez genetikailag működik így...3hónap megválaszt...
Helló, Csajok!!
Ki hogy van?
Ibus, jobbulást Neked, és Királyfinak!
Kriszta??????
Cranberry, ez tiszta gáz, a fene a pofájukat! Nem lehet lealkudni?
Tegnap rendes voltam, lenyomtam Alexandra Pörgesd fel! című művét. Olyan jól esett - lehet, hogy ma is az lesz.
Sziasztok! A nap kérdése nálam is az ami Borsának, tud-e valaki valamit Krisztiről. Azán láttam Klau válaszát. Remélem én is, hogy nincs semmi gond.
Ibus, jobbulást!
Nekem nem volt netem 2 napig, mert a megengedett 15G elment, és utána megbüntettek 20fontra, és koráltozták a netet. Még jó hogy csak két nap volt számlazárásig többre büntettek mint az előfizetési díj, mert az 15font... :( Jó mi?
A Liliomfit :-)
Neked pedig jobbulást kívánok, olvastam h beteg leszel.
Az biztos nagyon jó volt. Rád is fér, két kicsi gyerek mellett a kikapcsolódás.
Nálam minden ok. Lesz ma torna is, illetve kutyasétáltaás és nevelés egyben.
sziasztok lánykák...naon belustultam mostanság meg hát a kaját se naon mellőztem,DE most minden vissza a régi kerékvágásba:))
Lent voltunk anyuék Mc-on a 3napos ünnepben esélyem sem volt megúszni a kajálást...viszont emberkémmel elmentünk egy tök jót wellnesezni:)ennyit tettem az egészségemért:))
Ki h van??
Jó reggelt!
Így is nagyon ügyes vagy.
Kíváncsi leszek, hogy ha elkezdek suliba járni, mennyi kedvem lesz a tornára.
Ma csak felsőtest programom lesz, még szerencse h futást nem osztottam máre, mert esik.
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.