Remélem, az új fogyasztógyógyszerek tényleg sok embernek... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Kevés az olyan kövér ember, aki egyszerűen csak az éhségérzete miatt kövér. A legtöbb kompenzál valamit az evéssel.
Amíg az éhségérzetre fókuszálnak a fogyasztószerek kitalálói, addig nem fog egyik szer sem áttörést nyújtani a problémában.
👍👏
Hogy te milyen okos vagy!😀
Erről még nem olvastam, de hasonló az is, amit én kaptam, nem fogyásra, de fogyaszt is. Nekem a szememben okozott problémát, és pont az általad linkelt gyógyszerre célzott az orvos, hogy ha teljesen kiürül a szervezetemből a másik, akkor megpróbálhatnám ezt. ( Ozempic)
az volt a legszebb, azt hittem a retinám válik le a villódzó fényektől, szemész küldött neurológiára, az koponya MR-re, mire véletlenül szembe jött velem ez a gyógyszer, s annak a következményei.
Tény a cukorszintem optimalizálódott, de egy vakság is lehetett volna az ára.
Azok a szerek amiktől ténylegesen le lehet fogyni orvosi ellenőrzés alatt fogyaszthatók mert lehetnek súlyos mellékhatásaik. Ugyan így étvágycsökkentők is vannak.
Van olyan készítmény ami cukrosok kezelésére lett kifejlesztve, imádott hírességeink orvosi segítséggel azzal fogytak le az általuk jó pénzért reklámozott fogyást segítő étrendkiegészítőkkel szemben.
Vannak gúnyosan csodaszernek titulált valóban hatásos étrendkiegészítők és teák melyek kismértékben csökkentik az étvágyat, jó irányba befolyásolják a zsír és szénhidrát anyagcserét, de a hatásuk nagyon lassú, ehhez mérten pedig rendkívül drágák. Melléjük kihangsúlyozzák a megfelelő étrendet és testmozgást.
Egyszer vettem valamilyen " bogyót",nagyon drága volt, egy dekát sem fogytam tőle. Azt mondtam, soha többet ilyesmit nem veszek !
Utána életmódot váltottam,és fokozatosan lement rólam az a 7-8 kg fölösleg.
Nem tudom melyikre gondolsz, de amit egy Dán cég gyárt, cukorbetegeknek, olvass utána amerikai oldalakon, rengeteg per indult ellenük, a látásuk bánhatta. Igaz, ha nem látja magát a tükörben gondolhatja sikernek.
Komolyra fordítva, tényleg olvass el külföldi oldalakat is.
Nincss jó fogyasztógyógyszer...csodabogyó...
kevesebbet kell enni, de az változatos legyen.
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Hatásos fogyasztószert keresek, amivel tényleg tudnék fogyni!
- Tényleg fogyasztói "Gyarmat" lett a hazánk?
- Ki milyen fogyasztó teát tudna ajánlani, ami tényleg hat?
- Mitől éghet annyira az embernek a gyomra, miközben nem fogyasztott semmi olyat, hogy éjjel nem tud aludni?
- Ismeri valaki a Vénusz fogyasztó övet?vagy ha ezt nem is, akkor ki milyen fogyasztó övet használ?és tényleg használ?