Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Remélem, az új fogyasztógyógyszerek tényleg sok embernek... fórum

Remélem, az új fogyasztógyógyszerek tényleg sok embernek... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

jún. 11. 14:09

Kevés az olyan kövér ember, aki egyszerűen csak az éhségérzete miatt kövér. A legtöbb kompenzál valamit az evéssel.

Amíg az éhségérzetre fókuszálnak a fogyasztószerek kitalálói, addig nem fog egyik szer sem áttörést nyújtani a problémában.

jún. 10. 21:11
Jaja a 114 éves magyar asszony titkai..
20. 55Judit (válaszként erre: 19. - Michelle.r)
jún. 10. 17:16
👍 Csak derűsen!😀
19. michelle.r (válaszként erre: 18. - 55Judit)
jún. 10. 15:45
Ugyeeee? Már majdnem annyira, mint a tordai kos. 😎😎😎
18. 55Judit (válaszként erre: 17. - Michelle.r)
jún. 10. 15:25

👍👏

Hogy te milyen okos vagy!😀

17. michelle.r (válaszként erre: 15. - 55Judit)
jún. 10. 14:56
Persze. Nyilván attól hízott meg, mert odafigyelt. Többféle fogyókúrát kell csinálni, mert egytől nem lakik jól az ember. 😎
16. Enissa (válaszként erre: 7. - Lady Lavender)
jún. 10. 14:22

Erről még nem olvastam, de hasonló az is, amit én kaptam, nem fogyásra, de fogyaszt is. Nekem a szememben okozott problémát, és pont az általad linkelt gyógyszerre célzott az orvos, hogy ha teljesen kiürül a szervezetemből a másik, akkor megpróbálhatnám ezt. ( Ozempic)

az volt a legszebb, azt hittem a retinám válik le a villódzó fényektől, szemész küldött neurológiára, az koponya MR-re, mire véletlenül szembe jött velem ez a gyógyszer, s annak a következményei.

Tény a cukorszintem optimalizálódott, de egy vakság is lehetett volna az ára.

15. 55Judit (válaszként erre: 12. - Michelle.r)
jún. 10. 10:32
A csapból is ez folyik már, de mégis csinálják. Mindenki azt mondja hogy neki a fogyókúra csak arra kell hogy gyorsan megszabaduljon a feleslegtől, aztán már csak oda kell figyelni, tartani kell. Még obezitológos szerint ez a legnehezebb. Megtartani. Többnyire ezért kérnek tőle segítséget.
14. 55Judit (válaszként erre: 13. - K-né Zsóka)
jún. 10. 10:27
Szerencse hogy kiderítették.
13. K-né Zsóka (válaszként erre: 11. - 55Judit)
jún. 10. 10:22
Sovány volt. Semmiképp nem szeretett volna fogyni, ezért is fordult orvoshoz.
jún. 10. 10:20
Egyszer majd megtanulják az emberek, hogy a fogyókúrák azok. kúrák. Amint vége, és visszatérnek az eredeti életmódjukhoz, az utolsó grammig vissza fognak hízni mindent. Vannak dolgok, amik támogatják a fogyást, a zsírégetést, de egyik sem az ésszerű táplálkozás helyett van.
11. 55Judit (válaszként erre: 10. - K-né Zsóka)
jún. 10. 09:56
Azzal a mínusz 7 kilóval került egyensúlyba a szervezete, vagy azzal már kórosan sovány volt?
10. K-né Zsóka (válaszként erre: 9. - 55Judit)
jún. 10. 09:40
Igazad van, egy tea hamarabb hoz változást, mint a csodaszerként árult gyógyszerek. De a barátnőm 7 kilót dobott le, és fogalma sem volt mitől, csak arra panaszkodott, hogy nincs étvágya. Jöttek a kivizsgálások, kiderült, egészséges. Végül nagy nehezen rájött, hogy minden nap megivott egy multivitamin pezsgőtablettát délelőtt, és egész nap nem volt éhes utána. Ahogy abbahagyta, szépen visszahízott.
9. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 10. 08:49

Azok a szerek amiktől ténylegesen le lehet fogyni orvosi ellenőrzés alatt fogyaszthatók mert lehetnek súlyos mellékhatásaik. Ugyan így étvágycsökkentők is vannak.

Van olyan készítmény ami cukrosok kezelésére lett kifejlesztve, imádott hírességeink orvosi segítséggel azzal fogytak le az általuk jó pénzért reklámozott fogyást segítő étrendkiegészítőkkel szemben.

Vannak gúnyosan csodaszernek titulált valóban hatásos étrendkiegészítők és teák melyek kismértékben csökkentik az étvágyat, jó irányba befolyásolják a zsír és szénhidrát anyagcserét, de a hatásuk nagyon lassú, ehhez mérten pedig rendkívül drágák. Melléjük kihangsúlyozzák a megfelelő étrendet és testmozgást.

jún. 10. 08:32
Milyen új fogyasztógyógyszerre gondolsz?
jún. 10. 08:32
6. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 10. 08:28

Egyszer vettem valamilyen " bogyót",nagyon drága volt, egy dekát sem fogytam tőle. Azt mondtam, soha többet ilyesmit nem veszek !

Utána életmódot váltottam,és fokozatosan lement rólam az a 7-8 kg fölösleg.

5. Enissa (válaszként erre: 2. - Apeeng)
jún. 10. 08:06
Mindig van a kivétel, ahol a kevesebb evés, a több mozgással együtt sem használ.
4. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 10. 07:48

Nem tudom melyikre gondolsz, de amit egy Dán cég gyárt, cukorbetegeknek, olvass utána amerikai oldalakon, rengeteg per indult ellenük, a látásuk bánhatta. Igaz, ha nem látja magát a tükörben gondolhatja sikernek.

Komolyra fordítva, tényleg olvass el külföldi oldalakat is.

3. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 10. 07:34
azok nem fogyasztógyógyszerek
jún. 10. 06:27

Nincss jó fogyasztógyógyszer...csodabogyó...

kevesebbet kell enni, de az változatos legyen.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook