Régi 90 naposozók ide! (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem ma gyümölcs napom van, úgyhogy egész napra marad a 100 %-os narancslé:)
A sült tök az fincsi, de én már holnapra készülök, holnap nagyikám kirántott husit csinál:)
Bocsi, közben mentem Csengiért az oviba:)
Attól függ, hogy mit akarsz magadnak megengedni. Ha nagyon megkívánnám a palacsintát, biztosan bebeszélném magamnak, hogy jó fehérje napon, mivel ha szénhidrát napon szabad, kevés tojással, tej nélkül, akkor most is szabad sok tojással, tejjel, kevés liszttel:)
figyi szerinted paéacsintát nem lehet enni?
tejből van meg tojásis van bene?
csak ott a liszt szereintetek??????????????????
gyors választ
Sziasztok!
Nekem ma ch napom van, ezt nem igazán szeretem, holnap gyümölcs napom lesz, de majd inkább gyümölcslézek:)
Pruntyike, túró édesítővel?
én sült pontyot etem savanya uborkával paradicsimmal de ugy bele fészkelte magát a gyomromba pedig levest is itam
édeségre vágyom mit egyek?
Jó reggelt csajok!!
Egész jól bírtam a tegnapi napot :) Úgy 4 l folyadékot meg is ittam....és semmi szilárdat nem ettem :) Picit most büszke vagyok magamra :) Viszont alig várom már az ebédet :P Lehet én is rántott husizok:P
Jó reggelt Mindenkinek
Igen Pruntyike ez nagyon jó lesz. Rántott husit fogok azt hiszem enni salátával.
Sziasztok Csajok Jó estét mindenkinek
Gyöngyi nagyon irígyellek a gyombavacsi miatt. Biztosan fini volt
Pruntyike én szőlővel és banánnal és némi 10 dkg kb duiákcsemegével átvészeltem a napot büszke vagyok magamra.
Pemcsike kitartás sok víznapon vagyok túl ha tudsz igyál meleget az sokat segít
MICIKE NAGYON SZORÍTOK NEKED ÉS SOK SIKERT ÉS GRAT MEG MINDEN ÉS KÉRJ MEG VALAKIT, HOGY ÉRTESÍTSEN MINKET HA MEGVAN A BABA
NAGYON VIGYÁZZ MAGADRA HIÁNYOZNI FOGSZ NEKÜNK :-(((( :-)))))))
Anehrita nagyon ügyes vagy Te is és Csengi is. Nagyon nagy grat jár neked az öt napért majd megyeget lefelé ne aggódj. TÜRELEM
na neeee! Akkor tényleg finit kajcsiztál. Én eddig még nem kóstoltam, ez volt az első de szerintem nagyon finom.
Most jön a kórházi koszt, remélem nem sokáig és jöhetek haza.
Csak ugye a miómám pont a vágás vonalán van igy nem tudja a doki mennyire fogok vérezni, lehet ki fogja venni a méhemet is ja és a gyerkőcöt is....
Aztán utánna még izgulás, ugyan jóindulatú-e.
Szeretnék már pár héttel odébb lenni.....
Sziasztok! Szép napot mindenkinek!
Micike, szorítok!:) Akkor már hamarosan babázhattok, de jó is lesz Nektek:)
Pruntyike, üdv a csapatban!
Tegnaptól elkezdte Csengi az ovit, semmi sírás, megdicsérték az ovónénik, mintha mindig is ovis lett volna:) Én pedig itthon nem tudtam mit kezdeni magammal, hogy mi ez a nagy csend, mi ez a nagy rend. Majd megszokom.
90/6 és keményítő nap. Úgy gondoltam, hogy ma sárgaborsó főzelék lesz az ebéd, ezt legalább mindenki szereti a családban.
Eddig totálisan betartottam és az 5 nap alatt 3 napon duci tornáztam és még 1 kiló sem ment le.
Le kellene szoknom a napi mérlegelésről.
Renával, Évikével mi van? Tudtok róluk valamit?
Mici!
Tanítványom apukája 3 kilós pöfeteget talált! Én is kaptam belőle, isteni rántott gomba volt vacsira!
jó reggelt!
Holnap befekszem a kórházba. 36oo a baba súlya, a doki sokallja, remélem hamarosan jöhetek is haza :-))
Addig is jó fogyit Mindenkinek.
Puszi Nektek
(elkel egy kis szorítás mert be vagyok tojva rendesen :-)))
Szia Pruntyike hát akkor kitartást nekünk mára. Sajna ma nem nagyon lesz időm még csak levegőt sem venni, mert 6-tól bébiszitter leszek 8-ig aztán meló majd délben utazom kicsit Kecskemétre, aztán vissza kettő felé. Itthoni meló és stb. Egyébként ha végre rátudnám venni magam akkor taposás vagy bici vagy futás lenne. Remélem most már hamarosan összejön.
Remélem nagyon ügyesek leszünk ma én sárgadinnyével kezdem majd reggel 8 körül a napot.
Te mit eszel?
Jó reggelt Csajok
Micike mi van mit mondott a doki vagy már haza sem engedett?
Gyöngyi egy kis fagyi nem árt ennyi bici mellett
Igen a média nem mindig jó ómen.
Ecus akkor hajrá előre :-)))))
Többiek merre vagytok?
Nekem ma gyüminap lesz és remélem bírni fogom bár eléggé hányingerem van most lehet, hogy éhes vagyok és azért.
Végül is nem is lövöldözés, hanem a háza udvarán lőttek le valami afgán maffiózót meg még egy férfit. Szerencsére tőlünk messze volt, csak az állandó szirénázást hallottuk reggel. Persze a hírkben úgy jelent meg, hogy az "iskolánál".
Naná, hogy bepánikoltak a szülők!
sZIASZTOK LÁNYOK
Képzeljétek holnap megyek utoljára paprikátszedni és vége ahogy tundek mondaná PAPRIKASZÜNET lesz:-):-).....
Gyöngyi:úristen ne mond már mik vannak manapság:-O:-O...csak te vigyázz magadra ne menekülj a lövöldözés közeléből.....
Micimackó:nemsokára vége és ott lessz az a gyönyörű csöpség:-):-9...de jó neked bárcsak én is ott tartanék már:-(:-(....
mimike üdv köztünk szorítok,hogy sikerüljön a baba én is azon vagyok már 5 éve de sajna még nem sikerült:-(:-(...
Tehát holnaputántól PAPRIKASZÜNET:-):-)
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Nyugdíjas csevegés, régi és új cimbikkel !
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- 50esek! Beszélgessünk régi időkről!
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel
- 90 Naposozók! Nyers salátát minden nap kell enni? Tehát a fehérje, keményítő és a szénhidrát napon is, vagy csak a fehérje napon?