Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Régi 90 naposozók ide! fórum

Régi 90 naposozók ide! (beszélgetés)

❮❮ ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... ❯❯
2597. Vicza (válaszként erre: 2596. - Micimacko72)
2009. nov. 6. 09:11

Hello mindenkinek!!!

Cukrászdába most éppen nem, de tegnap nekem is lecsúszott egy fél tábla mazsolás-mogyorós milka..... pedig nagyon nem kéne....

Örülök, hogy rendben lesz Máté lába. Mondtam neked, hogy jó gyerek lesz, és meghálálja majd neked!!!!

2009. nov. 6. 08:43

jó reggelt Mindenkinek!

Tegnap megvolt az első kezelésünk. Azt modnta a hölgy, nagyon szépen rendbe fog jönni a lába, mivel nem genetikai hanem ""csak"" elfeküdte a drágám. Egy órán át kezelte, nyújtotta az izmait és végig aludt, néha picit elhúzta a lábát, gondolom azért kellemetlen lehetett neki. De nagyon szépen viselte.

Egy párszor kell majd menni és persze csak magánrendelése van (ő foglalkozik egész megyében egyedül ezzel a módszerrel).

azt mondta most 25oo Ft. Meg sem mertem kérdezni, akkor a többi mennyibe fog kerülni.

Gyöngyi nehéz volt a gyüminap? Én tegnap csokinapot tartottam. Délután jutott eszembe, nem is ettem még s adtunk Bencével a jónak. Elmentünk vásárolni, csokiztunk......

Tünde hogy bírod a melót? én utáltam éjszakázni, ihattam bármennyi kávét az sem segitett :-((

Vicza? Jársz még a cukrászdába????????

Évike még mindig unokázol?

Puszi Nektek és szép napot Mindenkinek!!

2595. tundek
2009. nov. 5. 18:29

Sziasztok Csajok szép estét

Volt mit olvasgatnom utánatok, de olyan jó volt.

Micike ma voltál ezek szerint a gyógytornásznál, kiváncsi vagyok mit mondott. A barátnőm is hordta a kisfiát és már semmi gondja nincs minden oké pont erre az Andrea félére. Nálatok sem lesz semmit meglásd.

Ez jó hír bár én mindkét gyereket túl hordtam. Miért arról tudtok, hogy a polg. mesteri hivatalok minden egyes törött kéz után gyerekenként 4000 forintot kapnak ami téged illetne? Nekem és a fiamnak volt már többször kéztörése, de sajna még egyszer sem kaptunk pénzt pedig milyen jó lett volna.

Évike nagyon kedves és odaadó nagymami vagy. Örülhetnek a gyerekeid vejeid és menyeid hogy ilyen vagy Te is és a Papa is. Annyira szeretnélek megismerni személyesen is remélem egyszer összejön. Nekem sajna sosem volt ilyenben részem. Anyám ugyan pár utcára lakik, de már 10 éve nem beszélünk egymással, hosszú családi ügy és egy nevelőapa na mindegy is. Anyósom velem szemben lakik, de amikor a fiam a kórházban volt, akkor a fogadott anyám aki egy vadidegen nő, annál lakott 2 hetet a kisebbik fiam. Sajna ez van így anyáknapjára neki viszek mindig egy nagy csokor virágot és a mai napig Maminak hívom az Andrea 1981 anyukája és nagyon szeretem, így ő a hugi és van egy öcsi is.. Szülinapon névnapon mindig jelen vannak és mi is viszont .

Hát ez van.

Gyöngyi nagyon nagy grat neked fantasztikus vagy és ráadásul nagyon ügyes nagy grat érte. Lányok Ti is biztssátok Gyöngyit, hogy kitartson. Lehet, én is elkezdem hétfőn mert ez így nem állapot. Na mindegy nagyon elszaladt velem a ló.

Vica mi a helyzet Vikinek a tenisszel megy neki? És a suli? Hogy bírjátok nem nehéz?

Megyek tentizni lányok szép álmokat nem esik itt nálunk jelenleg semmi sem

2594. gyöngyi
2009. nov. 5. 15:22
Itt is esik már megint! Ma víznapot tartok, remélem megindul végre a fogyásom, mert eddig 7 nap alatt talán fél kiló ha lement!!!
2593. micimacko72 (válaszként erre: 2592. - Kovaevakiss)
2009. nov. 5. 11:21

Sziasztok!

De írígyellek Évike! Itt is szakad az eső de én olyan vagyok, mint akit agyonütöttek. Már egy éve nem ittam kávét, lehet ma előveszem a főzőmet.

Régen Bencével mi is vártuk, hogy essen az eső. És irány pocsolyázni. Nagyon imádta. Vettem neki vízhatlan gumis nadrágot, gumicsizma s mindenki hülyének nézett. Órákat pocsolyáztunk. De jó is volt :-))

2009. nov. 5. 11:15
Hol vagytok? Esik az eső, esernyővel sétálunk Lőrinc meg én. Időnként még plusz a kutya, "aki" úgy húzza az embert, hogy majdnem hason megyünk utána. De jó kedvünk van, énekelgetünk, és ugrálunk, mint a verebek.
2591. gyöngyi
2009. nov. 4. 10:18
Hali!v Ma gyümölcsnapom van, nem szeretem. Főleg este vagyok ilyenkor farkaséhes!
2590. micimacko72 (válaszként erre: 2589. - Kovaevakiss)
2009. nov. 4. 08:17

én is olvastam ezt a forditott cipőt, több anyukánál bevált.

Csütörtökön megyünk gyógytornászhoz, jó lenne már túl lenni rajta, kíváncsi vagyok mit fog mondani.

Szerinte már a születés után rögtön el kellett volna kezdeni a kezelést mert még lazák most az izmok, szépen rendbe lehet hozni.

Persze egy anyukát ki tájékoztat főleg a kórházban? Még szerencse, hogy van az internet s vannak jó fórumok. Én is itt olvastam rengeteget utánna.

De mérges is lettem tegnap mert olvastam, hogy koraszülötteknek emeltösszegű családi jár 232 éves korig. Na annak idején erről sem tudtam. Bence zsebéből igy kicsúszott 3oo e Ft.

Szerintem nagyon sokan nem is tudják, hogy milyen juttatás jár az anyukáknak vagy a gyermekeknek.

2589. kovaevakiss (válaszként erre: 2587. - Micimacko72)
2009. nov. 3. 21:31
Micike! Nálunk az egyik unoka a Csernobil tragédia évében született, októberben. Neki mind a két lábafeje teljesen befelé volt fordulva. Az orvos azt javasolta, fordítva kell rá adni a cipőt. Három éves korára lett elfogadható a lába. Igaz, addig mindenki figyelmeztette a menyemet vagy a fiamat, hogy rosszul adták rá a cipőt, amin ők később már csak nevettek. Az ifjú úr jelenleg 23 éves, és piszok jól focizik. Remélem, nálatok is jól helyre tudják majd hozni!
2588. Vicza (válaszként erre: 2587. - Micimacko72)
2009. nov. 3. 18:08
szegényke.... de biztos jó lesz akkor a torna.
2587. micimacko72 (válaszként erre: 2585. - Vicza)
2009. nov. 3. 18:07
Bent feküdte el, vagyis olyan, mintha törökülésbenüldt volna. Maga alá voltak húzva a lábai. A jobb az egyenes de a balt azt eléggé befelé tartja meg a lábfejét is.
2586. gyöngyi
2009. nov. 3. 17:29

Sziasztok! Csak épp benézek, ma egész nap a suliban voltam, ma tartottuk a "Tudomány napját" jól sikerült, de negyon sok tennivaló volt vele. A jó benne, hogy nem értem rá enni....még pisilni sem!

Most megyek valami vacsi után nézek.

2585. Vicza (válaszként erre: 2584. - Micimacko72)
2009. nov. 3. 13:28

Nálunk még nincs hó, de olyan szürke minden...még bármi lehet....

Szerintem is jobb, ha minél hamarabb viszed, akár magad megnyugtatására is. Hogyhogy elfeküdte? Még bent?

Ma nálunk is ebédre kukoricás rizs volt meg fasírt. Viki nem ebédel a suliban és szenvedek rendesen a mindennapi főzéssel, úgyhogy SEGÍTSÉG!!!!!!!!

2009. nov. 3. 13:21

Mi járunk óviba, itt még nem igazán van járvány. Remélem elkerül minket nagyívben.

tegnap kukoricás rizst főztem fokhagymás cs.mellel. De anyukám bejelentkezett mára, hogy hoz valami kajcsit.

Nem tudom, mondtam-e Máté drágám szépen elfeküdte a bal lábát, igy dongaláb vizsgálatra megyünk december l-én. Ma egész nap ez után olvasgattam és kicsit el vagyok keseredve. Van akinek évekig is eltartott a gyógyulás. Gipszelés, sinelésé, gyógycipő. Nem tudom a miénk mennyire súlyos de a doki azt modnta szépen helyrehozható mert csak tartási hiba, nem genetikai. Nagyon remélem.

ma találtam egy módszert Dévény Anna, nem tudom valaki ismeri-e. És találtam a közelben egy gyógytornászt aki massziroz ilyen babákat. Nem tudom kivárni a decembert, mindenhol azt olvastam, hogy már rögtön születés után el kell kezdeni az izmok kimasszirozását......

Már csütörtökre kaptam is időpontot, nagyon kíváncsi vagyok, mit fog mondani.

Remélem egyszer már az én életemben is valami simán és komplikáció nélkül fog végbemenni.

Hó még nincs senkinél? Már többen irták, hogy esik a hó..

2009. nov. 3. 12:57

Szervusztok!

Most tudtam jönni, unokám talán elalszik egy kicsit. Egész délelőtt a leveleket szedegette a nagyapjával, jól kiszívta a hideg. Ilyenkor lehet csak a géphez ülni, mert különben ő is dolgozni akar, mint Anya.

Micike! Azért még fogd vissza magad egy kicsit, nem most fogod érezni, hanem majd később. Én is hasonló aktivitással voltam mindíg, igaz nem is volt segítségem nagyon, csak később már a nagyobb gyerekeink, aztán sokszor majd leszakad a derekam. Férjem mindíg másik három helyett is dolgozott, hogy legyen a családnak, nem nagyon ért rá segíteni. Igaz, most igyekszik bepótolni, segítjük egymást.

Itt helyben két kis ovis unokánk van, ezen a héten már megy mindkettő, de a múlt héten ők is betegek voltak.

Most én is köhögök, náthás vagyok, iszom a neocitránt. Amíg nem kell fűteni, semmi baj, de utána már könnyen megfázik az ember. Ez a nemszeretem idő velejárója, hol van még a tavasz?!

2582. Vicza (válaszként erre: 2581. - Micimacko72)
2009. nov. 3. 11:57

mit esztek ma?

Mi újság az ovival? Jártok rendesen? Nálunk alig van valaki oviba, suliba.... Sajnos tizedeli a gyerekeket a járvány.

Tegnap gondoltam rátok, mert voltam a gyerekorvosnál inzulint iratni, és jött egy anyuka a két hetes babával... Senki, de senki nem engedte előre....( no komment!!!) Szegény megvárta míg én jövök és előreengedtem.

2581. micimacko72 (válaszként erre: 2580. - Vicza)
2009. nov. 3. 10:50
Hát eddig is tudtam, hogy nehéz esetek a pasik de néha azért megdöbbenek :-)))
2580. Vicza (válaszként erre: 2579. - Micimacko72)
2009. nov. 3. 10:27
Néha mintha 4 gyereked lenne, mi?
2009. nov. 3. 09:58

Sziasztok!

Lehet, hogy a karácsonyi készülődés majd előcsalogatja a régieket is. Reméljük :-))

Ilyen még nem volt mostanában, mindkét csemetém alszik. Igaz, hogy Máté 8-tól idáig cicizett s végre elaludt. De már nyekereg :-))

Nálatok nem esik a hó? Itt nagyon borús, szomorú idő van.

El is felejtettem irni az első családi kimozdulásunkat. (mindenszentek)

Apa teljesen be volt pánikolva, hogy minek találgatok, 3 gyerekkel menni, összepakolni,felöltözni, bla-bla-bla.....

Na ebből neki annyi dolga volt, hogy beültette a gyerekeket a kocsiba. De öröm volt őt nézni, ahogy pánikolt, mig el nem indultunk, pedig csak ide mentünk helybe, Mátét pedig beadtuk a mamához.

De szerencsésen túlélte apa az első nagycsaládos megmozdulásunkat :-)))

2578. Vicza (válaszként erre: 2577. - Erika62)
2009. nov. 3. 08:09
Ilyenért ne kérj bocsánatot Erika!!!! JÓ hogy előkerültél. Én jövök mindennap, és ha valaki ír reagálok, de magamba nem szeretek beszélgetni. Rena is novemberre ígérte magát!!!!!
2577. erika62
2009. nov. 2. 20:36

Sziasztok!

Micimackó le a kalappal előtted, ügyes vagy!

Tündi ugye milyen rossz, hogy ritkán jönnek a lányok, s Neked sincs sok időd? Én februártól egészen szeptember közepéig ezért nem jelentkeztem.

Rizikéről én sem tudok semmit, hivtam néhányszor, mikor volt időm s lehetőségem, voltam is Náluk, s Ő is volt, de hónapok óta semmi életjelet nem ad. :-(((((

Még két nap s pont egy éve, hogy csatlakoztam Hozzátok, s eszembe is jutott, hogy mennyire jó volt, hogy együtt voltunk. S most alig vagyunk néhányan. Egy csodálatos dolog történt a kis Csapat még is csak bővült egy Édes Drága pici Mátéval :-)))))))))) juhhhhhhhhééééééééé!

No meg persze fogytunk is, ki több ki kevesebb sikerrel :-))), de együtt voltunk.

S most szinte napokig meg sem mozdul a forum :-(((!

Hiányoztok, jó lenne ha összefutna a régi csapat, talán sikerül még egyszer az életben?

Rena inditotta ezt az uj forumot, de Ő is eltünt.

Hol vagytok régi barátok?

Bocs, hogy ilyen sokat irtam!

2576. tundek
2009. nov. 2. 17:25

Az fincsi Gyöngyi én is nagyon szeretem.

Igen Micike látod ez lett pár ember és semmi senki

Rizike kb 3-4 hónapja az igérte hív hát azóta sem hívott fel.

Szép estét nektek fűtök ezerrel mert hideg van.

Micike ügyes voltál remélem a bébikkel menetelve.

2575. gyöngyi
2009. nov. 2. 13:35

Ahogy elnézem nem csak én lettem újrakezdő a 90 naposban.

Ma keményítőnapom van, csináltam paprikás krumplit és a páromnak adtam a kolbászokat.

2009. nov. 2. 08:20

jó reggelt, szép napot Mindenkinek!

Itt repkednek a minuszok (sajnos).

Évike jobbulást a nagyfiadnak, reméljük hamarosan felépül. Nem lesz neki könnyű még vizsgázni is.

De akinek ilyen drága és kedves anyukája van ott, tuti nem lesz semmi gond!

Mi megint dokihoz megyünk, sajnos tápszert kell íratni, jól lemaradtunk a szopizással és kell a pótlás. Hannával is kaptam a véralvadás gátlót de akkor még lehetett szoptatni, Most már pár kisbaba beteg lett tőle és megtiltották.

Most olvasom, hogy eltelt egy év. Pedig most kezdtük csajok a fogyit. Izgultunk, hogy is fogjuk a karácsonyi menüt ""átdiétázni"".

Örülök, hogy néhányan azért maradtunk, pedig mindenki hogy ""ígérte"" fogyi után is ugyanitt........

Puszi Nektek

2573. tundek
2009. nov. 2. 03:11

Sziasztok Csajok!

Erika nagyon örülök, hogy jöttél, szuper. Gyere sűrűbben. Ha valaki ír akkor mindig van aki reagál rá.

Évike a bajok sajna nem szűnnek hiszen mindig van belőlük bőven. Reméljük tényleg nincs komoly baja a fiadnak, bár most ezek a vírusok eléggé tombolnak. Jobbulást neki. Éppen tegnap hallottam az este a hírekben valami új vírus jön ami nagyon veszélyes. Hát mi lesz már itt?

Micike nekem sem olyan egyszerű sajnos ezért mától megpróbálok 5 napig Apa fehérje porán élni. Úgysem eszi meg, így legalább elfogy. Ez a herbalife még nem szedtem majd kiderül milyen.

Igen vicza a pilates ilyen és az mber nem is gondolná milyen hatásos fogyi is tud lenni.

Szép napot nektek rohanok, mert 4- re megyek melózni. DÉlelőttös vagyok a héten

2009. nov. 1. 21:21

Szervusztok! Délután jöttem meg Harasztiból, hoztam a 4 éves unokám, mert náluk van gond. Váratlanul egy hete beteg lett az én gyönyörű, hatalmas termetű fiam. Én Erdélyben, Őt viszi a rohammentő, CT, MR, EEG, többször is. Jelenleg úgy néz ki, hogy hála Istennek "csak" vírusfertőzés. Gyógyszerek, egy hónap múlva kontroll, pihenjen sokat, /most fog államvizsgázni, két kisgyerek/, hát én így tudok segíteni. Röviden ennyi most, de jó lenne már egy kis szünet a bajokból!

Micike! Öröm ilyen kismamát hallani, látni, aki igazán boldog a gyermekeivel, nem nyűg neki a gyerek, és nincs gyes betegsége. Aki így valósítja meg önmagát, és elégedett!

Erika! Örülök, hogy ismét itt vagy!

Én tavaly november 4-én kezdtem el a 9o napost, idáig sajnos már 8 kg visszajött, így most újra neki látok. Elkezdtem valamikor aug végén is, de a kirándulások és a programok alatt nem lehetett tartani a dolgot. Most egy darabig úgy sem megyek sehova, talán menni fog. Itt is hidi van, pedig még várhatott volna egy kicsit ez az idő, nehéz újra hozzászokni, de nem lehet mit tenni, ez van. Itt este még köd is lett, igazi november köszöntött ránk!

2571. erika62
2009. nov. 1. 12:47

Sziasztok!

Örülök, hogy nem felejtettetek még el hihihihihii!

2-re kell mennem meccsre, most gyorsan leviszem a lányokat, és majd jövök!

Hű meg fogok fagyni kint a pálya szélén!

Vigyázzatok Magatokra, jó fogyizást, no persze, aki azt csinálja!

Puszi Mindenkinek!

2570. gyöngyi
2009. nov. 1. 11:32
Sziasztok! Jó hideg lett, majd lefagyott a lábam a temetőben, szerintem 3-4 foknál nem volt több.
2569. Vicza
2009. okt. 31. 21:58

Itt vagyok ám!!! De jó, hogy jöttél Erika!!!!! Gyere már sűrűbben!!! Emlékszem régen órákon keresztül itt beszélgettünk.

Pénteken Pilates órán voltam. Ma kicsit nehezen keltem.Elég sok olyan izmom fáj, amiről eddig nem is tudtam, hogy létezik.....

2568. micimacko72 (válaszként erre: 2565. - Erika62)
2009. okt. 31. 19:05

Sziasztok!

Erika de jó újra látni Téged! Remélem most már nem fogsz eltűnni!! :-))

Köszönöm a kedves szavakat!

Imádok anyuka lenni. Igaz a védőnéni is megkérdezte, honnan van ennyi energiám. De nem tudom, imádom őket és nem teher számomra semmi ami a gyerkőcökkel kapcsolatos.

Tünde pékség? Ott aztán én tuti nem tudnék fogyózni. A gyengém a kenyér......

Gyöngyi tényleg sok energiám van benne, mig apa ilyen lett, mostmár ezért is megtartom :-))

Apa kezd megijedni, mert már fogytam l3 kilót s fogadtunk, hogy tuti lefogyok (ami eddig sosem sikerült). Azt hiszi ő fog nyerni. Na azért sem !!

Vicza merre jársz?

Renáról nem tudtok semmit?

Puszi Mindenkinek

❮❮ ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook