Régi 90 naposozók ide! (beszélgetés)
Sziasztok!
Elmentem ma is gombázni, egy kis fogyókúra képpen. Ma csak egy hegyen kellett kimászni és jól bírtam, hisz egész nap borús, szeles idő volt.
Gyerkőcök megfürödtek (ők is voltak) szerencsére most senkiben sem volt kullancs.
Kaptunk egy nagy tányér sütit, szülinapról és nem ettem csak egy pici szeletet. Igaz nem is izgat a süti, nem úgy a család többi tagját :-)) már alig van a tányéron valami.
Szia Mindenkinek! Most értem végre ide, hétfőig nagyon elfoglalt vagyok, kevés időm van.Micike! Nagyon vigyázz magadra, Te ne fogyizz!
Tünde! Szerintem hétfőtől se keményíts be, hanem próbáld tartani, hogy mit mivel eszel, és max.ötször egy nap. Nem hiszem, hogy visszahíznád a leadott kilókat. Tényleg úgy van, hogy a végletekig nem tud, de nem is lehet kitartani, azt nem bírja az ember.
Itt végre újra nyár van, hétágra süt a Nap, az embernek a kedve is más. Engem nagyon megvisel az esős, borús idő, ÚTÁLOM!
Érdeklődök itt felénk Micike én is.
Vicza szerinted akkor most mit tegyek? Ha hétfőtől nekiállok megint nem enni ( ha birok) akkor megint mi lesz?
Van ötlet?
És a vicc hogy nem vagyok olyan most mint aki 78 kiló nem tudom hogy érthető-e. Mindjárt megpróbálom magam lefotózni oldalról.
most épp azt bújom de ami jó lenne azt persze csak személyesen lehet átvenni az ország másik felében.
De majd délután szétnézek van még pár ilyen hirdetési oldal.
Ha ez kell a fiúknak hát legyen.
Van egy nagy traktorunk de csak egy személyes és pedálos de most azon megy a harc. Hannának mindig az kellene és persze Bencének is az a kedvence.
jól kidühöngtem magam, este pakoltam össze és már megint bokáig lehet járni a játékokban a szobában. Mindent csak le fel már nem pakolnának. Majd anya. D kezdek már besokallni, ma már kiabáltam is. Pedig nem igazán szoktam.
Nincs valakinek eladó akkus terepjáró vagy quad? Apa a gombapénzén beigért egyet Bencének.
500.-Ft-ért veszik nálunk a Tinórát, már ment hajnalban gombázni :-))
Micike eszedbe ne jusson fogyózni hát hogyan képzeled. Szó sem lehet róla. Jó ne hízzál 30 kilót mint én nade nem sok az amit híztál. Ne csináld már.
Gombapörit imádom tökfőzeléket is.
Vicza pedig ennyi mert Apát ráállítottam a mérlegre és annyit mért mint egy hete a fiam meg most állt rá ahogy írok. Ennyi. LEhet van benne valamennyi víz mert a zokni az este bevágott de ennyi a súly az tuti.
pedig ha tudná hogy kilométereket gyalogolok hegynek fel-le. Már a biciklizésért is szólt, jó lenne ha nem tenném.
Na de kérdem én akkor hogyan fogyjak?
nem eszem édességet, nem eszem máshogy, mint szoktam. Mind a hasam meg a seggem :-(((((
A dokim is morgott a hizásért. Ha tovább igy folytatom be fog fektetni.
Gombapörkölt, gyerekeknek husipörkölt, palacsinta.
Nekem is fogyóznom kellene már híztam 7 kilót. Egyik gyerekkel sem hiztam ennyit és még csak a 26. héten tartok :-(((
Van itthon 2 féle porom is de nekem valahogy nem jön be, lehet azért mert nagyoné édes. Nem szeretem az édességet és mégis dagi vagyok :-((
Sziasztok nagyon aranyosak vagytok. Tényleg. Nem tudom mi van velem. Hétfőtől valamit ki kell találnom. Na mindegy Anehrita hétfőtől bekeményítünk.
Egyébként 78 kilót mutatott a mérleg a 71-ről. Tényleg dobtam egy hátast.
Micike olvastam már az írásom előtt is meg már egyébként is ezt a csajszit. 10 hétig csak lötyi hát meg is hallnék.
Még én sem tudom mit főzök ma bár állítólag vendégségbe megyünk de nekem van zöldbabfőzelék és csirkepöri.
Tortát sütök a szomszéd kisfiúnak, úgy volt hogy a múlthéten sütöm de elmaradt mert elmentek itthonról.
Szia Tünde!
Sajnos én is itt tartok ahol Te. Vagyis, hogy most nekem sem megy a fogyi, valahogy nincs akaraterőm:(
Tudom, hogy hogy kellene csinálni, de mégis mindig olyat eszek és sütök, amit nem kellene.
Most azon gondolkoztam, lehet, hogy tényleg reggelről kellene enni, hogy ne este egyek, mert délutánig én is elvagyok, aztán este meg éhes vagyok és bepótolom:(
De majd meglátjuk mit mondanak a többiek.
jó reggelt!!!!
Tünde, 100% ig Micikével értek egyet. Lefogytál 20 kilót, gondolom, hogy a szervezetednek és az agyadnak milyen elege van az egészből. Nálam is hasonló a helyzet, legalábbis tegnap így volt. Ebédre ettem töltött paprikát, utána olyan ehetnék jött rám, hogy elmentünk Vikivel a cukiba sütiért.... Este már a port se ittam meg, mert ettem házisonkát káposztasalátával, utána egy csokis croissant, utána még ettem volna, akkor ettem dinnyét. Eész éjjel fetrengtem. Szerintem pihenj egy kicsit.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Nyugdíjas csevegés, régi és új cimbikkel !
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- 50esek! Beszélgessünk régi időkről!
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel
- 90 Naposozók! Nyers salátát minden nap kell enni? Tehát a fehérje, keményítő és a szénhidrát napon is, vagy csak a fehérje napon?