Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Régi 90 naposozók ide! fórum

Régi 90 naposozók ide! (beszélgetés)

1697. micimacko72 (válaszként erre: 1696. - Vicza)
2009. júl. 14. 19:16
szia ! :-)))
1696. Vicza (válaszként erre: 1695. - Tundek)
2009. júl. 14. 19:08
HÚÚÚú az a 30-40 gr az annyira kevés, hogy a lányom 6 évesen 150 grammra van állítva!!!! És hát gyerek!
1695. tundek
2009. júl. 14. 16:12
Gyöngyi de honnan szeded a ch kat a kalóriatáblázatból? És mennyit lehet egy nap enni 30-40 grammot?
1694. anehrita (válaszként erre: 1693. - Gyöngyi)
2009. júl. 14. 16:06

Mondjuk akkor majdnem azokat lehet enni, mint a 90 naposban fehérjén? Vagyis tojást is?

Lehet, hogy én is kipróbálom:), főleg, ha fogyni is lehet vele:D

1693. gyöngyi (válaszként erre: 1687. - Anehrita)
2009. júl. 14. 14:04

Igen, főleg húst, salátát sajtokat lehet enni az Atkins-ban. Éhes szinte sose vagyok, mert nincs menniségi korlátozás.

Nekem a gyümölcsök hiányoznak, azokból csak minimális mennyiséget szabad és a szénhidrátbevitelt kell számolni.Ma vettem egy kis doboz áfonyát két nap alatt benasizom!

1692. tundek
2009. júl. 14. 12:35

Szia Krampika jó hogy jöttél hát én csinálom és nekem is keményítő nap van holnap ch és sajtos tallért fogok sütni. Apától kaptam a hétvégén tallérsütőt azt fogom kipróbálni.

Ma rizst és petrezselymes krumplit fogok valami savanyúsággal enni.

2009. júl. 14. 12:15

Gyöngyi!

Látom belevágtál! Ügyes vagy!

Évike!

Hűha! ne hajtsd túl magad! Vigyázz magadra! Iktass be egy kis pihenőt is a nagy munkában!

2009. júl. 14. 12:10

Pulykatekercs zöldségcsíkokkal

Faragó Piroska receptje

Pulykatekercs zöldségcsíkokkal

2 nagy sárgarépa

2 cukkini

2 pirospaprika

8 nagyon vékony szelet pulykahús

8 teáskanál bazsalikomszósz

bors

2 evőkanál olívaolaj

1 evőkanál vaj

hústű

A sárgarépát és a cukkinit megtisztítjuk és mind a kettőt vékony szeletekre vágjuk.

Ezeket keresztben félbevágjuk, majd hosszában tovább daraboljuk. A paprikát félbevágjuk, megtisztítjuk és vékony csíkokra vágjuk.

Bőséges sós vizet forralunk. A répa darabokat kb 2 percig főzzük benne, majd hozzáadjuk a paprikát és azzal még 1 percig főzzük. Hozzáadjuk a cukkinit és további 1 percig főzzük. A vizet leöntjük, a zöldséget hideg vízzel leöblítjük.

A pulyka szeleteket kézzel kissé kinyomkodjuk. Mindegyikre kenünk 1teáskanál bazsalikomszószt, megsózzuk , megborsozzuk. A húsokra rátesszük a zöldségcsíkokat, majd felcsavarjuk. Két végét hústűvel rögzítjük.

Egy nagy lábosban olajat melegítünk és a tekercseket 15-20 percig , közepes lángon aranybarnára sütjük. A vajat egy lábosban felforrósítjuk. Beletesszük a maradék zöldséget, megsózzuk, megborsozzuk, és a tekercsek mellé tálaljuk

2009. júl. 14. 12:05

Sziasztok!!! :)

Ismételtem csatlakoznék hozzátok, ha lehet.

Sajna az utóbbi időben elszaladt velem a ló és ezzel együtt feljött egy-két kiló :-S

Muszáj jönnöm, mert attól félek, ha nem, akkor abbahagyom.... nem lesz kitartásom. Ti mindig elláttatok jó tanáccsal, illetve támogattatok. Remélem menni fog Veletek ;-)

Tegnaptól megint elkezdtem a 90-est. Ma keményítő napom van. Túl vagyok egy nagy adag párolt vajas zöldségkeveréken ;-)

Tele vagyok, mint a duda. Igaz, tegnap keveset ettem. De túléltem. Vacsi ebéd/vacsi helyett dinnyéztem. Csak ebéd előtt ettem egy szelet rántott husit.

Ki az, aki csinálja?

:)

1688. micimacko72 (válaszként erre: 1687. - Anehrita)
2009. júl. 14. 11:09

igen mi is megjártuk a kórházat, mikor kisebb volt. Ezért is szoktam ilyenkor (na meg máskor is) nagyon aggódni.

De eddig minden oké. Remélem igy is fog maradni.

Itt már most nagyon meleg volt, eddig bírtuk az udvaron. Most hűsölünk a szobában. De itt meg veszekednek, Hanna nem hagyja Bencét állandoan kikapcsolja a tv-t............

1687. anehrita
2009. júl. 14. 09:53

Vicza! Jó pihenést Neked, Nektek!

Gyöngyi! az Atkins az, amikor leginkább csak husit eszel? Hát az jó! Lehet, hogy nekem is az kellene?

Micike! Jobbulást a fiacskádnak! A hányós, hasmenős betegséget utálom a leginkább, mert Csenginél magas láz is társul hozzá, múltkor is ez miatt voltunk kórházban, mert már kiszáradt:(

1686. anehrita
2009. júl. 14. 09:37

Sziasztok!

Mára rekord meleget mondtak, úgyhogy aki csak teheti, ne menjen ki a napra!

Én gyerkőm is állandóan kint lenne, de most be fogom zárni és bent a hűvös szobába kell valami foglalatosságot kitalálnom:)

Dehát kint van a hinta, a csúszda.

Tünde! Úgy látom újra belendültél:) Most nekem sem felfelé ment, hanem egy picit lefelé. Unom már magam, hogy nem tudok 90 alá lemenni:(

Évike! Tényleg pihenj, ez a sok munka és ez a hatalmas meleg megterhelő.

1685. tundek
2009. júl. 14. 09:23

Sziasztok

Vicza jó szórakozást nektek

Gyöngyi nagy grat neked, ez az Akins a ch megvonáson alapul ha jól emlékszem. Miket eszel írod valahová?

Évike tessék pihenni és nem 1000-el dolgozni vigyázz magadra

Micike jobbulást nektek

1684. micimacko72 (válaszként erre: 1683. - Kovaevakiss)
2009. júl. 14. 09:18

Évike!

Tesssék lazítani! Nem ér annyit az a fránya befőzés. Pihenj a hűvösön és is szívesen tenném.

Bence egész éjjel hányt, ügyeletes voltam. Reggelre már elaludt akkor hanna már felkelt 7-kor.

Itt már ezerrel süt a nap, pedig el kell mennem a dokihoz. Remélem Bence már nem fog hányni, mert akkor vödörrel mehetünk :-)))

2009. júl. 14. 09:15
Jó reggelt, még élek! Tegnap délutánra jártányi erőm nem volt, ma reggelig csak feküdtem, ömlött rólam a víz, és két óránként belőlem is, de most már úgy néz ki, megmaradok! Az elmúlt napokban nagyon kihajtottam magam, muszáj tudomásul vennem, hogy nem vagyok már 20 de 30 éves sem. Ma is lassabban leszek, mint úgy általában. Vigyázzatok magatokra, kánikula lesz ma!
2009. júl. 14. 09:11

Sziasztok!

Gyöngyi milyen gombát szedtetek? Itt most megkezdődött a Vargánya-Tinóra szezon. Az út mellett sorban állnak az erdőszélen a kocsik. Azt mondja a párom, volt, hogy buszokkal jöttek kirándulásképpen.

1681. gyöngyi
2009. júl. 14. 08:27

Igen most megint beindult! két hét alatt 4 kilót fogytam.Volt benne 4 nap léböjt, de azt hiszem annak legfeljebb egy kis jó közérzetet köszönhetek,amit akkor fogytam az 3-4 nap alatt vissza is jött.

Most Atkinsezek, azt jobban be bírom tartani, úgy érzem!

1680. Vicza (válaszként erre: 1679. - Gyöngyi)
2009. júl. 14. 08:21
sőt!!!! Azt is olvastam a mérlegelődbe, hogy te még fogysz is!!!!
1679. gyöngyi
2009. júl. 14. 08:20
Jó reggel! Én ma gombás tojást eszek, estére meg van még a vasárnapi grillhusiból.Végre tegnaptól tényleg nyári szünetem van. Voltam fodrásznál, körmösnél...úgyhogy taljes generál!!!
1678. Vicza
2009. júl. 14. 08:06

Jó reggelt.

Rena: múltkor tojásos lecsót csináltam, és ahhoz nekem nem feltétlenül kell kenyér, ihaz nem is 90 naposhoz való.

Tünde: te rendes vagy ezek szerint, mert nekem egy csomóan, jó ha 10-ére hozzák, de már ma 14-e van, és még van ami nincs itt... Meg ugye 20-30 cégnél ihazából ha mindenki hozná 5-ére akkor se tudnék hozzákezdeni mindhez. Ilyenkor fáradt vagyok már nagyon, meg ugye most még negyedév is van.

Ma kikapcsolok, elmegyünk a gyerekkel Szentendrére kettesben. Lemegyünk a partra sétálgatunk, meg laknak ott ismerősök, azokat meglátogatjuk amikor nagyon meleg van Így én ma nem főzök, majd eszünk valahol valamit.

1677. tundek
2009. júl. 14. 07:16

jó reggelt nektek

Rena én ma azt hiszem lecsót főzök rizsel, mert keményítő napom van

Itt is nagyon süt már a napocska és meleg is van

1676. rena79
2009. júl. 14. 06:59
rika-Erika
1675. rena79
2009. júl. 14. 06:55

Jó reggelt! mostanában már 2 napja végig alszomaz éjszakát olyan jó ilyenkor meg kukorékolok:) süt a nap mi kell még??, csak ne kéne menni dolgozni na nem baj igyekszem ,valami kaja is kéne ti mit főztök találjatok mát ki valamit délre jövök bekukkantok hátha van valami jó tipp:) főznék egy kis lecsót de akkor én ugy be kenyereznék ,,,hogy azt inkább ne,,vagy mégis..

tényleg Vicza a multkor te hogy csináltad kenyér nélkül etted a lecsót ??én nem tudnám

rika pussz nincs harag tudom hogy nem volam

1674. tundek
2009. júl. 13. 22:30

Sziasztok jó estét mindenkinek

Évike merre vagy? Remélem minden oé és nincsen semmi baj.

Nagyon ügyes vagyok azt hiszem minden a legjobb úton halad. A ma esti program már csak a vízhajtó bevétele és a lefekvés aztán várni a hatást. Elmentem futni és amikor visszaértem a zokni megint ezerrel benne a lábamban. Nem semmi, de majd adok én neki. Legalább 1 hónapja nem vettem már be vízhajtót. Az is lehet, hogy a súlytöbbletben ez is közrejátszik. Reggel majd kiderül.

Vicza azért tessék enni is . A kuncsaftok meg kapják be én minden hónap 5 ig viszem a motyómat a könyvelőmnek. És minden hónap 12-ig elkészíti az utalásaimat.

Erika jó pisiltetést és sétát.

Mindenkinek jó pihit reggel jövök

1673. erika62 (válaszként erre: 1666. - Rena79)
2009. júl. 13. 21:03

Szia Drága!

Dehogy nincs, hisz szeretlek Téged is, csak akkor pont a lányok voltak itt, s nekik szántam egy két szót! Főleg Micikének, mert valahogy ugy éreztem, mintha fogyizni szeretne, de azt nem lehet most !

:-))))))))) !

Ja és Tünde ugy el volt keseredve, muszály volt önteni belé egy kis erőt!

Évike spajzanak nem tudtam ellenálni, hisz valamikor én is ilyen háztartást vezettem, s felébredtek a régi szép emlékek!

Ne foglalkozz vele mikor lesztek kész, a lényeg a végeredmény, hisz csoda szépek lesztek, s ez a Ti kezetek munkája. Kicsi párod pedig nagyon édes lehetett, magam előtt látom a helyzetet :-))) !

Ügyes vagy, hogy igy letornáztad a kg-t, megy ez Neked !

Most viszem a lányokat, de majd még bekukkantok, de ha nem lesztek itt Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát, szép álmokat! Neked is !

1672. Vicza
2009. júl. 13. 20:38

Vagyok, csak nagyon közeleg 20-a, és az nálam maga a vég.... Nem vagyok egy káromkodós, de amit ma kiejtettem már a számon. Azt hiszem sok ügyfelem csuklott ma, meg még a felmenőik is....

Viszont szinte nem ettem semmit....

1671. tundek
2009. júl. 13. 20:09

remélem én is hogy így lesz

Többiek?

1670. rena79 (válaszként erre: 1669. - Tundek)
2009. júl. 13. 19:36
ok remélem összejön:)
1669. tundek (válaszként erre: 1668. - Rena79)
2009. júl. 13. 18:44
hát nem tudom vagy talán az egyhangúság volt a baj mármint az hogy leves ne tudom, de most bekemányítek az tuti aug 22-én lagziba megyünk és valami nagyon csini rucit szeretnék magamnak venni
1668. rena79 (válaszként erre: 1667. - Tundek)
2009. júl. 13. 18:14
te is ügyi vagy de most én oda se figyeltem és néha tényleg nem szabad naon görcsölni rajta de hát nem kell ezt neked mondani pár nap mulva majd csak lesünk hogy peregnek rólad a kilók:) lehet a leveskúra alatt kiéheztél nem??

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook