Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Köszönöm. Nincs mérlegem, így csak a ruháimon tudtam lemérni, kb 6 kilót fogytam a 3 hónap alatt.
Most ismét 38-as nadrágot hordok:)Ezzel visszatértem a 3 évvel ezelőtti méretemhez.
A zsírós pirítós az egyik kedvenc vacsim lett, akkor is eszek,ha egyébként van másik étel is vacsira:)
Reszelt cukkini
4 tojás
szalonnával piritott hagyma
kolbász
100g rozsliszt
kicsi szódabikarbóna
fűszerek
- mehet a tepsibe :O)
Szia! Gratulálok a fogyásodhoz! :)
A Regenor feltalálójától, nézd végig! A Szigfrid Úr találmánya a krém is, talán ki kellene próbálnod. :)
JAJ DE KIRÁLYLÁNY VAGY!!!!!!!!!!!!! :D
Én sem gondoltam volna, hogy kibírom, főleg tej nélkül nem, de még rizstejet sem vetettem be pótléknak. Az első héten, még elnassoltam elosztva egy diétás csokit, utána már nem kellett, kibírtam. Nem álmodsz, így olvadnak a kilóid. :D
Csak szigorúan tarts ki, még akkor is, ha majd leáll egy időre, mert folytetdni fog. :)Milyen az a cukkinifelfújt?? :D
Sziasztok! Én januárban kezdtem a kúrát, és bár a bőr problémáimra nem vált be, legalább lefogytam:)
Megmaradt egy bontatlan üveg Regenorom, ha valakit érdekel, szívesen eladom.
Itt vagyok én is, újabb kilótól szabadultam meg. Szinte túl szép, hogy igaz legyen. Egyenlőre bírom a teljes édesmegvonást. nem akarok ilyen "helyettesítős" sütiket csinálni, mert a mennyiséget nem tudnám betartani. Inkább azt mondom, most 4 hónapig nem, és kész. Bár ma néztem a gyönyörűen virágzó, nagy cseresznyefánkat, és belémhasított, hogy idén nem eszek cseresznyét. Hát egyenlőre nem tudom elképzelni, de azt se tudtam, hogy az asztalon van a kedvenc csokim és nem eszek. Mégis megtörtént. Amíg betartok mindent és működik, addig nem fogok elcsábulni.
Mára még van cukkinifelfújt, holnap spenótot gondoltam, rizstejjel (ha kapok jót), bundáskenyérrel. Szép napot! :O)
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása