Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Azta! Nem semmi! Ügyes vagy, jegyzeteltél is? Vannak jó receptek! :)
Szia, szerintem nem szabad tejfehérítőt használni és a kókuszt se lehet (sajnos) :-(. Ügyes leszel, sok sikert és kérdezz nyugodtan! Üdv. Brigi
Köszönöm :D. Nagyon szívesen, majd még írok, ha eszembe jut valami. :)
Igen, ez az, az őszinte csirke :). Hát drágám, a csirkebőrön vagy kiakadva? Ha látnád még miket tesznek (tehetnek) bele....jobb nem tudni :D szerintem. Majd még nézelődök azért, hátha találok nem őszintét, de csirkebőr nélkülit :D. A férjem szerint a tehén csöcsét is beledarálják a virslibe...egészségünkre :D
Ezt jó lenne, ha megbeszélnéd Szigfrid Úrral. Hívd fel( csütörtök szünnap)
Persze, hogy lehet, de az eltelt egy hónap szinte a kukába kerül. :((
Egy másik kérdés...a barátnőm felfüggesztette (kb 1 hónapja regenorozik)a húsvét miatt...és utánna folytatni akarja..lehet ilyet???
Olvastam hogy a pajzsmirigyeseknek nehezebben jönnek le a kilók...nekem az is van (gyógyszert szedek rá) de akkor hatástaln lesz a regenor kúra is?
Itt a húsvét a nyakunkon. :) Hol a probléma? :) sonka és tojás mehet minden mennyiségben. :D Kell ennél jobb diéta? :)
Köszönöm a többieknek is a válaszokat !Én 75 kg vagyok és a cél ,hogy 70 alá menjek ,min.5 max 10kg .Sajnos szeretek enni és akkor is tudok ha nem vagyok éhes ...na erről le kell szoknom.Biztosan lesznek majd kérdéseim húsvét után .
Ne maradjon ki. :( Igazítsd úgy a következőt, hogy kitolod kicsit, de legyen meg a napi 3x 10ml. :)
Ha elfelejtem bevenni akkor utólag is be lehet?vagy az kimarad??
Jó a humora. :D, viccnek szánta. :)
ezt hogy érted?
ezt a forumot kb egy hete olvastam naponta ahogy időm engedte
jelentem vissza olvastam mind a 3528 hozzá szolást :)
Én napi min. egy liter tejet ittam régebben. :D A kávét tejjel és cukorral fogyasztottam.Nagyon kemény először, de megszokható tisztán a kávé. Utána igyíál egy kisebb pohár vizet, amíg meg nem szoktad. :) Most már, ha nem regenorozom, akkor is tisztán iszom a kávét, élvezhetőbb a kávé íze. :) Kávéra fel! :D
Sziasztok!Egy hete kezdtem el,cukorbeteg vagyok,40 éves és 87 kg volt az utolsó mérésem de már egy hónapja tutti.Egy heti regenor után ma méretkeztem és 85,2 kg de nem vagyok bíztos az előtte levő mérésben.Tehát most minden bele alapon...csak én amúgy is édes szájú vagyok....bár eddig sem volt szabad...most meg semmit:-)
A kávét se bírom meginni tej nélkül,a tejfehéritőn azt irja tejfehérjét tartalmaz amit a regenor is akkor ez ok??
Kerestem húsvétra sütireceptet..megtaláltam a muffint,meg a kókúszosat is talán igy kíbírom!Szorítsatok!
Gtatulálok a fogyáshoz :)
És köszönöm a tippeket :)
Erre gondolsz? :( baromfi, csirkebőrrel :( és nem is magyar :(
[link]
én a sparban veszem a saját virslijüket szója nélküli ,sertés és magyar vagy hentesnél kevésbé ismert, de hazai sertés virslit.
A kúra időtartama legalább 4 hónap, ezt írja a feltalálója, de van akinél hosszabb. Hány kiló vagy, mert az se mindegy. Én 101-el kezdtem hét hete most vagyok 97, mindent betartok, kivéve, hogy nem kapni fehér grapefruitot és pirosat eszem, de nem mindennap. Elutaztunk pár napra most hétvégén és ott nem tudtam zsírban sült húst enni, úgyhogy olajban sültet ettem, mégis fogytam! De persze kerülni kell az olajat! Csak ott a szállodában nem tudtam. De nem kavart be Hála Istennek.
Mára lement még egy kiló! 7 hét alatt -5kg. :)
Arra is figyeljetek, hogy amiben glüköz, fruktóz, dextróz, szőlőcukor, gyümölcscukor, répacukor feliratok vannak, azok sem jók.
Közben még gondolkodtam és írok párat:
- tonhal saját lében (konzerv)
- gyulai májas (natúr, majorannás, metélőhagymás)
- natúr tepertőkrém (Pikker vagy Pick)
- DÁRDÁS csípős cserkészkolbász (PENNY-s)
- lucullus sültcsirke, sertéssült fűszersó
- natúr vegamix (szárított apróra tört zöldségek)
Szia, nekem elég nehéz volt az édesség utáni vágyat leküzdeni, bár eddig se voltam nagy édesség zabáló, elég volt napi egy Norbi rudi, azt annyi. Szerintem vegyél cukormentes cukorkát (rucola, orbit, stb) és azt szopogasd, nekem bevált. A diabetikus csokit csak tényleg max. egy hétig edd, mert azt sem szabad. Vannak itt a fórumon jó receptek, muffin, süti, stb., próbáld ki, az is jó, ha van időd sütögetni. Nekem az is bejött.
köszönöm szépen a segítségedet :)
Nekem nincsen epehólyagom és eddig még nem volt probléma az ételekkel :)
Szia! Vegyél egy tábla diabetikus csokit. Az első héten napi 2-3 kockát szopogass el, ha nem bírod . Lassan átáll a szervezeted majd. :)
Szia! Én a pennyben vettem olyan paradicsomsűrítményt (kék-piros dobozos, fél literes) amiben nincs cukor. Kukoricát és borsót én mirelitet vettem, abban tuti nincs cukor. Virsli, a sparban vettem HYZA a neve (ha jól emlékszem). Most más nem jut eszembe, sajnos én is mindig mindent nézegetek, még a szalonnát is mert ahhoz is tesznek cukrot, hogy egye meg őket a fene. Üdv. Brigi
További ajánlott fórumok: