Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Rántott burgonya gombóc recept

Rántott burgonya gombóc recept

Elkészítési idő 30 perc

A Rántott burgonya gombóc hozzávalói:
burgonya
lilahagyma
só, fűszerek
kevés margarin
a panír hozzávalóit mindenkire rábízom


A Rántott burgonya gombóc elkészítési módja:
Főzzük meg a burgyonyát, ez alatt pároljunk meg ízlés szerint a lilahagymát. A megfőtt burgonyát törjük össze, keverjünk bele egy kis margarint és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és fűszerezzük, majd tegyük bele a megpárolt hagymát is. Ezután formáljunk belőle gombócokat, panírozzuk be és süssük aranybarnára.

Ne ijedjünk meg,ha a panír bereped, nekem volt olyan is,hogy kiesett belőle a burgonya, ez azért volt, mert nagyon lágyra csináltam a masszát.
Nekem jobban ízlett csak hagymával és sóval, nem ízlett annyira, mikor tettem bele más fűszereket is.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A rántott burgonya gombóc elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook